Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    Sziasztok egy kisebb pontosítás érdekében a rangsorolt dolgokkal/illetve klienssel kapcsolatban másolnék egy szösszenetet:

    Az új kliensfunkciók (például a Visszajátszás) csak a frissített kliensben jelennek meg. Néhány funkció csak a nyílt bétateszt elindulása utáni frissítésekkel kerül be a kliensbe. Az egyik funkció, amely nem kerül át azonnal az aktuális kliensből, az a tárgykészletek rendszere. A meglévő tárgykészletek ennek ellenére továbbra is elérhetőek lesznek, és a külső API-k segítségével továbbra is letölthetők maradnak a közösségi fejlesztők egyéni tárgykészletei, amelyeket használni lehet a játékban.

    A következők fognak hiányozni a kliensből a nyílt bétateszt kezdetén (mindet pótoljuk hamarosan):

    Fiókátvitelek
    Idézőnév módosítása
    Ajándékozás (a meccsvégi ajándékozást is beleértve)
    Csatanövelők ARAM-on
    Részvétel nézőként barátok meccsein (illetve egyéni játékokban)
    Elérhető egyéni játékok keresése és az azokhoz való csatlakozás
    Ami a barátlistát illeti, annak job felső sarkában kiválaszthatod, hogy mi szerint rendezze a barátaidat. :) Ezzel megoldható, hogy legelöl lásd az online játékosokat, sőt az offline játékosokat el is tüntetheted! :)

    A meccs végét követően pedig továbbra is láthatod a meccspartnereidet! :) Itt is csak a névre kell kattintani és megtekintheted a profiljukat! ;)

    Sajnos problémáink adódtak az MKP rendszerrel kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy a kapott besorolásod, nem tükrözte tökéletesen a tudásszinted. Már dolgoztunk az ügyön és egyelőre annyit sikerült tennünk, hogy visszaállítottuk a játékosok MKP számát az előszezon kezdeti állapotába. Így az ezután lejátszott első meccs áthelyezett a jelenlegi MKP számodnak megfelelő divízióba, ennek köszönhető a visszaesés. :/

    Ugyanakkor pánikra semmi ok, hiszen a 7. szezon még messze van egy kicsit, így igazából még nincsenek "éles" besoroló meccsek. A 6.24-es frissítés során kezdődik el a következő szezon. :)

    Az előszezon során játszott rangsorolt Rugalmas Idézők szurdoka/Kanyargó rengeteg meccsek pontosíthatják a besorolást, de a szezon elején mindenképpen lesz egy rangvisszaállítás. Tehát az előszezon során játszott meccsek valamennyire befolyásolni fogják a végleges besorolást.

    Szóval tisztázzuk, hogy ez nem vérre megy. A lényeg mindössze annyi, hogy pontosítsuk az MKP-d értékét, és ne a régi pontszámod alapján soroljunk be. Mindegy, hogy jobb vagy rosszabb eredményt érsz el, a pontszámod pontosabban fogja tükrözni, honnan is indulsz az új szezonban.

    Azonban kérlek ne feledd, hogy mindenki alacsonyabb szintre lesz besorolva, mint ahol a 2016-os szezon végén állt, mivel a besorolás során elérhető legmagasabb rang a Platina I, ami miatt az összes rang lejjebb csúszik. Illetve mivel a rangsorolt mérkőzés lényege az, hogy a játékosok eljussanak a tudásszintjüket tükröző divízióba, így természetesen a szezon elején nem ott kezdik, hanem annál jóval lejjebb, majd fel kell mászniuk a ranglétrán. :)

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák