Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tigor

    tag

    Sziasztok,
    Kis segtség, vagy inkább véleményre lenne szükségem. Egy Huawei P7-m van, immáron 4 éve. Kicsit megviselt, a kijelző már sajna törött, és azért néha már érezhetően belassul néha, amitől az ideg szétvág, mert pont akkor amikor gyorsan szeretnék valamit megnézni vagy csinálni vele. Már elkelne egy újabb teló.
    A kiszemeltek:
    - Nokia 7 plus: jó értékeléseket kapott mindenhol, a kicsit "roszabb" kamerát el tudnám viselni, és a nem olyan fényes kijelzőt is. De méretben ezt egy kicsit nagynak találom. Inkább túl nagynak. És nemtudom mennyire lehet "itdőtálló" készülék teljesítmény szempontjábl.
    - Samsung Galaxy S9, ez most online van leárazva -60.900HUF-al. Egész jó kis deal-nek tűnik, Előfizu újítással/hosszabbítással és kamatmentes részletre csak egy 1000-el lenne drágább mint egy S8.
    De ennél véleményeknél írták, hogy rohadt sérülékeny, és ahogy néztem a hajlított kijelző miatt nincs is rá se értelmes tok, se fólia. A másik az üzemidő. Attól sincs mindenki elájulva, mondjuk a 3000mAh-t énis kevésnek tartom. :)) De valaki a Samu fórumba írta, hogy mivel ennek van a legfényesebb kijelzője, így nyáron persze, hogy ez megmutatkozik.
    - Sony Xperia XZ1, ez most az euronics-nál van leárazva a többi sony készülékkel együtt, 160k-ra. Ennek a mérete is jó lenne, a külleme is tetszik, és teszteknél ez is jó értékeléseket kapott.
    Szóval, előre is köszönöm a válaszokat/tanácsokat. :))

Új hozzászólás Aktív témák