Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Imilenni #50010 üzenetére

    Amúgy jah! Már megfigyeltem, hogy naggyon sokszor counterpickelnek. Eleinte még nem hittem, hogy direkt van, nem is gondoltam, hogy már silverben ilyen dolgokra figyelnek a játékosok, minthogy mi minek a countere... de figyelnek, néha úlságosan is ahogy írod :) Inkább választanak egy hőst amivel kevésbé jók, de counter minthogy mennének azzal amit elterveztek.

    Pl. Amikor Fioráztam, minden egyes meccsemen Pantheont kaptam ellenfélnek. Úgy a 5-6. eset után már fura volt így megnéztem a champion.gg-n hogy mégis mik Fiora counterei. Hát 1. helyen mint legfőbb ellenlábas ott is volt a Pantheon... valahogy nem lepődtem meg. Szerintem sokan simán azt csinálják, hogy látnak egy picket, gyorsan felcsapják a champion.gg-t, megnézik mi a legdurvább counter rá és akár van vele játéktapasztalatuk akár nincs kiválasztják azt. No comment...

    Darko_addict nemtudom megfigyelted-e, de a legerősebb hősök mind ezek a 450ip-sek. Akinek kevés a hőse simán ezeket megveszi és jobbat nem is fog találni csak max bonyolultabbat. Garen topra, Annie midre, jungleba egy Amumu, de ott van még Poppy, Chogath, Kyle, Yi, szerintem ezek mind olyanok, hogy a nehézségi szintjükhöz képest nagyon erősek. A drágábbak is ugyanezt tudják csak annyi, hogy hosszabb idő megtanulni velük ugyanolyan jól játszani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák