Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deter

    aktív tag

    L7wy:

    Azért ezt így nem mondanám, ha két csoportra osztanának az összes védelmi csomagot, az erőforrás kímélőbbek közé kerülne.

    Nem az erőforrás igényével baj, ami valóban igen jó. Hanem egyszerűen sok játékot sandboxol, vagy egyszerűen játékhoz tartozó fájlokat vírusosnak vél (pedig már igen sok FP jelentést küldtem vissza), a defense+ is néha összeakad néhány telepítővel vagy magával a programmal. Jó persze akinek van 3 játéka az lehet könnyebben rászánja az időt és bekonfigurálja, de 200+ telepített játéknál már macerás. Főleg amikor jönnek a frissítések.

    blattida:

    Csak az EAM-hoz kapcsolódva: nem kiegészítő program, hiszen teljes értékű av-t és viselkedés elemzőt tartalmaz, pusztán a tűzfal hiányzik belőle. Másik rezidens védelmi program mellé ugyanúgy nem való, mint minden, állandó védelmet biztosító av.

    Valóban tekinthető teljes értékű megoldásnak. Ha nem is deklaráltan, de törekednek arra, hogy a többi biztonsági szoftverrel kompatibilis legyen. Még KIS sem nyavalyog miatta. És jól együtt is működnek, persze komolyan AV mellett érdemes IDS modult kikapcsolni. Az alábbi komplett megoldásokkal teszteltem, KIS 2011/2012, NIS 2012, CIS, Bullguard IS, Panda Global Protection stb. Attól kezdve nem fognak foglalkozni az inkompatibilitási hibákkal, amint nevet változtatnak AV-re.

    Szóval fellehet tenni, nem fog legtöbb esetben bajt okozni, bár csak olyan gépre ajánlott, ahol van elegendő erőforrás. Igen csak vezető memória és cpu éhségben. És boot időt is számottevően megnöveli.

    motacilo:

    A kritériumaidnak Norton IS megfelel leszámítva, hogy sajnos nincs magyar terméktámogatás. Illetve elfogadod, hogy igen idióta módon van a "webvédelem" megoldva.

Új hozzászólás Aktív témák