- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
i-sti
senior tag
válasz
zoo8800 #110453 üzenetére
Lehet bármilyen fogyasztás bajnokság nekem úgy is ez lesz a legjobb:
[YT alert] -
válasz
zoo8800 #109879 üzenetére
Mondjuk pályán sem kéne 157-el menni véleményem szerint. Én 135-140 körülre lövöm be mindig, így suhanni is lehet, és nem kényszerülök mindig elengedésre, mikor valaki 157-el jön akár német prémiummal, akár F astra kombival!!
Szar példa, de a tötymörgőket is szűrni kéne, csak nem lehet...
Naponta vagy 5-10 telefonálót látok, fele prémium autóban ül, nem is értem, lehet mutatni kell az utca népének, hogy nem csak BMW-re, Apple telóra is telik?
A sunyi g*ci előremenőket aztán bevágókat korbáccsal ütném.
Tegnap a Szentendrei elején (árpád híd utáni rész) vagy 2-3 német rendszámos száguldozó volt, én is 75 körül mentem, de ezek minimum 90-el cikáztak (porsche cayenne is volt közte).
Aki 60-al tötyög de mikor előzöd gázt ad, azt árokba lökném szívem szerint.De nem lehet minden bokorban rendőr... Nem lehet azonnal zéró toleranciát betenni mert akkor még több tötymörgő f*sz lesz az utakon aki még 45-el is alig fog menni, nehogy elmeszeljék...
Amíg nincs rend az országban politikai és egyéb hasonló magaslati körökben (értsd: Nem tehetsz meg/Nem kaphatsz meg mindent kényed kedved szerint) addig a kisember is ezt fogja tenni a kihaénnem jegyében
-
kisza25
félisten
válasz
zoo8800 #108843 üzenetére
Levettem, de ugye ez olyan dolog, hogy nem a szomszédnak kell autót venni, meg ugye nekem melós autó is egyben, igazából 3 in 1
Emlékszem mikor a kia ceed-et vettem 2011-be akkor még mindenki úgy volt vele, hogy koreait veszel? kia? az egy autómárka?...
Aztán kb 2014-2015-től az igazoltató rendőrtől (ilyen konkrétan 3x fordult elő), a járókelőkön keresztül, a szomszédig mindenki megkérdezte, hogy mennyire vagyok elégedett, mennyi a szerviz és, hogy tényleg 7 év a gari... a gumicseréknél meg nyomták, hogy na itt az új japán (ez most is megy faternál a carens-el, érdekes a hyundai-al nem pedig azaz anyacég, csak ők később kezdtek európai szemnek gyártani)
Akkor kb 800eFt-1M volt olcsóbb, mint a konkurensek.
Most a fiat tipo-val vagyok így, hogy szerintem jó lesz az így 1M olcsóbban, mint a konkurensek, ha meg nem akkor azt is el lehet adni, mint bármi mást -
Johnny_vT
senior tag
válasz
zoo8800 #108226 üzenetére
Nem ártana az neki, nincs hozzá elég súlya.
(#108229) Tsebacsi és (#108230) Declare köszi, köszi, már feldolgoztam. Továbbléphetünk
Apropó, leadtam Szarvast a szervizbe.
Egy telepen van Volvo, Ford, Jaguar, Land Rover, (Rover) és Mazda kereskedés + szerviz. Csuda dolgokat látni ott -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #108133 üzenetére
És közben csóválja a farkát.
mod:
focvis: Engem a hideg már önmagában vissza tart de tény, hogy elég depresszív a nagyon rövid nappal. Télen pl ha lerobbansz tilos kiszállni az autóból, jön érted a tréler és elvontat. Percek alatt fagyási sérüléseid lesznek a -40-ben.
-
válasz
zoo8800 #106935 üzenetére
Jobb volt. 👍 Fehér Q7, semmi felirat; na mondom, ezt is jobbról kell kerülni... aztán letaposta és elnyúlt. Mentem utána, de jobb.
@Joa
A múltkori csipsszel - szvsz - fogtam volna. Majd ha feldolgoztam a termosztát sztorit és megmarad az autó, akkor talán Táton kérek rá egy szolidat.@Tse
A fene a jó dolgátMajd megguglizom, hogy biztos az volt-e. Remélem, igen.
@Boldi: Thx!
Na megyek tovább az utamra. -
BigBlackDog
veterán
válasz
zoo8800 #106903 üzenetére
Választ nem tudok, de eszembe jutott valami. Korábban még gondolkoztam, hogy egy relatív ritkább típus piaci árát mennyire lehetne befolyásolni, ha például feltöltene az ember 5-10 db kamu hirdetést, jelentősen másabb árral, mint az addigi piaci ársáv? Azért ezzel eladáskor és vételkor is erősen lehetne csorbítani a látszatot.
Teszem azt, pl. Honda Prelude hirdetésből látok 27 darabot. Legolcsóbb 200e Huf, legdrágább 2M Huf. 1M Hufig van a kínálat ~85%-a, felette a maradék ~15%. Ha hirtelen megjelenne 10 darab kamu hirdetés 1M Huf feletti vételárral, akkor vajon feljebb másznának a már most is meglévő példányok árai?
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
zoo8800 #106883 üzenetére
Kimásoltam Word-be későbbi befejezés céljából, 53 oldalt tett ki formázás nélkül. Kisebb sorközzel már csak 46
(#106886) Saint_
A múltkor nagy vonalakban említetted, hogy jártas vagy a jogban. Ha kérdezhetem, pontosan mi a te szakmád? Ha nem kérdezhetem, adj meg válasznak egy cicafejet.(#106888) Tsebacsi
Tudtommal az ilyen vágóképek tömegjelenetnek minősülnek.Volt nálunk németben pár hete egy utca fesztivál. Egyszer csak egy tolakodó, sietve ugrándozó embertömeg tolt félre minket: videóklipet forgattak. Őket sem emelték ki a tömegből, pedig két rendőr állt minden sarkon a sétálóutcában.
-
válasz
zoo8800 #103490 üzenetére
Miután megvettem, kerek 55 liter folyt bele. Nullán feküdt a mutató, a kijelzett hatótáv is nulla volt már akkor, mikor próbakörre vittem. Szóval 55-nél nem lehet sokkal nagyobb.
@ joamilestoné: Fagyizó témában - érdeklődés hiányában - nem nagyon tudok segíteni; az útba eső városok közül leginkább Veszprém belvárosát ajánlom megnézni.
-
Integrale
veterán
válasz
zoo8800 #103219 üzenetére
Olaszorszag aranybanya ilyen sztorikban. Reggelente amikor mentem dolgozni, megmaradt par sztori.
Idos no reggel Bologna kozepen korforgalom elott korulnezett, sehol senki, bement balra. Egyiranyu utcaba rendszeresen mentek szembol be, mert o ott lakik, nem kerul. Rendor latta, hogy pirosra valt a lampa, szirena fel, atment, szirena le.Cicero: fater megtanitott parkolni 12-3 evesen, elindulast kuplungkezelest szinten, elhagyatott helyen varosi tempo is volt.
Igy nem nullarol kezdtem, nagyreszt a forgalmat kellett szokni. -
-
zoo8800
veterán
válasz
zoo8800 #102275 üzenetére
Na szóval, egy kis Hungarisztán.
Az Értesítőbe nem rögtön kerül bele a törzskönyvem száma, hanem amikor feldolgozzák az infót. Ennek nincs határideje. Az okmányirodai ügyintéző szerint van, aki március óta várja, hogy megjelenjen az Értesítőben az elvesztés híre. Elvileg telefonon hívnak majd, ha mehetek érte, amit nem értek, mivel postázást kértem.
Egy darabig még 2 kocsim lesz ezek szerint. Tudom, én vagyok a balfsz, mert elhagytam...
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
zoo8800 #102255 üzenetére
Olvasgasd a Közlönyt mikor jelenik meg benne. Aztán kb 15 nap múlva meg is kapod.
mod:
"A törzskönyv pótlása
A törzskönyv elvesztésekor, megsemmisülésekor annak sorszámát a közlekedési igazgatási hatóság írásbeli értesítése alapján a Magyar Közlönyben a Hivatal közzéteszi.
Az elveszett, megsemmisült törzskönyv csak a sorszámának Magyar Közlönyben való közzétételét követő 15. nap eltelte után pótolható." - [link]
-
-
válasz
zoo8800 #99766 üzenetére
A 125 ló az nem elég semmire szerintem! egy kombiban ha benne ül a család cuccokkal. Vagy csak Út akadály vagy. GTI volt az alap koncepció, abból mentünk tovább. RS octav volt nézve nem 1.4TSI Style... Persze én is élveztem a vad 82 lóerőt az 1.2es Punto II ben de az 14 éve volt...
-
Declare
őstag
válasz
zoo8800 #99759 üzenetére
Ja hat igen...ez egy vicc....golf a 2.0 tdi vel ugy indul, hogy 30 ezer euro...passat 2.0 tdi 33 ezer euro....es nincs egy multikormanyod, egy stokedlin ülsz viszont egy hightech halogen lampaval vakoskodhatsz este
1,5 M HUF extra mindegyikbe olyan siman belemegy, hogy jujj es akkor semmi extrem....ergo üles, LED lampa (xenon mar nincs is), multikormany, meg tempomat. Ha nyalanksagokat akarsz (LED kijelzö, savtarto rendszer stb) akkor ezek ugy még kb 2-300 ezer forintosaval hozzadobalhato.
-
-
válasz
zoo8800 #67737 üzenetére
A tény hogy valami megfutja ezt a távot 2 dolgot bizonyít:
1. vagy kurv@ jól megcsinálták,
2. vagy törődtek vele, mert valljuk be elég kevés gondozásmentes autó éri meg ezt a menetteljesítményt.Megvásárláskor át kell nézni. Persze ha valaki valóban gondozásmentes autót remél, lehet próbálkozni új autóval, de nem egy példa (nem csak náciknál) mutatja, hogy az újakkal is előferdül nem kevés baj.
-
-
válasz
zoo8800 #57057 üzenetére
Ez szerintem is szemellenzős vélemény. Ha nem keresek havi 1 milliót, akkor ne vegyek új 6 milliós Astrát? What? Havi 1 misiből kijön egy S merci havi törlesztője, sőt.
Haver most lízingel Rav4-et cégesen, leírja az adóból, és vattaúj autóban ül. Olyan 100-130 körül per hó.
-
z123456789
addikt
válasz
zoo8800 #51167 üzenetére
De ez pályán és főúton van használva. Szinte mindig. A kép készültekor is épp a pályáról gurult le. Elvileg Total olajat tettek bele cserekor. Szóval eddig, amiket írtatok, szerintem kihúzható. Bár, hogy valóban milyen olajat tettek bele...ma világban sose lehet tudni. :/
-
válasz
zoo8800 #51178 üzenetére
Asszony gepet vetel utan apos vitte olajcserere, 4k km utan ilyen habos fos lett az egesz. Lecsereltem gyorsan 5w40 total 9000-re, azota jo. A szart, a viszkozitasra is ertem, egy asvanyi 10w rosszabbul birja mint egy szintetikus 5w. Ha viszkozitas es olaj minoseg is jo, akkor szerintem az eletben nem lesz habos a motorolaj. (Persze emberi periodusban hasznalva...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest