Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esox

    senior tag

    Sziasztok,

    kislányomnak keresek kezébe való mobilt. Az egész család xiaomis már évek óta. (Redmi 1, Mi4C, 4X, 5X, Note2, Note6 Pro) voltak a régiek, ebből már csak a Mi4C van meg, de már elég lassúcska és kevés a mai progikhoz. Kapott egy haveromtól egy usa-s régi iphone 6-ot 20k-ért, de sajnos most már anynira kuka az aksija, hogy a töltést sem veszi fel két napja.
    Másik lányomnak egy Mi 9SE van, ami kiváló lenne, de nem kapni már. Nekem Note 9 Pro van, az is szuper, de az ő kezébe óriási, mint minden más teló, amit telekom színeiben lehet most kapni.
    Szóval milyen telót tudnátok ajánlani 4/64, 4/32 ami max 6- de inkább 5"-os és nem 100k és nem fekete és új és normális procival és kijelzővel van ellátva?
    Nem vagyok apple fan, de pl az új SE nagyon sok embernek pont a méretei miatt tetszik és nem mellesleg egy erőgép van benne. Valami ilyesmit szeretnék nem csilliárokért androidos vonalon.

    __̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák