Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz -Faceless- #53155 üzenetére

    Rengeteg wiki és útmutató létezik, ezeket meglehet találni könnyen. Amit nem olyan egyértelmű megtalálni, viszont nagyon hasznos oldal sztem az OP:GG. Itt bárkire rá tudsz keresni, magadra is, statisztikákat nézhetsz és meccs indítás után akár megtudod nézni, hogy kik az ellenfeleid, milyen divízióban játszanak, mit mainelnek, hány meccsük van stb.

    Egyéb játékbeli tippeket nem nagyon lehet adni, az a meccsekkel jön majd. Én is egyébként dotával kezdtem a moba pályafutásom és kb 1-2 év után tértem át a lolra. Hamar átlehet állni csak játszani kell pár meccset.
    Az talán a nagy különbség, hogy itt venni kell a hősöket, de nem nagy cucc, mert ha folyamatosan játszol, akkor úgy is megtudod őket venni. Én párszor vettem RP-t (valós pénzből kell), amikor olyan hős volt akcióban, aki pont érdekelt vagy olyan skin és már minden hős megvan. Kb 20K-t költhettem a játékra 2 év alatt, minden mást in-game fizetőeszközből IP-ből vettem és mondom mind a kb 140 hős megvan már.

    Annyi tipp még a hősvásárláshoz, hogy kezd el a legolcsóbbakat venni, ezek asszem a 450IP-sek és utána haladj szépen árban felfelé. A drágábbak nem feltétlen jobbak, szóval abszolút nem pay to win a rendszer. Sőt a legolcsóbb hősök között nagyon sok olyan van, amit egyszerű játszani egy kezdőnek, de mégis erős.

    JA IGEN FONTOS: különbözük még a dotától a mastery és rúnarendszerben. Masteryt ahogy eléred a lvl 30 at úgy tudod osztogatni a masteryfán. A rúnákat meg venni kell, de már nem érdemes mert mostanság fog teljesen átalakulni az egész rúnarendszer és csak el fognak veszni amiket most megveszel, szóval azokat hanyagolhatod.

Új hozzászólás Aktív témák