Aktív témák
-
zedar
csendes tag
tartoznak neki és nincs kp, így telefont adnának, de csak ez a kettő van az adósnak.
leírnátok, melyiket miért?
köszi -
Nordic
Közösségépítő
Akkor bevállalom a 2x-et, ha meg nem jön be, akkor lesz egy jóárasított eladó 2x-em Esetleg a garanciával kapcsolatos kérdésemre, valaki tudna választ adni(ebben a hsz-ben említettem #20043). Fontos lenne, mert magyar garival sehol sem lehet megvenni .
-
korpicschess
veterán
válasz Nordic #20056 üzenetére
Mindenképp gyártói garanciával kell telefont venni ha haszálni is akarod a garanciát. XXL GSM és hasonló helyekhez adott garancia... nem az igazi, ez az úgynevezett GSM-bolti garancia.
Szolgáltatónál vásárolt készülékhez is normális garancia van, különbözőképp oszlik meg (ahol a gyártó 1 évet ad ott a szolgáltató + 1-et, hogyha alapból 2 évet ad a gyártó akkor pedig gyári garancia van, így hivatalos szervizben is elfogadják pl. a T-mobile-os garanciajegyet elvileg, viszont ha ott adod le, akkor is oda küldik). EU-s garancia, ebben nem vagyok biztos, de szerintem az az összes hivatalos szervizre érvényes. Pl. Samsungnál úgy megy a gyári garancia, hogy jön a futár, viszi-hozza a telefonod (persze ha nem tudod bevinni).
Remélem valamit segítettem.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Nordic
Közösségépítő
válasz korpicschess #20057 üzenetére
Akkor elvileg a gsmhome-os 2 év EU-s garival jobban járok, mint az xxl-gsm-es 1 év bolti garanciával...Az a legfurább, hogy hivatalosan már elvileg elstartolt a 2x, mégsem kapni sehol sem gyári garanciával. Szolgáltató meg sajnos kilőve, mivel egyedül a Telenornál van, ott meg nincs kártyás csomi(előfizetéses+hűségidős változatból nem kérek, mivel van úgy hogy 100ft-t se telefonálok egy hónapban, meg van úgy hogy 4000et is ellövök, erre viszont minek fizessek havi 5k-t).
-
duvi
nagyúr
válasz Nordic #20058 üzenetére
Szia!
Az EU-s garival is óvatosan! Elég közel áll a bolti garis telókhoz ez is.
Az a legfontosabb, hogy amikor megveszed akkor adják a kezedbe az adott márka garancia papírját. Ezt töltsék ki és bélyegezzék is le. Ezzel már be tudsz menni a márkaszervizbe.Ezért jók a gyári és szolgáltatói garanciák. Automatice adják a telókhoz a garilevelet.
Egyébként az árakon is lehet látni, hogy valódi garanciával adják-e az adott készüléket.A bolti és EU garis mindig olcsóbb mint a többi.[ Szerkesztve ]
-
ZSOOLT2
tag
Üdv!
Okostelefon vásárlásán gondolkodom, olyan telefon kellene, ami 1,5-2 év múlva is jól működik, és nem avul el (nagyon).
Szerintetek a ZTE Blade, vagy az LG GT540 lehet a tartósabb vas?
Bladere jön a Cyanogen mod 7, és sokaknak van ilyen telefonja, talán 1 év múlva is lesz rá friss Android ROM.
Optimusra is készül 2.3-as Android Rom, de nem lehet tudni, hogy 1 év múlva is naprakész lesz-e.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Nordic #20062 üzenetére
Lol, felhívtam őket telefonon. Amit ők EU-garanciával hirdetnek, az valójában 1 év bolti, meg 1 év szoftvergari... . Ilyen bolttól én nem fogok vásárolni az biztos. Az xxlgsm-nél legalább kiírják, hogy bolti, itt meg rendesen félrevezetnek. Ráadásul a nő a telefonba szegényke korán kelhetett, mert nagyon nem akaródzott rendesen beszélni.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ZSOOLT2 #20063 üzenetére
én nem adnék nagy jövőt egyiknek sem...
a GT540 pár egy ideje a piacon van, tartósnak tartós, de nem vmi okos...
a Blade 2 év múlva papírnehezék lesz kb (nem az, h elromlana, nem hiszem, de senkinek nem fog már akkor kelleni, mert rá fog jönni, h nagyon buta)ha időtálló telót akarsz, mindenképp drágább kategóriát keress!! HTC tuti teló lesz még 5 év múlva is vagy Moto Defy
-
duvi
nagyúr
válasz Nordic #20062 üzenetére
Megértem a problémádat, de inkább legyél türelmes most. Rendelés előtt telefonon meg tudod beszélni a részleteket az üzlettel. Kérdezz rá konkrétan a garipapírra és, hogy be tudod-e vinni a telót márkaszervizbe baj esetén. Gondolom utánvéttel rendelnéd. Amikor kiszállítják mond meg a futárnak, hogy mutassa meg a garancialevelet átvétel előtt. Ha minden ok akkor fizetsz és meg is van az új telód.
A Desire S szerintem jóválasztás és még kiszolgálna akár 2 évig is. Nekem Wave II van és netezésre (is) elég a 3,7" kijelzője. A 4" biztos látványosabb lenne, de ott már gondok adódhatnak a hordozhatósággal. (igaz, hogy inkább a telefon fizikai méretét kell figyelembe venni és nem a kijelzőét)
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
-
Bdanyy
addikt
válasz ZSOOLT2 #20063 üzenetére
szia! nekem blade van, igaz nem tul gyors, es multimediaban 0, de netezni emailezni teljesen jol hasznalhato ez is, a kijelzo miatt valasztottam ezt addig amig nem jon ki valami all in one androidos. i8910 mellette egyelore kamera meg filmnezes miatt van meg
ez gordulekenyebb es kenyelmesebben hasznalhato annal.
ami a blade hibaja, hogy bekapcsolt wifi mellett nem megy sleepbe. ha csak a mobilnet aktiv akkor sleep alatt is jonnek a levelek stb es kevesbe merul.[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
ArthurPD
csendes tag
Üdv!
Okostelefont vásárolnék és a következők lennének a főbb kritériumok:
- jól használható navigációval rendelkezzen (offline),
- ebből kifolyólag a kijelző mérete is lényeges lenne,
- nem divatmobilt akarok,
- ár/érték aránya elfogadható legyen.Kösz a válaszokat!
-
hermit
tag
A 19970-re valaki esetleg?
-
legenda
-
ArthurPD
csendes tag
Üdv!
A keret max. 50ezer, de nem baj, ha kevesebből is kijön. Ha összejön a külföldi munka, ott is szeretném használni, ezért inkább kártyafüggetlenben gondolkozom. Vagy inkább várjak és majd kint vegyek egyet? Perpillanat SE K800i-m van, amivel egész jó fényképeket lehet készíteni (szóval a kamera is fontos szempont lenne). Vélemény?
-
Inarus
addikt
válasz CoolBoy323 #20072 üzenetére
Mitől buta? A rezi képernyő miatt? Bocs, csak nem vágom, hogy ha hardveresen a kijelző (felbontás és beviteli technológia) az egyedüli gyengesége, attól miért "buta"?
-
Inarus
addikt
válasz CoolBoy323 #20087 üzenetére
Mármint 256 mega? Ami ugyanannyi mint a Galaxy3-ban és mondjuk az X8-ban?
Igen, a Blade-ben több van, de én is azt mondtam, hogy inkább Blade.
A Qualcomm MSM7227-essel mi a bajod? Csak most kezdték el felváltani egy-két készülékben a 800-ra húzott változatra.[ Szerkesztve ]
-
zaba
tag
Tiszteletem a mostani telefóniában járatos Embereknek!
Telefont keresek, alapvetően telefonálásra, de mivel elég sokat lógok a neten, gondoltam belevágnék egy ilyen Androidos cuccba, hátha a csökött agyammal is megértem a rendszert, ha már a laptopomon Ubuntu fut. Árérzékenyen gondolkozom, és mivel rookie vagyok az okostelefon témában, nem is vágyom csúcstechnológiára őrült árakon. Valamint inkább megfizetem a tradíciót, mint egy sok selejtet áruló olcsójánost. Ezeket találtam, melyiket vegyem:
LG Optimus Me
Samsung Galaxy Mini
Sony Ericsson Xperia X8
Mindhárom gyártótól volt már az ősidőkben telefonom, talán a Samuval voltam legkevésbé elégedett. Most egy két éves Nokiám van, szanaszéjjel karcolt előlappal és kontakthibás aksival, tehát ilyet egy darabig nem vennék. Szeretnék észérvekkel alátámasztott választ kapni, hogy az árban és teljesítményben gyakorlatilag megegyező készülékek közül melyiket "kell" mostanában választani!
Köszönöm a segítséget.Red meat can kill ya'. Enjoy!
-
molnarpeter
nagyúr
Esetleg ZTE Blade? Az (egyik) legjobb ár/érték arányú teló A kijelzővel lehetnek problémák, de ha egyszer jó, azután is az lesz Pro: nagy felbontású kijelző, 512 MB RAM, kontra: rövidebb üzemidő, jobban melegedő és többet fogyasztó processzor. Nekem egy Galaxy 3-am van, ennek nagy előnye a hosszú üzemidő, jól tuningolható és kis fogyasztású processzor. Hátránya a 256 MB RAM, valamint a grafikus gyorsító hiánya, de nem vészes, főleg akkor, ha tuningolsz.
mp
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz molnarpeter #20090 üzenetére
A ZTE Blade miért olyan jó? Még most is sokan preferálják.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
3GS-em lecserélném egy optimus 2x-re. Nekem igazából egy banális kérdésem lenne. Ti lecserélnétek a fenti készülékre? Úgy látom, hogy ez most ismét egy nagyobb generációs ugrás a telefonok történetében, és itt már megéri cserélni.
Dhampir: Mert nem tudsz még egy ilyen ár-érték arányú készüléket mondani.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 3 telefon közül nem tudok dönteni. Ti melyiket javasolnátok?
Samsung galaxy ace
Nokia C6-00
Nokia C7-00Ebben az árkategóriában gondolkodom. Azt mindenképpen szeretném ha kisebb táblázatokat tudnék rajta szerkeszteni. A Samsung volt az első jelöltem az android miatt, de kevésnek tartom az aksit amennyit bír(1 max 2nap). Ezért kezdtem el gondolkodni a nokiában.
Ha lenne esetleg ebben az árban amit jobbnak tartotok azt megköszönném. Galaxy S kilőve nekem túl drága.Előre is köszönöm a segítséget.
-
korpicschess
veterán
válasz KonzolKartel #20092 üzenetére
Lecserélném. 3GS-t az SGS-re is simán...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
őstag
válasz korpicschess #20094 üzenetére
Köszönöm, már csak el kell sütnöm a GS-em. XXL-nél van beszámítás? Bar gondolom elég nyomott áron vennék be.
megszálott vagy
-
molnarpeter
nagyúr
válasz KonzolKartel #20097 üzenetére
Esetleg egy jól ismert aukciós oldal?
mp
-
őstag
válasz molnarpeter #20098 üzenetére
már nem, de amúgy igen .
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Inarus #20088 üzenetére
most nem arról volt szó, szerintem kicsit félre gondolkozol... eltértünk a tárgytól!
személy szerint én a Bladet egy nullának tartom!
a 256ram nagyon kevés, nem tudom h jön ide a G3 és az X8, de te biztos érted még ezt a beszélgetést XDén nekem a TI proci nagyon bejött, és a snap.-ok is faják!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest