Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akoneira

    tag

    Sziasztok, nem meglepö módon egy kis segítség kéne telefonvásárlás ügyében!
    Jelenleg egy htc desire-t nyúzok 2 éve és imádom a telefont, mert ha ledobom semmi baja, a fényképei nagyon jók, aksi sokáig bírja és internet is elég gyors(nekem elég). viszont ami az agyamra megy, az az, hogy a belsö memória folyton tele van, és már csak 3-4 olyan alkalmazás van a telefonon amit én tettem rá, de ha így is megtelik, nem tudok a cache törlésével annyi memóriát felszabadítani, hogy 10 perccel késöbb ne panaszkodjon megint..Így viszont, ha pl zenét akarok váltani, és közben tele a memória, szépen kiírja hogy a mappa megnyitása elött töröljek valamit...ez naponta 10-15ször iszonyú idegesítö tud lenni. Telót rootolni nagyon nem akarom, nem értek hozzá és nekem jó így ahogy van, föleg hogy az új telefonok belsö memóriája sokkal nagyobb mint a Dézimé..
    Mivel hosszú távra tervezek, és nekem nem kell a legújabb hiperszuper extra kütyü ami 3 óra alatt lemerül, olyan telefont keresek(legjobb esetben HTC) ami nem müanyag, hanem minöségi érzése van(Samsung Galaxy S Plus így már ki is esett), normális, használható fényképeket csinál, az aksi nem merül le fél óra alatt, nem Nokia(Lumia így kiesett), nagy a belsö memóriája és nem hatalmas nagy, mert kicsi kezem van,mondjuk egy 4 hüvelykes átmérö nekem már nagy lenne szerintem, vagy még pont a határon!
    Operációs rendszer mondjuk hogy mindegy, bár az androidot szeretem és nagyon tetszik a sense felület is, ha Windows-os, az se para:)

    Tudtok valami jót ajánlani? :DD :F :R :C
    Ami nekem eddig tetszik
    HTC Desire S- valahogy külsöre nem jön be
    HTC Rhyme-kicsit elijeszt hogy az aksit nem lehet cserélni
    HTC Sensation- sajnos túl nagy, de ha nincs más...

    az árlista az kb 180.000 ig felmehet, max spórolok egy kicsit, az a lényeg hogy a telefon minöségi legyen és ne essen szét egy év után

    (bocs a helyesírási hibákért, német billentyüzet nem ismeri az összes ékezetet;) )

    [ Szerkesztve ]

    Htc Desire >> Apple IPhone 4s >> Blackberry Q10

Új hozzászólás Aktív témák