Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Segítség kellene.

    Vettem egy s10e-t, mert kis telefont szerettem volna, aminek remek a kamerája. Viszont a telefon nem igazán tetszik, talán nem vagyok flagshiphez szokva, de out of the box, nem túl felhasználóbarát, bután jönnek az értesítések, van ami csak akkor pittyen ha feloldom a kijelzőt, nincs normális értesítő led, rettentően csúszós. Szerencsémre nem melegszik, nincs gond a hívásokkal, nem fagyott szóval az apróbb hibák amiket a topikjába írnak nem érintenek, viszont a legnagyobb gond ami miatt fontolgatom h visszaküldjem az akksi.

    Az akku borzalmas, minimális használat mellett, csak beszélgetés és kis yt, google keresés, 3.30H SoT jött ki, ami nevetségesen alacsony. (ez volt az első nap hogy végig használtam)
    Lehet ez még javul majd valamicskét, legalább is azt írták, hogy optimalizálja majd magát, a felhasználáshoz mérten, de nem tudom.
    Nekem ez a telefon min 2 de inkább 3 évre kellene, ha most is alig bír 4 órát, jövőre már csak 3 lesz?

    -

    Tudna valaki egy listát adni azokról a telefonokról amelyek picit nagyobbak, de jóval komolyabb akksi van bennük, és a kamerájuk még az igazán jó kategóriába sorolható? 500 eurós érték körül maradnék, ennél többet nem költök telefonra, főleg ha manapság ilyen user experience fogad (órákat guglizni, hogy a francba lehet megoldani hogy egyből megjöjjenek az értesítések és valami fényjelzést is kapjak amíg el nem olvasom)

    -
    Akinek nagyobb telefonja hol hordja hogy ne legyen kényelmetlen? Nekem már ez a 143mm is rettenet sok, ha a zsebemben van, sehova nem tudok fellépni, v rendesen leguggolni, de egy ne adj isten 150mm már a zsebembe is alig fér majd be :( .

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák