- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok ezt lehetne honosítani?
Onavo Count | Data Usage
[link] -
blt.62
őstag
Létezik androidra a marketon olyan hangtorzító mint ami a kínai mobilokban van? Amivel ellehet torzítani a hívó hangomat,ha felhívok valakit.
A voice changer-nél belehet állítani,hogy már kimenő vagy bejövő hívásnál más legyen a hang? Vagyis telefonálni is lehet vele torzított hangon vagy csak felvenni lehet a torz hangot mint egy diktafonba? Melyiket szedjem le mert elég sokat találtam.
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok!
Ezt nem próbálná meg valaki lefordítani? [IP Webcam]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
törölt tag
Üdv!
Használ valaki valami egyszerű de jó kis naptár appot? Ugyan így érdekelne egy megbízható ingyenes reklámmentes feladatkezelő alkalmazás,ami leginkább a háttérben futó (fölösleges) alkalmazások leállítására lenne használva.Ha lehet válogatni akkor magyar nyelvű kellene
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz RootRulez #6459 üzenetére
Szia Rulez!
Keeperv85 kolléga honosított valamikor egy MiHome Launcher-t. Most szeretném feltenni a Coolpadf 7320-amra, de nem engedi, mert egy ilyen aláírású launcher már fut rajta (ami nem véletlen), a telefon pedig root után sem enged semmilyen gyárilag telepített alkalmazást eltávolítani. Tudsz nekem segíteni, eme honosított launcher felrakásában?
-
bzs73
őstag
üdv.
wakelockdetector véletlen nincs magyarítva?If a second or you are the first to lose.
-
bzs73
őstag
na jó lesz a GSam Battery Monitor is. ez full magyar, thx stefi.
szerintem ez hasonlóan profi mint a wakelockdetector.If a second or you are the first to lose.
-
RootRulez
félisten
-
colonia
aktív tag
válasz Meggyi001 #5612 üzenetére
Szia!
Tudnád a frissített verziót is lefordítani?
Köszi!Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
Indiant
addikt
válasz Meggyi001 #5882 üzenetére
Frissítettem a DualSim Ringtone 1.4.1-et. Kicsit belenyúltam a fordításba is. El kellene küldeni a fejlesztőnek és beletenné a hivatalosba.
-
Topikgazda
válasz Csocsesz75 #6470 üzenetére
Én most 1-2 hónapig csak a saját frissítéseimet csinálom, meg a fórumot, meg egy blogbejegyzést. Tudok valakit, aki most "kicsit" ráér, de ez túl nagy. A két xml több mint 1100-1200 sor, ő most kisebbet fordítana (200-300-ast) . Amúgy szépen be és ki lehet csomagolni.
(#6471) Indiant: Örülök neki. Hát igen, néha nem úgy áll a nyelvem a szavakhoz, ahogy kéne . Ha van kedved, elküldheted a fejlesztőnek .
https://gamergep.hu/
-
KTU
addikt
válasz Meggyi001 #5612 üzenetére
TrackChecker-rel kapcsolatba lenne kérdésem, ha esetleg tudsz segíteni,
hova menti a bevitt adatokat, ki lehet nyerni belőle valahogy olyan formában hogy visszaállítható legyen másik romon.Köszönöm munkádat.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
RootRulez
félisten
Én viszont épp ráértem, így aktualizáltam a TrackChecker-t Letölthetitek innen!
Meggyi001, te is aktualizáld az oldaladon.
═════════════════════════════════════════
-
colonia
aktív tag
válasz RootRulez #6477 üzenetére
Köszönöm!
Kezdésnél azt kérdezi, hogy összefésülje-e a TrackChecker 2-vel. Azt esetleg nem tudnád lefordítani?Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy Watch6 Classic
-
KTU
addikt
RootRulez:
Meggyi001:Köszönöm
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Az elmúlt napokban frissült néhány magyarításom, amiket a hunapk.hu oldalon leshettek meg!
Üdv: RR
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Elnézést, tudom, hogy nem igazán idevaló a kérdés, de az itt lakók talán jó eséllyel tudnak válaszolni rá.
Tehát. Mi kellene ahhoz, hogy egy SG Note rendszerprogramját át lehessen tenni egy SG Tab-ra?
pl. a böngészőjét, vagy a gyári videó lejátszóját?
Köszönön, és bocs az off-értKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
oncsi
őstag
Köszi.
Tehát nem lehet?
Nem elég hozzá a két gép, és az azokból kinyert apk?
Azt hittem csak valami aláírás vagy valami más ismeretlen mágia.Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
dlaj
őstag
válasz Keeperv85 #6492 üzenetére
Szia Keeperv85, de jó hogy "látlak"! Valamikor honosítottad a MiHome Launcher-t. Most szeretném feltenni a Coolpad 7320-amra, de nem engedi, mert egy ilyen aláírású launcher már fut rajta (ami nem véletlen, mert gyárilag az van fent), a telefon pedig root után sem enged semmilyen gyárilag telepített alkalmazást eltávolítani. Tudsz nekem segíteni, eme honosított launcher felrakásában? Köszönettel, dlaj
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék bizonyos alkalmazásokat (alkalmazás verziókat) archiválni, telepíthető .apk fájlként elmenteni. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.
Kérdéseim:
1. A Play Áruházból telepíthető app-ok lementhetők-e valamilyen módon.apk fájlként?
2. A telefonra már feltelepített app-okból lehetne-e .apk fájlt készíteni? -
KTU
addikt
válasz gojko.m #6495 üzenetére
Én ezt használom:
Android Assistant
Ezt is tudja és még sok mást.RootRulez honosította
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
Köszönöm az ajánlott applikációkat!
A Play-ről letöltött app-okat gond nélkül tudom archiválni.Viszont a régi Vodafone 858-as telómon van egy beépített YouTube alkalmazás (2.1.6-os verzió). Mivel ez kevés erőforrást igényel, szeretném ezt is archiválni, és később a honosításával is megpróbálkozni. Viszont ezt nem látják a backup programok. Van lehetőség az ilyen ROM-ba épített app-ok archíválására is?
Vagy esetleg van valakinek egy hasonlóan régebbi verziós magyarított YouTube alkalmazása? -
KTU
addikt
válasz gojko.m #6498 üzenetére
A Super backup 54, az Android Assistant 58 alkalmazásom mentette.
1 ugyanazon telefonon 2 perc különbséggel, nem telepítettem közben semmit.[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
- Eladó gamepad kihasználatlanság miatt
- I5 / Chieftec 600w / ddr3 8gb / hibas alaplap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest