Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 123xyz

    tag

    válasz imcsoo #106306 üzenetére

    Betegségről nem tudok, de hasznos lehet a topikjában szétnézni / érdeklődni. Megvenni pedig onnan érdemes, ahonnan linkeltem, ugyanis ott a legolcsóbb. ( +1000 ft a szállítás, ha jól emlékszem). És már van is készleten.

    Az olcsóbb kategóriában az a baj, hogy valamilyen kompromisszumra szükség van, nyilván az olcsóbb ár gyengébb képességeket is jelent (mint pl az említett Xiaomi). Leginkább RAM szokott kevesebb lenni, de például nálunk a családban is van egy LG Leon, amiben csak 1GB ram van, mégis elég sebes, és nem szokott akadozni. De nem mindegy, hogy van-e 4G támogatás, milyen a fényképező, mekkora a kijelző, egyáltalán hogy néz ki a telefon... Szóval biztos ki lehet fogni ott is jó mobilokat, ha szűkebb a keret, némi kompromisszum árán - azt javaslom ha találsz valamit ami megtetszik, akkor keresd meg itt a fórumon a topikját (elég sok telefonnak van), hátha kiderül belőle mennyire használható a visszajelzések alapján.

    Egyébként ugyanúgy az Eustock-ról a Vernee Thor is elég korrekt, 36 ezerért, ott viszont kevésbé neves kínai telefon lévén nagyobb a rizikó. Rengeteg ember használja megelégedéssel, gond nélkül, de számos esetben akadt probléma a görgetéssel, a gps-szel, vagy éppen a fényképezővel, szóval ki lehet fogni hibamentes példányt, viszont bár kis eséllyel, de problémásat is... (persze ha probléma adódik, él a 14 napos elállási jog)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák