Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyika007

    csendes tag

    válasz 3.Aragorn #106034 üzenetére

    Szia!

    Esetleg egy kis segítség még, bár gondolom ezzel sok újat nem mondok:
    - nagyon tuti flottákat találhatsz, ha átnézel ebbe a topicba: [katt ide]

    Ha megnézed a kezdő postot, akkor máris találsz néhány jó tippet. Amelyikre felhínám a figyelmet, az az IT Services Flotta legnagyobb csomagja, ha mindenképp korlátlant szeretnél. Ha november hatig előfizetsz Telenornár (azaz az említett flottánál is akár), akkor a Telenor üzleteiben 20e forint kedvezményt kapsz készülékvásárlásra !november hatig! (igaz 2 év hűségidőt aláírsz).
    A P9 Lite-et így 12x 6582 Ft részletben vehetnéd meg, azaz majdnem benne lennél a 15 000 határban, de egy év alatt kifizetnéd a telót. Továbbá ebben a flottában 64kbitre lassítanak a keret felhasználása után, ami még elfogadható szerintem. HA élni akarsz a lehetőséggel akkor sietni kell, mert jópár nap, míg a szerződést megkötöd és ezután még ügyintézni kell a telenornál.

    Ha nem akarsz sietni, akkor esetleg egy hűség nélküli flottát is választhatsz és valamilyen kedvező hitellel megdobva függetlenül is megveheted a telót, ez talán még egyszerűbb és jobb megoldás.

    Egyébként alapjában véve rengeteg ez a napi 2-3 óra telefonálás. Ha ez nem üzleti dolog, akkor érdemes lenne kicsit elemezni a számládat. Ha ez néhány telefonszámra korlátozódik, akkor őket is bevonni egy veled megegyező flottába, vagy viber/egyéb netes hanghívás használata jelentősen csökkentheti az igényeidet és lehet hogy jelentősen vissza tudnál vágni a számládból, de ez csak tipp, ha feltétlen indokolt a dolog akkor marad a korlátlan előfizetés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák