Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • L7wy

    őstag

    válasz W666W #12651 üzenetére

    "Látom te tudod ezt a tesztet értékelni pár szóban elmondanád mit is tesztelt a tesztelő ??"

    Ugyan nem nekem írtad, de gondolom nem baj ha írok rá választ. Ezek a tesztek általában nem jelentenek semmi biztosat, attól, hogy jól vagy rosszul szerepelnek egy teszten, még lehet, hogy a használatukkor nálunk épp az ellenkezője történne. Viszont egy ilyen videós tesztben más nem is várható el, ez a legtöbb, amit képes megmutatni egy védelem hatékonyságáról. Meg lehet belőle ismerni a riasztások fajtáit, a védelem technológiáit, védelmi rétegeit. Ez a mostani videóban is jól látszott, hogy blokkolt webcím alapján is, adatbázis alapján is, és a viselkedéselemzés is riasztott.

    "Ugyanis Én mást nem láttam csak bemásolt egy csomo url címet jöttek a felugró ablakok aztán Malwarebytes -al átnézte meg Hittman pro-val..."

    Azért Malwarebytes és Hitman pro, mert általában ha ezeket lefuttatja az ember, akkor csekély az esélye annak, hogy marad valami. Ha nézed a tesztelő videókat, tudod, hogy szokták még az Emsisoft Anti-Malware Freeware-t (ezt régen használták, aztán megszűnt mint termék, és maradt csak a fizetős változata, majd újra elérhető lett) illetve a Norton Power Eraser-t is. Gondolom a sok tesztelés után az lett sokak döntése, hogy ezt a kettőt használja a teszt végén.

    [ Szerkesztve ]

    Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

Új hozzászólás Aktív témák