- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Mi alapján jelenik meg az adott kiszámolt összeg ezen az oldalon? Tudom összefüggésben áll az árfolyammal és a diffel, de valaki letudná nekem írni matematikai nyelven kisebb magyarázással, még miért ennyi az annyi? Napi szinten látom változni, pl pár napja még ez az érték 460 körül mozgott most csak 400.
Itt pedig a diffet lehet megtalálni. De egyszerűen nem fér a fejembe, hogy miért pont ennyi a megkeresett összeg ilyen mh/s mellett.
-
haxiboy
veterán
válasz zsolti_20 #36302 üzenetére
Mert adott diff mellett X coint szedsz ideális esetben minden poolon. A luck faktort most zárjuk ki.
Magasabb diff -> kevesebb coinAz adott coin ára - részben - mindentől független, ezt főleg a traderek mozgatják. Persze hogy a profitabilitás ne változzon túlságosan úgy a diffet nagyrészt követni szokta.
Sőt az adott coin váltónkénti árfolyama is más.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Yany
addikt
Valaki bányászik ezzel a kártyával?
Gigabyte GTX 1070 TiHa igen, érdekelne, mennyire elégedett.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
ScrapUnit
aktív tag
Krakennel kapcsolatos infók itt olvashatók.
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Melorin
addikt
Próbálgatom a Nicehash-t bányászni de vannak dolgok amik nem szimpatikusak.
Pl nem tudom belőni a leghatékonyabbra a GTX 1080 órajelét és fogyasztását mivel folyton változtatja az algoritmust.
Az equihash pl alig tekeri a gpu-t, ott inkább a ramot kell húzni. Így találtam egy 140w fogyasztású 59 gpu hőmérsékletű beállítást ami hoz kb 540 sol-t erre a következő pillanatban átvált egy másik algoritmusra ami hirtelen puff felnyomja a hőmérsékletet 72 fokra és elszáll a fogyasztás mert ezerrel pörgeti a Gpu-t. Persze a ram órajelét kb leszarja hogy agyon van húzva, az csak a fogyasztást növeli.
És így váltogatja az algoritmusokat...
Emiatt fagyott már le a gépem mert a másik algonak kevés volt a gpu-nak beállított feszültség értéke.
Az auto start-stop sem működik benne.Nincs valami módja annak, hogy lefixáljam equihash bányászásra?
Vagy ha nincs, mit ajánlanátok a nicehash kiváltására?[ Szerkesztve ]
-
-
vizimento
senior tag
-
fogtunder
nagyúr
válasz vizimento #36308 üzenetére
Most 168MHs éppen a rig, 850W, 1100-2050, 900mV, 3as pwr. Ha ennél lejjebb megyek, akkor két kártya elkezd fagyni. Még lehetne a többivel játszani, de aludni és dolgozni is kellett. Sajnos nem a legjobb kártyákat fogtam ki, de ez van.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
AAntii
őstag
válasz szazbolha #36311 üzenetére
Azokkal szemben amik a bányászat után eleve btc-t vagy eth-t adnak szerintem nem, a többivel szemben pedig pont ez az előny. Ha valaki napi szinten adja el a coinokat, hogy visszajöjjön a pénze ne adj isten fejlesszen, annak ideális lehet, hogy nem kell tartania a coinok beesésétől, mondjuk az emelkedés múltra visszatekintő kedvező hatásaitól is kimarad.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Melorin
addikt
Regisztráltam a coinbase-re. Elfogadta kb 10 perc alatt a jogsimat és elvileg már lehetne is használni.
Credit card-ot regisztráltam nem bankszámlaszámot. Ez ugye nem baj? 750 EUR a heti limit ha jól látom. Egy darab 1080-nal nem igen fogok még egy fél év alatt sem termelni ennyitA következő lépés mi? Arra gondoltam, hogy a Nicehash belső wallet-e helyett inkább ezt használnám.
Ezt csak a nicehash kliensben tudom beírni valahová? Lehet automatizálni az átutalást valahogy? Sok a kérdésem -
X Factor
addikt
Sziasztok nicehash után, most elkezdtem nanopool-ra bányászni, szeretném eggyel nagyobb léptékben csinálni az egészet, és gondolom hosszútávon ez jobban megéri.
Kérdésem, nanopool esetén van olyan graph, mint nicehash-nél ahol látom a workoreket, vélt profitot, számitási kapacitást stb? Vagy használjak ehhez 3rd party appot.
Make things work
-
-
Danex
addikt
válasz szazbolha #36311 üzenetére
Pl most elég jól hoz, tehát amit a WhatToMine ír az elég pontos, most bányászhatnék ETN-t is, kb hasonló mennyiségű pénzért, de ott ugye váltogasson az ember, illetve eléggé mozgolódó tud lenni a sok kicsi coin.
Itt meg napi szinten megvan a kiutalás 5 kártyával is. Persze ha a coinbase-es kiutalás megszűnne és még nem lenne altcoin akkor nem tolnám úgy, hogy több heti termés van náluk raktározva.
-
Sondi1986
addikt
Megjött a MSI GTX 1060 Geming X videókártyám.
Hogy reklámozzák hogy válogatott GPU-at kap de memóriából meg Hynix hogy csesze meg az MSI!
Nekem nagyon nincs szerencsém VGA memória fronton. -
tisn
addikt
válasz Dr. Romano #36325 üzenetére
igen. en is csodalkoztam.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
Nem vagyok elégedett a 2018/199330 rendelésszámra érkezett termékekkel. A megfelelő űrlapjukat kitöltve, a megfelelő dokumentumokat mellékelve visszaküldhetem-e?
Kedves Gábor
Természetesen a rendelés átvételét követő 14 napon belül van lehetősége elállni a rendelt termékektől. További információ:
https://www.bestmarkt.hu/elallasÜdvözlettel: BESTMARKT ügyfélszolgálat
-
Danex
addikt
Volt téma, hogy ki hogyan rögzíti az alaplapját.
Én a gyors kötöző + plusz szivacs combót használtam, kb atomstabil a rögzítés.
(#36326) tisn
Lehet azt nem nézte már meg, hogy cégre van vásárolva, így azért erre is felkészülnék, amennyiben a linkelt elállás részben nincs a számodra kedvező esetről szó.[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Az ez idáig probléma mentesen futó 1080-as rigem, 1 hét dstm után ma reggel ilyet produkált, köszönöm szépen
Gyanús, hogy az a sebesség többlet amivel gyorsabb az ewbf-hez képest, iszonyat nyírja a vrmeket, különös tekintettel a vram vrmre, mert ugye gpu fogyasztáson nem látszott a plusz teljesítmény... Ezek csak tippek, de majd utána megyek jobban ennek. A gépem egyébként csontra volt fagyva reggel, restart után minden kártya elindult, de nem hagytam otthon egymagában mert iszonyat égett műanyag szagot kezdett árasztani magából.
Hálistennek nem gyulladt ki semmi, de ez akkor is nonszensz. Kurva mérges vagyok most. Azt is ki kéne deríteni, hogy ilyenkor mi folyik ki és honnan is pontosan...A képek:
Szerk.: nem is a a vrm-ek környékén jön az izzadás, így gondolom a panelból jön ki valami szar... szét fogom kapni az egyik karit aztán meglesem közelebbről... már ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz subaruwrc #36332 üzenetére
My problem, kösz. Eddig kutya baja se volt, ez a bajom, meg az hogy nem tudom az okát.
A cucc kilökődés pedig konkrétan mai. Ha megnézed nem volt ideje még koszt sem felszedni.
Ez a bajom. Ami változott, az csak a másik miner progi.(#36335) subaruwr: igen, auto venti. Ha a gpu 65 fok, a vrm mennyivel lehet több? Ha mondjuk 30 fokkal, még azt is el kéne bírják.
(#36336) Janou: fél évesek kb. 4 db csinálta ezt egyszerre és 1 napon. Ugye milyen érdekes!
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
-
deadwing
addikt
válasz subaruwrc #36338 üzenetére
Nem pusztultak meg a kártyák.
Működnek, csak kicsit büdösek
Leállítottam őket egyelőre.Kérdés, hogy most újra padozzam-e őket?
Ja még valami. A kártya elején jött a több trutyi, ott meg nincs vrm... Meg ha megnézed a gpu egyik csavarjánál is. Mondjuk ha felrottyant a panel, akkor a vram padról is jöhetett. Ezért utálom a backplate-s kártyákat, nem látni semmit. Ráadásul a G1-nél le kell szedni az egész hűtést, hogy leszedhessem a hátlapot.
Lesz hétvégén dolgom, azt hiszem.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
X Factor
addikt
rx 470 4g, 17.12.1, 1250/1900, +50 pwr limit, megy fullon, calymore eth,de 16mh/s-t tol, mit rontok el?
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
Plasticbomb
addikt
válasz deadwing #36346 üzenetére
Megtartotta. VEGAnal sajnos a HWInfo64 hajlamost összeomlásba kergetni a VRM adatok lekérdezésénél a drivert. Az újabb HWInfo verziókban ki van kapcsolva alapértelmezésben, de vissza lehet nyomni bármikor.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
zsolti_20
senior tag
Coinbaseval érdemes kiutaltatni a pénzt? Vagy van ennél jobb váltó is?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest