- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobil flották
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
-
senior tag
Spekuláció, találgatás, pletyka, de lehet feltörték a NiceHash-t és lenullázták a belső BTC egyenlegeket.
Eddig összeszedett infóim:
- Egy (valószínűleg) magyar azt írja, hogy deposit címe lenullázódott; ~24 BTC mínusz.
- Állítólag ide kerültek a NiceHash-től ellopott (vagy a tulajdonosok által kimenekített/biztonságba helyezett) Bitcoin-ok. +4655 BTC. Ezen a számlán most 60 millió dollár van.
- Cikk, ami azt állítja, hogy állítólag a belső NiceHash-es Discord-on hajnali 4 körül (PST) pletyka röppent fel, miszerint feltörték őket és a belső egyenlegeket lenullázták és a kifizetési limitet 0-ra állították.(Mivel itt többet volt szó a NiceHash-ről, ezért ide írtam.)
[ Szerkesztve ]
-
szazbolha
addikt
Ez gáz... velem már történt ilyesmi17 BTC-m bánja. Most még 0,001 se volt a nicehason, mert a Winminerrel szórakoztam az "azonnali" PayPal kifizetés miatt,.
Nem örülök az akciónak, de ez is igazolja a pesszimista hozzáállásom. Kishalként lefölözni a hasznot amint lehet, amíg lehet. Most is úgy gondolom, amíg Coinban a pénz addig nincs biztonságban.
Persze így extraprofit sincs...Más: Ez a régi driver kéne: Catalyst 12.1 hotfix (incl. opencl)
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Valaki tudna segiteni ?.Öszteraktam egy gépet 3 xr 290 el és ha elindul ethmine az igp vel kezd bányászni ....Masik gépben nem volt igy...
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
AAntii
őstag
Nem hétfőn van a kiutalások ideje minden héten? Ki az a marha, aki a kiutalások után tör fel egy ilyen oldalt, miközben előtte pár órával sokkal nagyobbat szakíthatna? Ha el is tűntek az egyenlegek én önbetörésre gondolnék egyből.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
lafaty80
addikt
winminer-el is valami gond lehet
"We are experiencing an overwhelming demand for the WinMiner service."
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
AAntii
őstag
Nem sajnálom hogy kevés jutott nekik, de a postafiókok rablói sem akkor mennek be kirámolni az intézetet mikor a pénzszállító autó épphogy elgurult. Továbbra is azt gondolom hogy vagy nem törték fel őket, vagy ők maguk lopták el lóvét, de pár nap alatt csak kiderül valami.
-
Pioneer
őstag
Sziasztok,
Valaki másnak is van gongja esetleg a Nanopool kifizetéssel, nekem már második napja nem fizeti ki a minimum kifizetést sem.
Először 0.05ETH volt amikor nem fizette ki, utána felemeltem 0.065, 0.075, de most már 0.095-öt is beállítottam, akkor sem fizette ki, csak simán átlépi és azt írja, hogy majd a következő körben lesz a kifizetés...Valakinek valami infó???
[ Módosította: Intruder2k5 ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
sanzi89
addikt
válasz AAntii #31922 üzenetére
Nem is az egyik storage vezérlő adta meg magát...
Milyen műszaki hiba lehet az, amit ennyi idő alatt nem lehet megjavítani? Miért nem ad ki semmilyen hivatalos infót a Nicehash? Van egy 10 órával ez előtti Facebook bejegyzés, és jóccakát.
Ami biztos: lopás ide vagy oda, ezzel meszeltek a NH-nek.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Dr. Romano
veterán
Nem semmi. Pont most agyaltam egy bányagép összeállításán és nicehast használtam volna. Kíváncsi leszek mi lesz ebből....
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Pioneer
őstag
válasz ff-thomas #31932 üzenetére
Sajnos nem az a probléma. Igaz, hogy az alapbeállítás 0.2ETH a Nanopool-on, de manuálisan belehet állítani 0.05ETH-t is a "Settings" fülön, én már hónapok óta úgy használom. Eddig működött mindig, de most valamiért nem működik nekem a minimum kifizetés a Nanopool-on...
Már próbáltam mindent, szüneteltettem is a bányászást, újra indítottam a riget, Miner programot újra telepítettem (eredeti nanopool-osat használok), de fogalmam se nincs hogy mi lehet a gond...
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1851-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Pioneer
őstag
válasz vizimento #31935 üzenetére
Akkor leírom neked is:
Sajnos nem az a probléma. Igaz, hogy az alapbeállítás 0.2ETH a Nanopool-on, de manuálisan belehet állítani 0.05ETH-t is a "Settings" fülön, én már hónapok óta úgy használom. Eddig működött mindig, de most valamiért nem működik nekem a minimum kifizetés a Nanopool-on...
Már próbáltam mindent, szüneteltettem is a bányászást, újra indítottam a riget, Miner programot újra telepítettem (eredeti nanopool-osat használok), de fogalmam se nincs hogy mi lehet a gond...
-
zsintai1987
tag
Üdv. Már vagy 3 hetek szemezgetek a bányászattal.
Végignéztem fagyi Zoli, kriptopenz infó,ég még egy másik magyar youtube videóit( sajnos nem jut eszembe a neve).
Jelenlegi konfigurációm:
Alaplap m5a97 Evo 2.0
Proci FX 8350
2x 4giga ddr3Tápegység: Chieftec 650es 85%
VGA:Asus rx 560 strix 4gb az és nincs rajta a 6pines tapcsati.
Ezzel a konfiguráció val mennyire érné megy bányászni?
Sokan 460, 570, 580-al kaparnak. Ezt a vga-t is úgy kaptam egy R9 270-et váltott amin volt 6pines tapcsati.
Tudom a proci nagyon sokat eszik, cserébe be fűti a szobát! Lenne valamennyi haszon vagy csak mínuszba jönnék ki? Holnap tervbe van egy fogyasztás mérő vásárlás, mert úgyis kell.3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+
-
AAntii
őstag
válasz zsintai1987 #31938 üzenetére
Nagyságrendileg 5-10 ezer forintot termelne a mai számok alapján a géped havi szinten.
-
Pioneer
őstag
válasz s7evcsenko #31937 üzenetére
Nem, nem lehet! Ez a szolgáltatás rész, ha veszed a fáradságot és rá klikkelsz a "Settings" fülre, akkor te magad is láthatod, hogy a minimum kifizetést (MÉG MOST IS !) be lehet állítani 0.05ETH-tól 20ETH-ig!
-
Pioneer
őstag
Így jobban látni:
-
Pioneer
őstag
HEHE, amint visszatettem 0.095-ről 0.05ETH-ra a minimum kifizetést azonnal kifizette, szó szerint azonnal, még a szokásos harminc valahány jóváhagyás sem kellett neki!
-
Smithy87
senior tag
Ha valakit lázba hozott volna a téma rájöttem, hogy winmineren miért állt le folyton a bányászat. Settings>> mode a mine when idle opció a default. No már most neki egy remote session nyitása is sok az idle-höz képest.
-
-
-
Pioneer
őstag
válasz s7evcsenko #31947 üzenetére
Igen, hála Istennek sikerült, csak vissza kellett tenni a minimum kifizetést megint 0.05ETH-ra. Meg is lepődtem, hogy a kifizetés a jóváhagyás is megtörtént szó szerint egy pillanat alatt, máskor 15-20 percet is igénybe vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest