- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
Srácok
Nekem sem megy a Verification Coinbase-en...
-
Reggie0
félisten
válasz Fiddlestick #35746 üzenetére
Efelol nem is volt ketseg. Ertelmes dolgokra mar kevesbe vevoek az embere
-
szazbolha
addikt
WinMiner felülete frissült. Kicsit optimalizáltak a Coin váltáson és manuálisan is beállítható. Korábban elég béna volt, remélem jó irányba változott.
-
Vigilante
őstag
Az várható volt.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Darthforce92
tag
Német médiából szerintetek ezekkel megérné zcash-t bányászni?
http://www.mediamarkt.de/de/product/_evga-geforce-gtx-1060-gaming-03g-p4-6160-kr-2256335.html
http://www.mediamarkt.de/de/product/_msi-geforce-gtx-1060-aero-itx-3g-oc-2275841.htmlÚgy értem valamivel jobb ár mint itthon? (Ahol ismerősöm él 10 cent körüli az áramár és kb a kártyák árán felül 2500ft az üzemanyag ,hogy elhozza. )
-
Zsoca_D
tag
válasz Kavinton75 #35562 üzenetére
Nálad a 1700x és a kártya is kapál? És mellette használod is a gépet?
Ha játékra nem használom, akkor RAM-ból jó a 2400-as is? Vagy az befolyásolja a CPU kapálását? (VGA bányához tudom, hogy mindegy) -
Mosqu!to
addikt
Azt meg lehet tudni valamelyik diag toolból (gpuz, hwmonitor, etc), hogy adott kártya amit ő felismer abból melyik-melyik slotban van? Vagy ez mindig ugyanaz a sorrend, mint az alaplapon lévő sorrend?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Dr. Romano
veterán
Új magyar ETN pool, a blokkok alapján jobbnak tűnik mint a másik.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
szilardf
tag
Tudja-e valaki, Binance váltóra lehet-e közvetlenül ETH-t bányászni?
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Megcsináltam még melóban, semmi hatása nem volt. De meguntam, felhoztam a garázsból és felraktam rá a SMOS-t, az új verzióval a hashrate is rendben van, megy stabilan 5 órája. Szóval a Windowsnak volt valami kínja, de nincs kedvem sakkozni vele már, havi 2$ nem a világ vége, ennyiért Ubuntut se kezdek el konfigolni.
Köszi, hogy megnézted[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Vigilante
őstag
Ether mellett, hogy érdemes ETN-t bányászni!? Mert, ha pl egy XMR típusúval állok neki, akkor az teljesen kiüti az ETH bányászást az adott gépen.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
code1005
senior tag
Nekem gond nélkül lement tegnap előtt, pedig nagyon normál ig. fotókat tettem fel és kb. fél nap múlva meg is volt.
Én azt nem tudom, hogy a banki adatoknál a név megadásnál ugyan azt jelenti-e számukra, hogy pl. Kiss Béla a banki név de nekik Bela Kiss van megadva.plata o plomo
-
lafaty80
addikt
amúgy most eth-re melyik lehet a jobb pool?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Mosqu!to
addikt
válasz shteer #35774 üzenetére
Nanon vagyok, nincs összehasonlítási alapom, de:
- payout limit után simán 6-8 órán át még nem fizet. Utána jön a pénz, de hát sajnos ez idő.
- a statisztika néha tök fals adatokat ad. a hosszútávú számításaik amúgy jók.
- néha (twitterükön meg lehet nézni) megemelik előzetes bejelentés nélkül ideiglenesen (hogy menyni időre azt nem tudni) a nehézséget mondjuk a duplájára.. 3 napja is volt egy ilyenSzóval itt sem minden tökéletes
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
shteer
titán
válasz Mosqu!to #35776 üzenetére
- ez így van de nekem belefér
- lehetséges, és tényleg pontos a hosszú táv
- érdekes, elkezdtem őket most követni
szerk: SHARE difficulty increased - ez elvileg nem befolyásolja az income-t, nem is volt észrevehető legalábbis semmi visszaesés. ez elvileg azt jelentette, hogy 2x annyi időbe telt share-t produkálni de a reward is 2x volt. ezzel a szerveroldali terhelést enyhítették - elképzelhető, hogy teszt jelleggel[ Szerkesztve ]
..szerintem jónak tűnik
-
bobalazs
nagyúr
Z-classic új béta wallet
[link] -
Tilos az Á
junior tag
-
Enter65
senior tag
válasz Tilos az Á #35779 üzenetére
Mondjuk JAXX. Nem felhő alapú, hanem program, van portable és telepítendő verzió, valamint van+telóra is.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Tilos az Á #35779 üzenetére
Én Jaxx-et használok, több coint is kezel, multiplatform, visszaállítható.
-
Kavinton75
senior tag
válasz Zsoca_D #35763 üzenetére
Mind a nyolc mag megy, így játék alatt nem túr.
Nekem 3000-es RAM-om van és 3.7-en megy a proci.
Lehet magasabb órajellel jobban túr, de nem tudom.
Ami tény, hogy a Ryzen szereti (tudja is kezelni) a magas memória sebességet.
Így most kb. 21-30 dollárt csinál havonta, amúgy is menne a gép, így ez ajándék.További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kavinton75 #35782 üzenetére
menne a gép, csak nem ennyit fogyasztana, az áram meg nincs ingyen...
-
Dr. Romano
veterán
A cryptopián meddig szünetel még az LTC váltás? Aki ETN-t bányászik az most hogy utalja ki magának?
-
Tocso76
tag
amazon.de-ről rendelnék a lyukas rigembe egy gtx 1070-et.
Kérdésem, hogy mennyi idő szokott lenni szállítás, ha van raktáron.[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
Szeretném kiszámolni, hogy egy adott VGA-val mennyi ETH-t tudnék kibányászni.
Azt tudom, hogy a 1060-as Hash rátája 23 MH/s.
Melyik oldalon és milyen adatot kéne nézzek hogy 1 napi ETH menyiséget kiszámolhassam.Whattomine-on látom, hogy ez a 23 MH/s jelenleg 0,0029 ETH/nap, de nekem ez az érték sehogy sem jön ki.
Tulajdonképp azt szeretném kiszámolni, hogy a Winmineren menyivel kevesebbet keresek, a whattomine áltak kalkulált adatokat figyelembe véve csak 10% a különbség. De lehet valahol tévedek. -
tisn
addikt
válasz Dr. Romano #35784 üzenetére
miert szunetelne?
eladod az ETN-t a usdt/btc tozsden, es veszel LTC-tazt jol latom, hogy doge-ban a coinbase-ra nem lehet kiutalni? (azert nagyon nem mindegy, hogy a 130$-t, azt 6 (eth), 5 (ltc), vagy 0.05$ (doge)-ert utalom el
a kraken meg hasznalhatatlan kb
van e olyan site, ami megbizhato, viszonylag olcson hazautal (sepa) vagy kartyara pakol penzt, es doge-t is fogad?
szerk: nekem coinbase konnyen verifikalt szemelyi alapjan
thx
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
-
Vigilante
őstag
válasz madpapa #35773 üzenetére
CPU-val megy az ETN bánya, lehet az zavarhat be!? Kártyákkal most csak ETH-t csákányolok.
-
Dr. Romano
veterán
Strakból az istenért nem tudtam kivarázsolni 780 hessnél többet a kártyákból (pedig kipróbáltam mindent, dual stb), erre azonos órajelen a claymore 920-at tekert velük, úgyhogy azóta az van (jah és semmit sem kellett mókolni sem a configban)
tisn
Hogy miért szünetel nem tudom, de mindenki lázad a pia twitterén és facebookján hogy ez van. Elvileg még az új regeket is blokkolják?Ezt a tőzsdés dolgot le tudnád írni picit részletesebben?
köszi[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Dr. Romano #35798 üzenetére
Ha AMD-s kártyák, akkor próbáljátok ki a Cast-XMR-t.
madpapa: hozzáadod mégegyszer mindegyik GPU-t a confighoz.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest