- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Itt az a nagy gond hogy MIBŐL szedi ki! Ha az alap mappát belerakod, tehát a values mappa teljes tartalma benne lesz a values-hu mappában, akkor NEM fog bejelentkezni többé az app. Tudom, mert az összes korábbi verzió magyar megfelelőjét én raktam össze. Tehát ha megcsinálod, akkor is ki kell szedned, ami nem szöveges tartalomért felelős kulcs, másképp a duplikált erőforrások miatt nem megy a login...
szerk:
Rom fordítás: [link]
Khm... ha már MIUI... éppen azzal szívok, hogy nem lehet nyelvet váltani. Nem tudom találkoztál-e már ezzel a hibával, de ahogy kiválasztok a listában bármilyen nyelvet, egyből bezárja a SystemUI-t, ami azért nagy gond, mert nekem abból jönnek a szoftveres gombok, így nem tudok kilépni a Settings alól és hiába nyomom a reboot-ot, nem menti el a beállításokat.... Nem. A setup wizard után sem, mielőtt ötletként felmerülne...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Blue Eagle #6153 üzenetére
Nem, nem jó. tele van olyan kulcsokkal, amit nem szabad átmásolni. Ráadásul azzal magában hiányos lesz a fordítás....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Blue Eagle #6157 üzenetére
Ez másképp működik, mint a legtöbb alkalmazás. Kód szinten úgy van megírva, hogy ha duplikált kulcsot talál, akkor nem jelentkezik fel a szerverre. Nem tudom miért és hogyan hozták ezt össze. Az sem biztos, hogy minden ilyen kulcs zavarja, de egyszerűbb mindet kivenni, mint egyesével végignézni melyik lehet felelős ezért. Amúgy sem kellenek a fordításhoz....
Ez a verzió nálam sem vált nyelvet viszont...
-
zolmesz
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
válasz Blue Eagle #6160 üzenetére
Parancssorból, apktool 1.5.2-es verzióval, signózás szintén ugyanilyen környezetben, de a signapk.jar az nem tudom, milyen verzió, de a dátuma 2012.01.30, ha esetleg ez számít valamit.
-
Blue Eagle
őstag
Ki ismer olyan alkalmazást winre, ami ami arra képes, hogy két a féle verziójú apk között átmásolja a fordítást?
Vagy hasonló? Értitek mire gondolok.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Blue Eagle #6164 üzenetére
A Notepad++ -ban van lehetőség 2 állomány összehasonlitására.
Akkor szoktam használni, ha kijön egy app, vagy rom új verzió és összehasonlitom vele az új és a régi Pl.: strings.xml -t, majd az új sorokat másolom az új xml-be.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
válasz Blue Eagle #6166 üzenetére
Először is szükséged lesz a Compare Pluginra a Notepad++ -hoz. (Magyarázat)
A Noetpad++ / Bővitményeknél letölthető, és telepithető.
Majd megnyitod a 2 összehasonlitani kivánt állományt a notepad-ban, és nyomsz egy Alt + D -t.
Röviden ennyi...Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz szunyi777 #6165 üzenetére
Ez addig szép és jó még a sorok ugyan abban a sorrendben vannak a másik szövegben is és azokhoz senki sem nyúl hozzá... de amikor nem, akkor...
Persze itt két nyelvet vetettem össze, aminek nincs értelme. Ha az előző verziós alap mappát és a mostanit nézném össze, azzal nyilván többre mennék, de ha csak pár sort módosítanak, már azt is különbözőnek érzi....
-
szunyi777
őstag
válasz Keeperv85 #6170 üzenetére
Igazad van, necces kiválogatni új sorok esetében, de azt jelzi a Notepad.
A KÉPEN látható az angol és a magyar állomány.
A majdnem egyező sorok sárgával ki vannak jelölve.
Az új hozzáadott sorok elé bebiggyeszt egy zöld + jelet, ami egyáltalán nem található a másik doksiban.
Az egyező soroknál nincs jelölés...
Persze igy is előfordul, hogy egyező sorok kerülnek be az új állományba, de az becsomagoláskor egyből kiderül, hogy melyik sor melyikkel egyezik.
Jobb megoldást Én még nem találtam sajna..Én általában Egyedi romok hiányosságait pótolom, és ott ez a módszer bevált...
Kijön egy új frissités a romhoz, akkor általában a Settings.apk és systemUI szokott módositva lenni.
Ezeknek a Strings.xml tartalmát hasonlitom össze, hogy adtak-e hozzá új sort, vagy nem...
Ha igen, azt csak átmásolom az új xml-be és annyi....
Ugyan ezt az eljárást használom hogy megállapitsam, hogy a Magyar nyelvi xml-ből mi hiányzik.
Ott ugyebár a values / strings hasonlitom a values-hu / strings-el...
Az eltérés egy csomó zöld + jel...Remélem érthetően irtam!
Blue Eagle Áhh, nem is..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
nagyúr
válasz Keeperv85 #6173 üzenetére
Idézet:
"Ezt ... ezt most qrvára elhittem! NNna, kész vagyunk mint a házi feladat!"
(Úristen @ menny.hu c. film 14:08-tól van a fent nevezett idézet. Nagyon jó görbetükrös korrajz, kb. 20 perc Ha még nem nézted meg, akkor ideje.)[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
somi52
őstag
Végre sikerült meg a kaja is. Még egy kicsit hiányos de majd pótolom.Faceebok.apk [link]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
Probert75
addikt
Nem működik, legalábbis nálam! Telepítés után indítanám, de nem indul, csak a face feliratos kék lap jelenik meg, majd leáll a betöltés.
Esetleg kell alá a Play-ről telepíteni az eredetit, majd arra rakjam fel ezt az általad magyarítottat?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
szunyi777
őstag
válasz Probert75 #6180 üzenetére
Android 4.4.3-on nekem megy tökéletesen.
A Régi FB-appot el kell távolitani teljesen.
Ha gyárilag van telepitve a FB, akkor nem csak a frissitést kell eltávolitani hanem az egészet.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
@nt
csendes tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan androidos appot, amitől a teló usb csatlakozással, a giroszkópot is kihasználva, joystickként használható a PC-n?
-
szunyi777
őstag
Én régebben Wifis controllert használtam Pc-hez, és szupin működött a Girro része is.. Csak nem emléxem már mi volt az..
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
-
-
szunyi777
őstag
válasz Keeperv85 #6193 üzenetére
somi52 által készített FB ot tettem fel, nem én módosítottam. Gondolom a többiek is ezt használták. Ezért nem értem, akkor hogy valakinek megy, valakinek nem....
Ezek szerint akkor nem android verzió a gond..[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Létezik olyan magyar nyelvű marketről letőlthető VB program ami nagyon jó?
MegtorloXp
-
-
Topikgazda
Na, megint frissült a World Cup 2014 Brazilia v3.0.1b32 alkalmazás, remélem holnapig már nem baxogatják , biztos idegesek, mert nyakukon a vb......
De ha véletlenül frissül, colonia ugyis szól nekem, aztán frissítek
https://gamergep.hu/
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs