Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz pit stop #128387 üzenetére

    Szerintem meg nem. Nem a merevebb és erősebb készülék elérése volt a céljuk ezzel. Lásd hajlítható iphone és társai. Elsősorban a spórolás a cél nyilván válóan, egy jól összeszerelt házba könnyebb mindent belezsúfolni és így spórolni az anyagköltségen. Persze ezzel is mellé lehet nyúlni, lásd a gyulladó a Samsung Note 7-et ahol konstrukciós hiba miatt gyulladt ki az akksi. Szóval sokkal több helyet ezzel anyagot spórolnak, főleg hogy még metevítést sem tesznek minden telefonba, így a kijelző, alaplap és hátlap képezi a készüléket, ezt könnyen át lehet alakítani összecsukható mobillá.
    Autónál se lennék benne biztos hogy így van ahogy írtad, nagyon sok múlik azon hogy milyen anyagokat használnak és azok milyen vastagok/erősek. Ott is tudnak spórolni és fognak is hiszen a pénzről szól minden.
    Amúgy telefonnál az unibody kialakítás a minőségibb/prémium érzet miatt alakult ki ha jól tudom. HTC kezdte, ők mindig is minőségre koncentráltak, még a Samsung is sokáig (S5 talán) gyenge anyaghasználattal gyártotta a felső kategóriában a mobilokat (mert jó az úgy, meg persze olcsóbb is). Sokkal jobban össze lehet rakni, jobban illeszkedik és jobb hatást kelt egy unibody telefon (megfelelő minőségben persze).

Új hozzászólás Aktív témák