Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Tyrel #104733 üzenetére

    Próbálkozom újra:

    időközben leszűkült a kör új jelentkezőkre:
    Nexus 5X
    Galaxy A5 2016

    Mindkettővel kapcsolatban vannak kételyeim, főleg ezekről kérdeznék:
    A Nexus ugyebár gyári droid. Sokan mondják rá előnyként hogy sallangmentes, gyors rendszert kapunk... na de mik ennek a hátrányai??
    Sokan panaszkodnak hogy kevés beállítási opció van ill. kevés az extra, vannak korlátozások, de konkrétumokat nem fogalmaznak meg. Ezenkívül sok tesztben, pl. az A5-ében is ki van emelve előnyként a magyar szótár (gondolom gépeléshez)... miért a Nexusnak nincs ilyen?
    Van a Nexusnak nagyon zavaró hiányossága, amit pl. egy ingyenes app-al nem lehet pótolni, vagy ami miatt modjuk rootolni kell meg szenvedni vele hogy bele hekkeljek feature-öket amik máshol alapnak számítanak?

    Az A5 2016 nagyon tetszik, szép maga a teló is, amoled is (ami nekem nagy előny mivel az eddigi WP-jeim is azok voltak és nem szívesen lépnék visszafelé), illetve a fizikai gombjai (főleg a visszagomb) nekem nagy pozitívumok. Egy dologgal nem sikerül kibékülnöm benne és ez a kamera. A mobilarénás teszt sokat nem segít, nagyon kevés kép van betéve és azok sem a többi teszt megszokott helyein készültek, hogy összehasonlíthatóak lehessenek...
    De látszólag nagyon zajos képeket lő. Erről valakinek bővebb tapasztalata van? Esetleg későbbi szoftverfrissítéseivel javult a helyzet?

    Esetleg van más amit még érdemes lehet megnéznem? Egy jó kamera (P9 lite is ezen vérzett el), 5" - 5,5" méret, jó akksi üzemidő, jó napfényben való olvashatóság lennének a fő szempontok... a sebesség másodlagos, már amíg nem hajmeresztően lassú.

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák