Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz #98193408 #135010 üzenetére

    Nagyon esetleg ez:
    Oukitel U16 Max vagy LeTV Le X526
    utóbbi csak akkor ha moddingolni is hajlandó vagy.
    Ha még lejjebb tudsz adni akkor esetleg:
    Oukitel C12 Pro ez még 4G-s, 2/16 ami nem túl sok, de a stock droid miatt elvan 2GB RAM-al is, ROM viszont kevés, kártya mindenképp kell bele és tényleg csak minimális felhasználásra jó. Mondjuk erről lemásznak a bogarak, ezzel is számolni kell (kijelző felbontása nagyon alacsony, főleg a méretéhez képest (6.18 inch, 480 x 996 Pixel Screen).
    Vagy Ulefone S10 Pro, mondjuk ebben a márkában nem nagyon bízok (Oukitel nem rossz amúgy), de ez legalább HD+ kijelzős, egyébként olya mint a C12 Pro tudásban.
    Futottak még kategóriában Oukitel C5 Pro, ez van anyukámnak is (hasonló olcsó indíttatásból kapta tavaly), elvan vele, tudja azt amit egy 60 éves igényel egy ilyen készüléktől, kicsit gyakran kell tölteni a kicsi akku miatt, talán csak ezért nem ajánlanám.
    Ilyen fotós képességekről nem ejtettem szót, de az nincs is nekik (talán a LeTV X526 ilyen szempontból is szalonképes még, de attól se kell csodát várni), el kell ilyen szempontból felejteni, jó hogy tudják azt amire eredetileg tervezték őket (telefonálás, sms, google funkciók, egyszerű appok futtatása).

    (#135013) Scale:
    Nem rossz a Redmi 6 a maga szintjén, alap felhasználásra teljesen jó, kamera nappal értékelhető képeket készít, szóval korrekt az áráért ez a tudás.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák