Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Kalandor #1325 üzenetére

    Miért veszne el 100%ban? Ez olyan mintha te telefonfeltöltőt vásárolnál?! Használod, fogyasztod a pénzt róla. Nem veszik el ez a pénz, kapok cserébe egy szolgáltatást, mégpedig azt, hogy van hol laknom.

    De ez alapján szerinted a kollégiumot fizetni is kidobott pénz:D Hülye szülők, igazán vehetnének már rögtön lakást, és abba fizethetnék a 10 ezer forintokat...
    Igényekből meg ezen a téren nem vagyok hajlandó leadni, azzal magamat ölném meg. Nem hiszem, hogy olyan nagy vágy, olyan nagy luxus lenne, egy 200-300m2 kerttel megáldott 2 szobás házikó. Mondjuk igen, megtehetném, hogy visszamegyek oda, ahonnét jöttem, ott már 3 milláért enyém lehet egy ilyen feltételnek megfelelő lakás.
    Ha az , akkor nem az igényekkel van a baj :( :( :(

    most vacillálok épp azon, hogy szakmai munkát végezzek itthon, de elég kevés pénzért, vagy menjek biorobotnak 4szer annyiért angliába... Hát lehet utóbbi lesz.


    Jeges: Erre mondtam, hogy nem az igényekkel vna a baj. Ahol ez luxus, az sz*r egy hely.

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák