Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arrow76

    csendes tag

    válasz endruboy1 #130457 üzenetére

    A hsz-ból sejtettem, hogy nekem szól, de csak elolvastam a többit is! Bár kicsit csodálkoztam, mert fentebb te is ajánlottad a G5-öt!

    Köszi a tippet! :R
    A Redmi 5-nél konkrétan azt írják: "A sztereó hang ráadásul újfent túl lett szűrve, így a környezet effektusaiból gyakran nem sok marad meg, míg a szél gond nélkül megrecsegteti a mikrofonokat." Valamint nincs benne stabilizálás, sem Camera2 API támogatás.
    Néztem a Xiaomikat, sokan ajánlják... 4X-et majdnem vettem is. Sajna best-buy mivoltuk ellenére, pont kamerában véreznek el, ami nekem a legfontosabb! :W Pedig elég nagy náluk a választék. Megnyílt a Mi store is. Aztán ugye itt van az új Pocophone F1, ami bár száz körül van árban, de igencsak fejlett is, és a videó szerint könnyen szerelhető... Olcsóbbakban is benne van minden szenzor, ujjlenyomat érzékelő, NFC, akár a ritka infra is. Csak a képfeldolgozás / hangrögzítés nem megy - pedig nem nehéz. :N Nem csak a Xiaomi hibás. A Sony sem tudja kihasználni a kameramoduljait, a Huawei-nél is olvastam problémákat, stb.

    A hangrögzítés nem atomfizika! Csak fel kell venni a valóságot - nem kell azon semmit szűrni. A képeknél is jobb, ha zajos marad - mintha el van mosva, és visszaélesítve, mint egy kontrasztos olajfestmény! :DDD
    A Nokia tudta ezt (Lumia 830 / 930 / és a csúcs 1020). Nagyobb érzékelő, jó optika, hardveres stabilizálás... öt éve! Kár, hogy nem folytatták, akkor nem kellene gondolkodnom! :O A HTC U11 van kábé azon a szinten most, meg pár csúcsmobil, de azokat nem engedhetem meg magamnak. :(((

    [ Szerkesztve ]

    A számítógép füsttel működik. Ha kijön a füst, nem megy tovább...

Új hozzászólás Aktív témák