- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
törölt tag
válasz tariattila #11149 üzenetére
Nem is írtam, hogy felsőkategóriát akarok A 3g, a wifi, vagy a nagy kijelző miatt nem jön szóba középkat?
-
-
Jadro
veterán
válasz alonsofan #11133 üzenetére
Oppárdon! Akkor viszont hajlanék a magic felé is, bár utána kellene nézni milyen romok készültek hozzá és hol tart rá az android (verzióban).
Land: Részemről feketepont a Pulse-nak, nagyon nem ajánlott ha telefonálni is akarsz vele. Gyenge a hangminősége. Hiába 3,5-ös a kijelző és a custom romok még használhatóvá is teszik.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
chubii
senior tag
Érvekre és tapasztalatokra vagyok kiváncsi a következő telókkal kapcsolatban.
Nokia N97 mini : tapasztalatokat kérnék ezzel a telóval kapcsolatban
pro: qwerty bill. kinézet, kamera, nagy érintőképernyő
kontra: nem multi-touch, ha jól tudom
Samsung S8500 Wave :
pro: jól össze van rakva, kékfog 3.0, n-es wifi, multi-touch, belsőre is jónak tűnik
kontra: még nem kapható, biztosan drága lesz
iPhone: használtan venném, majd ha kijön az új . Addigra talán elég "olcsó" lesz
pro: minőség és szolgáltats felsőfokon, multi-touch, kiváló böngésző
kontra: ár, flash hiányaElőre is köszi !
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
D@niel
addikt
válasz chubii #11161 üzenetére
N97 mini: ezen annyira nem is hiányzik a multitouch szerintem. Jól lehet így is közelíteni a böngészőben, ill. képeknél.
Billentyűi superek: jól lehet rajta gépelni, van köztük hézag, nem lehet mellé ütni.Samsungról én sosem fogok írni
iPhone 3G: Szerintem a 3 közül ezt kell választania mindenkinek! Ez a legjobb mobil. Ára szerintem nem kontra, mivel csak itthon tűnik drágának, mellesleg egyszer kell megvenni, és 3 év múlva is ugyanúgy fog működni. Flashről meg az a véleményem, hogy kevés oldalon van jelenleg sok flash tartalom, nem vészes, hogy nincs Flash támogatás, észre sem veszi az ember (én csak a cinemacity oldalán éreztem). A Flash-től még egy HTC Desire is letud fagyni, persze hogy nem támogatja az Apple.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
törölt tag
szerintetek VELOCITY 103 vagy eten x500+?
-
Steve007
tag
és szerintetek iPhone 3gs vagy samsung i9000 galaxy s?
-
Jadro
veterán
válasz Steve007 #11168 üzenetére
"iPhoneról hallottam már rosszakat"
Az kizárt, nem hallhattál. Valami lejáratókampány része lehetett...D@niel: Iphone 3G (nem a GS) a múlt, a Wave meg az egyik lehetséges jövő. Még csak most jött ki, bár már van teszt róla Mobilarénán is. Bocs, de elvakultnak kell nevezzelek ha szerintes az Iphone 3G -t kell választania mindenkinek. Innen kezdve elég nehéz a véleményedre adni telefonválasztás ügyben. No offense!
-
D@niel
addikt
csak annyiban ertettel felre, hogy en azt mondtam a 3 kozul kell mindenkinek az iPhone-t valasztani persze csak az valassza, aki 3 ev mulvs is szeretne, ha gyors es zokkenomentes a mobilja...
Ha annyira jo a wave, majd meglatjuk az eladasi eredmenyeken...
Valoszinuleg felre ertettel, mert ha kicsit is utanna neztel volna kinek, hogy, milyen mobilt ajanlok, eszrevetted volna hogy keveseknek mondom az iPhone-t mint lehetseges opciot.
3G annyirs mult, hogy meg ezekben a napokban is sokan vesznek ujat, mert annyira jo telefon.No offense, detto!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tariattila #11157 üzenetére
Csak azt írtam, hogy az x10-ben az tetszik.
Omnia II 3,7-el a felejtősbe tartozik? T-nél 75. Bár közben olvasom, hogy jön a win phone7, és semmivel se lesz kompatibilis, gondolom frissíteni nem lehet rá
-
runner 125
nagyúr
válasz stewe780 #11150 üzenetére
Jah, úgy, ahogy Steve Jobs Andoridra vált, mi?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Steve007 #11170 üzenetére
Ez sajna igaz, az én 3GS-em van, h napi 2x töltőre dugom.
..egy barátom a 3G-jét napi 3x tölti.
(#11164) tankagogy
Az első nem tudom mi, így azt biztos ne vedd meg.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz runner 125 #11175 üzenetére
kösz
-
Jadro
veterán
válasz D@niel #11172 üzenetére
Nem értettelek félre, én is csak ezt a három telefont néztem. Próbáltam célozni arra, hogy egy iphone 3g és egy Samu wave között van pár év különbség. Az előbbi is fejlődik ugyan, lassan a második utódja jön ki, de a 3G mint olyan nem mai darab. Ezzel szemben a wave meg ugye friss, ropogós, s bár új rendszer, de nem ismerjük a jövőt. Akármi is lehet belőle, nem kell rögtön az elején leírni.
Ennyit akartam volna csak kihozni a dologból.
-
D@niel
addikt
Értem, így már más. Nézd, hogy őszinte legyek, nekem alapból a márkával van a bajom, hogy pontosítsak: a Samsung telefonokkal. Ha egy Samsung HD-t említett volna, azon is ugyanúgy vitáznál velem
Hát, az új rendszer...tényleg meg kell nézni mennyire válik be a nagyközönségnek, az iPhone OS az egyik legerősebb rendszer, van múltja, a másik meg most született, nem lehet ezt még egymáshoz hasonlítani.
Igazából szóba jött az N97 mini, Samsung wave, 3G helyett inkább 3GS-t kellett volna 3.-ként említenie, hogy korrekt legyen.
Nah, értjük már egymást!𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
csimave
tag
Hy!
35-40 ből kikerül valami okostelefon újonnan?http://www.pro-betting.atw.hu TUTI TIPPEK SPORTFOGADÓKNAK!
-
D@niel
addikt
válasz wandor0930 #11184 üzenetére
Linket kérek, Nokia 5230, új, garanciás, független, és nincs 40ezer...
-
törölt tag
válasz tariattila #11176 üzenetére
Ti írtátok, hogy ha 1-2 éve igaz is volt amit hallottam, ma már nem..
-
chubii
senior tag
válasz D@niel #11162 üzenetére
tariattila , D@niel : köszi szépen
Amúgy 3GS-re gondoltam, csak nem írtam oda. Sorry.
A Wave-re meg nagyon kíváncsi leszek...Szerk.: tényleg naponta kell tölteni az iPhone-t ( akár többször is )?? Vagy ez csak a hardcore mobilosoknál van így??
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz chubii #11192 üzenetére
Ekkora kijelzőnél sajna sanszos a napi töltés, bár ez használatfüggő is. Lehet hogy csak 30%-ra merül le nap végére, de így nem indulsz neki egy új napnak gondolom, tehát mehet a töltőre. Nagyon nem is tudok hirtelen olyan nagy kijelzős telefont mondani, ami több napot kibír keményebb használattal. Ez az átkuk ezeknek. Ha már egy teljes napot biztonságban kibír kemény használattal akkor jónak mondható szerintem.
Most egy Omnia2-t nyúzok, aminek a kategóriájában elég erős az akkuja. Most másfél napnál járok vele és ahogy nézem kihúzza a két teljes napot, pedig használtam rendesen. (Még ismerkedési fázisban vagyunk.) Volt azonban már olyan hogy többet kellett telefonálnom rajta, többet neteztem és akkor már nem kezdek vele új napot töltés nélkül, mert még egy ugyanilyen napot nem bírna ki. Persze ha csak pihen készenlétben, akkor eldöcög szerintem 5-6 napot is.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz Inarus #11190 üzenetére
elnézést, hogy leírtam a véleményem... gyengébbek kedvéért egy kis magyarázat: nem tudtam, hogy ennyiért már lehet kapni, de ettől függetlenül nekem még ez is sokba kerül: nem néz ki jól, nem jó anyag használat, kevés tudás, és még sorolhatnám. elnézést, de ettől érthetőbben nem tudom elmagyarázni...
chubii: attól függ mennyire használod az iPhone-t. Nekem volt, hogy 3 napig nem töltöttem, pedig 1. nap majd 12 óra iPod ment, e-mail, meg fél óra telefon.
Ha jól belövöd a dolgokat, átlag használattal másfél napot vinnie kell.[ Szerkesztve ]
-
dikmen
tag
Üdv!
Létezik olyan érintőkijelzős okostelefon, amelynek oldalán található olyan gomb, mellyel a zenék és az FM rádióadók között lehet váltani? -
chubii
senior tag
Nem vagyok hardcore mobilos. Volt,hogy a KP500-asom több,mint egy hetet kibírt, annyit használtam.... Az iPhone-on mondjuk sorozatokat néznék, kevés zene, net, na meg sok app( az elején biztossan )
Az iPhone-ok akkuja mennyi idő után kezd el gyengülni?? Mert ugye használtan venném, és ez eddig eszembe sem jutott...
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
válasz chubii #11196 üzenetére
Nincs egy hivatalos idő, hogy akkor "10 hónap után", vagy "12 hónap után". 1 év múlva is jó lesz az akksi. Amit tehetsz: időnként teljesen merítsd le az akkumulátort, aztán hagyd a töltőn 24 órát.
További iPhone kérdéseid inkább a szakmai topikban[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Egy érdekes dilemma foglalkoztat...
Vegyek egy Archos 4.8"-os internet táblát/Eken 7"-os internettáblát Android rendszerrel+olcsó telefont
VAGY
Egy androidos 40-50k-s telefont..
Eken-ről videó: http://www.youtube.com/watch?v=C4OCItW6ecc
Archos videó: http://www.youtube.com/watch?v=HVFOA1gIwVA
Valaki segítsen pls
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest