Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz Akos01 #137539 üzenetére

    Véleményt írhatsz, de ebben a topikban szakmaiatlant és lehúzót nem kellene, mint ez is: ...de Samu és a többiek elbújhatnak.. Ugyanezt kínálják dupla áron..
    A Mi 9 vásárlásakor amiről lemond: Megfelelő IP védettség, sztereó előlapi hang, memóriakártyás bővíthetőség, jack csatlakozó, OIS, QHD(+) kijelző, HDR10+, jobb 4G(+) modul, jobb WiFi modul, gyorsabb USB, több érzékelő és még lehetne sorolni...
    A S10(+) például ezeket is adja, ha csak egy is fontos ezek közül valakinek, már nem opció a Mi 9. Ára van az olcsóbbságnak is.
    Olyan nincs, hogy túlárazott készülék, mindegyik annyit ér, amennyit fizetnek érte, de mint a fenti felsorolás is mutatja - ami ráadásul nem is teljes, mert csak néhány példát írtam -, bőven van különbség az olcsóbb és drágább készülék között, tehát közel sem adja azt az olcsóbb, mint a drágább.
    Samsung esetén egy ideje választható, hogy milyen Samsung és Google alkalmazások települjenek a készülék belakásakor automatikusan - vagy ne, akár semmi extra, egy pöttyintéssel kivehető a jelölés az összes alkalmazás elől -, szóval ha nem akarja a felhasználó, akkor semmi felesleges nem települ, ezt az opciót ismerhetted volna...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák