Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Akos01 #137547 üzenetére

    Nem is számára írtam a listát, hanem neked, hogy mégsem ad olcsóbban azonos szintet a Xiaomi, hanem kevesebbet.
    Nem is a te mondvacsinált kifogásaid érdekelnek, hogy ez vagy az a többlet/extra miért nem fontos vagy jó szerinted, hiszen rengetegen igénylik és (ki)használják azokat.
    Megint sok pontatlanságot és szakmaiatlant írsz, mondanám, hogy ez is legyen a te gondod, ha nem tudod, mi a különbség az egyik és a másik készülékben lévő 4G+, WiFi modul...stb. között, de ezt sokan olvassák és félrevezető az írásod. (Nem, a mérések sem adhatnak azonos eredményt, ha például egy újabb és gyorsabb szabványt ismer és kezel az S10(+), de a Mi 9 nem. CA, MIMO milyensége és értéke, ax...stb..)
    Az OIS hardveres funkció, azt frissítéssel nem lehet utólag pótolni.
    Valóban zárhatjuk ezen a ponton a dolgot, nem látom értelmét a vitának, csak a többséget szeretném megóvni az olyan, erősen megkérdőjelezhető ajánlásoktól, amit te elkövettél, de gondolom másnak sem véletlenül szúrt szemet adott hozzászólásod...

    A kérdező 3 - 4 évre tervez az új készülékkel, így érdemesebb minél erősebb hardverben gondolkodni, ebbe az is beletartozik, hogy legyen bőven RAM, Android esetén minimum 6 GB a jövőre nézve - de iOS-nél is minél több -, továbbá ha a biztonság fontos szempont, akkor célszerű olyan gyártókban gondolkodni - az Apple mellett -, ahol vannak biztonsági minősítések, mint például a Samsungnál a Knox okán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák