- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pioneer
őstag
Talán ha nem mobilról néznétek...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
SetCHOO.
aktív tag
Nincs meg valakinek egyben az infó, hogy RX 570 / 580-asok melyek samsung ramosak? Bányába menne.
-
Pioneer
őstag
válasz AAntii #31955 üzenetére
Azért kell asztali gépen nézni, mert akkor tuti gyorsan betölti azt az 1MB-os( egy egész megabájtos) képet is
Lépjünk túl ezen, lényeg hogy a nanopoolos probléma megoldódott.[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
AAntii
őstag
Friss infók:
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Sidorovich
senior tag
Másnak nincs problémája ETH bányászattal ethermine.org poolon?
Eddig minden gond nélkül ment a bánya, majd azt látom, hogy mind a 3 rig-et már pirosan írja a pool adott ETH címre szóló grafikonos oldalán, mert 40-60 perce nem jelentettek. Megnéztem őket, nincs áramszünet, internet is jó, a Claymore 10.0 rendben megy rajtuk, de azért újra is indítottam. Az ethermine Twitterén eddig nem írnak semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Sidorovich
senior tag
válasz Sidorovich #31963 üzenetére
Akkor ez másnál nem jött elő?
-
BRIKLY
veterán
A friss hírek hallatán mit gondoltok, mikor éled fel a nájszhes?
Addig mit, és hol lenne érdemes túrnom 4db kártyával? -
Sidorovich
senior tag
válasz Sidorovich #31969 üzenetére
De most már jeleztek Twitteren is, szerencsére nem nálam van a hiba: https://twitter.com/etherchain_org/status/938507294492545024
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Az Ethermine csak nálam szarakodik? 2 rig teljesen eltűnt a pool stat szerint, 2 pirosban van.
most jöttek csak vissza. 20:40-21:40 között mintha megszüntek volna létezni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
sanzi89
addikt
válasz BRIKLY #31970 üzenetére
A Nicehash-nek lefőtt a kávé. Semmi gond, a 60 milkó dodóval sokan elnyaralgatnak életük végéig.
Én meg megtanultam egy 0,035 BTC-s leckét.
Átálltam "normál" pool-okra és hardveres pénztárcára.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
olle
senior tag
Na akkor CPU val pool? mit merre?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
sanzi89
addikt
Nicehash-ről utaltam ide mindig, ha összejött a 0.05 BTC. Sűrűbben kellett volna.
Most már közvetlenül ide bányászok ZCASH-t. Monero-t pedig a "gyártói" Windows-os tárcába."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
szazbolha
addikt
válasz szazbolha #31968 üzenetére
Dől a dominó---->
Egyrészt egy 1030-assal napi 200 Ft-ot keresek a Winminerel, másrészt ezt írják a weboldalukon."We are experiencing an overwhelming demand for the WinMiner service.
We are doing our best scaling up the live dashboard, this should not affect mining performance or balance on your account and machines."[ Szerkesztve ]
-
techie_guy
tag
válasz szazbolha #31911 üzenetére
Nem a coinnal van a probléma.
Ha megbízható poolon gyakori kiutalások történnek és hardveres walletben tartod a pénzedet, akkor tényleg csak az az egy dolog fenyeget, hogy összeomlik az egész kriptovilág.. A probléma ott kezdődik, ha bekerül a rendszerbe a centralizáltság - jelen sztoriban a NiceHash "belső walletje", de bármelyik Exchange-et is mondhatnánk - ami után már függni fogsz valakitől. Ezért nem bányásztam eddig és nem is fogok sehol, ahol vagy brutál fee-vel küldik ki a fizetséget vagy tartani kell náluk x ideig a pénzed ezzel növelve a kockázatot és kitettséget..
Exchange-en is csak addig tartsa a pénzét az ember, amíg kereskedik a coinnal, majd rögtön menjen ki a hww-be. Annál nincs szarabb, ha egyik reggel arra kelsz fel, hogy zárolták az accountodat/számládat és hónapokon keresztül valaki másnak bányásztál ingyen. -
BRIKLY
veterán
válasz westlake #31973 üzenetére
Jó,hát nekem nem sokat mond az angol cikk,azt hittem esetleg megvan,hogy hová tűnt a pénz..
Az a helyzet,hogy mióta a Nájszhest ismerem,egyáltalán nem foglalkoztam a pool-os bányászással,és az ezekkel kapcsolatos hozzászólásokat sem követtem,így most teljesen tanácstalan vagyok,hogy merre induljak.
(Mit éri meg épp,milyen poolon,és milyen váltóra küldjem) -
olle
senior tag
Nem tudom mennyi embert érint.
https://www.polygon.com/platform/amp/2017/12/6/16742622/steam-ends-support-bitcoin-volatility
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
szazbolha
addikt
válasz techie_guy #31982 üzenetére
Volt szoftveres wallettem. Már nem emléxem, hogy müxik egy jason file maradt belőle a mentésekben (azóta x gépet cseréltem).
Abból hogy lehet kinyerni azt a kis BTC-t ami benne ragadt?
-
BRIKLY
veterán
Winminer-en el kell érni a 20USD-t,hogy be lehessen állítani a PayPal-t kiutalásra?
-
techie_guy
tag
Ha az a 60 millió dolláros cím az övék (meg ki tudja milyen címek híztak még meg a mai napon), mert oda menekítették ki a coinokat, akkor szépen visszautalgathatják majd, ha korrektek... Ha nem az övék, akkor bukta. Vagy ha az övék, de nem korrektek, akkor lehet tényleg a Bahamákra viszik inkább el azt a zsák BTC-t.
-
olle
senior tag
Investigating - We are experiencing a significant backlog in outgoing BTC transactions. Our team is investigating the issue. Customers may experience a delay when sending BTC from Coinbase.
Dec 6, 12:17 PSTASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Tamás9x
őstag
Flypool-al mitörtént? Tud valaki valamit? [link]
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
szazbolha
addikt
válasz Tamás9x #31992 üzenetére
Látszólag dől össze a rendszer (vagy a felszíne), hogy majd a romjain egy új elitnek fizethessünk fee-t és a bizalmi idő kitöltése után ők is lelépjenek 60 millió USD-vel.
Ezt írja: ''...' Töröltem, lásd eggyel lejjebb.
Csak jelzem: A WinMineren elgurult a gyógyszer, GTX 1060-al már 1500Ft/nap GT1030-al 500 ft a napi bevétel. A 1030-at belevágtam egy kis C2D gépbe, értsd 1 VGA és még így is napi 400 FT-ot termel. (ha marad ez a tempó)
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz szazbolha #31993 üzenetére
"Ezt írja:
"Because of performance issues with the Zcash client we are unable to send payout transactions to z addresses! Therefore DO NOT use z addresses to mine on the pool.""Ezt kb azóta írja mióta létezik a pool
-
szazbolha
addikt
válasz Joe Swanson #31996 üzenetére
Igen,de itt nem Bitcoinban fizetnek, hanem USD-ben, Pl. PayPal-ra.
De a renccerük rosszabb vagy "okosabb", mert nem mindig vált át a jobbik coinra.
A 1060-akat rendszeresen hagyja az ETH-n, ha nem indítom be a 1030-at akkor nem is látom, hogy más coin bányászata 2x annyit fizet. -
deadwing
addikt
Kraken btc withdrawra tud valaki megoldást?
Felváltva 3-4 hiba ismétlődik...
Menekítenék innen mindent, de lehet már késő...60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest