Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Celithrandi

    addikt

    Meg tudjátok nekem mondani, hogy mely Xiamiaú modellek tudnak jelenleg wireless tölteni? Kerestem neten listát, de nem találtam. Mi mix2 és Mi 8 ra tippelek, de örülnék egy okosnak aki rávágja kapásból:)

    Mos: voltam ma az új boltban körbenézni, de nem nagyon volt ingerenciám a sok zsírparaszt mellett nézelődni akik becsődültek oda, de lényeges, hogy a Note 5 amire fb-n privátban nekem 65ezres árat adtak az 70ezer. Mikor jeleztem a gondot elég bunkón mondta a gyerek, hogy bizonyítsam. Mondom nézd meg a kimenő üzeneteiteket ne nekem kelljen bizonyítgatnom itt, de továbbra is paraszt volt, így a boltvezetőt kellett kérnem aki legalább normális volt, de kiderült hogy a saját üzeneteiket sem tudják megnézni mert nem ők hanem egy külsős cég levelezik a nevükben fb-n. Erre mit mondja hogy ne legyek paraszt? A szánalmas az baráti kifejezés lenne?

    [ Szerkesztve ]

    i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4080 Super, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, LG 34GN850-B, Lian Li LANCOOL III

Új hozzászólás Aktív témák