Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowduet

    tag

    Sziasztok!

    Barátnőmnek szeretnénk venni egy okostelefont, legfőbb szempontok, hogy jó képeket csináljon, szép legyen maga a telefon... :K A gyorstöltés nem fontos, de ha nagyobb akksi van benne, az jó lenne.
    Ez lenne az első okostelefonja, egy ideig kapott kölcsönbe egy Samsung Galaxy Grand Prime-ot, tetszett neki, de kellene egy saját, erősebb készülék.
    - Árkategória.
    100.000 - 120.000 Ft.
    - Használt vagy új?
    Új.
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
    Elsődlegesen függetlenül lenne jó, ha esetleg szolgáltató, akkor t-mobile jöhet szóba. Ha van valami best buy itt aprón, azt is meghallgatom.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    Hosszú távra.
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
    A legfontosabb az, hogy jó fotókat/videókat lehessen vele készíteni, illetve másodlagosan az, hogy mivel női felhasználónak kell, így szépnek is kell lennie... :K
    Tudásilag annyi a lényeg, hogy naponta párszor a leveleket meglehessen nézni, illetve böngészni rajta normálisan, de gondolom ez nem akkora elvárás már. Játszani nem fog rajta. LTE támogatás kellene.
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    Nem, de ha lehet, ne legyen teli mindenféle gyári letörölhetetlen felesleges appal.
    - Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
    Ne legyen rettenet nagy, női kézbe lesz, max mint egy galaxy a40 (145*70*8). Bár lehet ez is már nagynak számít.

    Tudom, hogy ennyi pénzmagért nem könnyű ilyen telefont venni, és valahol kompromisszumot kell kötni, de bízok a szakmai hozzáértésetekben. :)

    ui.:Előre is köszönöm a megtisztelő válaszaitokat, segítséget!! Korábban már kértem tőletek segítséget ugyanezzel a szöveggel, csak akkor végül nem volt lehetőségünk a vásárlásra. Akkori ajánlásotok közt ami legjobban tetszett, az a Xiaomi Mi 9 SE volt. Ennyiért apple telefon teljesen felejtős?

    Tisztelettel és üdvözlettel,
    S.

Új hozzászólás Aktív témák