Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speeedfire

    nagyúr

    Sziasztok,
    le fog járni a hűségem a t-nél és át akarok majd menni a telenorhoz. Gondoltam akkor lecserélem a htc m9-emet is. Gyors néztem pár telefont (samsung s8, htc u11, honor 9, p10), de ezek mind nagyobbak, mint ami nekem van. Ez valami sztenderd megoldás mostanában, hogy egyre nagyobb és nagyobb telefonok vannak? Az az igazság, hogy már az m9 is elég határeset volt méretben/súlyban. Fater samsung j5-je is nagyobb már, egyedül vastagságban jobb (vékonyabb).
    Ezeken túl kell lendülni? :U
    Nagyon szerettem a htc-ben (előtte is az volt), hogy fürge a rendszer. Ez nagyon fontos. El van találva a szoftvere. Tetszett a hangszórók hangja, bár ez újabban nem annyira mozgat. Ami még igen fontos lenne, hogy legyen használható a kamera. Sajnos ennek az m9-nek elég ramaty volt. Illetve a legeslegfontosabb (nem lesz több :) ), hogy a benne lévő dac, erősítő jó legyen. Nagyon sok zenét hallgatok, jó a fülesem is, és szeretném kihasználni. Az m9-ben lévő 24bites dac nagyon szépen szól, ezt imádom benne a legjobban, a fürge rendszer mellett.
    Ahogy néztem a fenti 4 telefon (samsung s8, htc u11, honor 9, p10) nagyjából ugyan azt tudja. Árban is nagyjából ugyan ott vannak, egyedül a honor ami olcsóbb. Az lg, iphone nem nagyon jön be számomra. Mást meg nem nagyon találtam itt.

    Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com

Új hozzászólás Aktív témák