Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Archanon #106689 üzenetére

    Szia,

    A vízállóság egy érdekes terület, ugyanis garancia nincs rá.

    Én a HTC 10-et ajánlom neked a T -től, IP53-as védettséget kapott ami szerint por és fröccsenő víz ellen védett és itt egy [drop test] róla amin finoman szólva is jól teljesített, akárcsak a bend teszteken. Egy jó tempered glass a kijelzőre egy tok társaságában és kb elpusztíthatatlan.

    Más flagship hiába kapott IP68-at ha garancia ugyanúgy nincs rá, és nem is olyan masszív a készülékháza mint a tízesnek.

    (Nekem a HTC One M7 2x ázott meg, mert zuhogó esőben szétáztam, nem volt fedett terület ahova mehettem volna és hála az égnek nem lett baja. Megtöröltem a csurom vizes kijelzőt, utána pötyöghettem tovább.
    Fürdőbe is vittem már zenét hallgatni, a pára sem okozott gondot 3 év alatt. Fólia + TPU tok van rajta, utóbbi nem mindig.)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák