Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv!

    Van egy protokoll, ami szerint ajánlott az új telefont tesztelni? Internetes vásárlásnál van 14 nap az elállásra. 14 nap áll rendelkezésre hibát találni és ha van eldönteni így is kell a telefon vagy inkább a pénzünket akarjuk visszakapni. Ha valahol össze van szedve akkor kérek egy URL-t.
    A téma összefoglalóban Egy áttekintő cikk okostelefonok vásárlásához korpicschess tollából, 5. oldal Használt telefon vásárlás -> Amit ilyenkor csinálj. Igen, ez válasz a kérdésre, de elég rövid. Nem amatőröknek szól, mint amilyen én vagyok. Olyan írásra van szükségem, ami lépésről lépésre, pontról pontra végig megy mindenen. Amit, ha követek semmi sem maradhat ki.
    Melyik alkalmazásokkal kereshetünk hibát a telefonban?

    korpicschess írja:
    Ellenőrizd az IMEI számot a *#06# kombinációval a tárcsázóban. Meg kell egyeznie az akkumulátor alatt feltüntetettel illetve a garanciajegyen is rajta szokott lenni.

    korpicschess 2011-ben írta. Manapság az akkumulátorok nem cserélhetők. Attól még valahol felragasztják belül, de nem az akkumulátor alá, az IMEI számot? Ha nem lehet cserélni az akkumulátort akkor a telefon hátulját nem is lehet levenni? Főleg ha IP védelme is van, akkor jobb meg se próbálni levenni a hátulját? Speciális szerszám kell, ami csak szakszervizben van?

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák