- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
elek66
csendes tag
Leszámítva azt a két lemezt amit tönkretettek (nem én!) megvan az összes. Csak nem használom őket. Úgyhogy csúnya, jellegtelen szürke tokban vannak amiket koptatok meg amiket azóta mások is koptathatnak
MOD:Ezt a winyó dolgot még átgondolom, hátha érdemes szaladgálni egy 50004ért. Most hívtam haveromat, ő azt mondta lehet tud egyet pár hónaposan, de az chippelt. Vissza lehet azt alakítani h tudjak online játszani? Ha nem hogy lehet kikapcsolni? (írtátok h kilehet)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
elek66
csendes tag
Meg vagyok győzve.
És a dilemmám is eldőlt. Amint jön a fizu megyek a 70004ért. A network adapter 12k és egy új fej is pont annyi a 70004-hez, tehát ha esetleg tönkremegy mondjuk 3 év múlva akkor újabb 3 évre sínen vagyok. Az 6 év addig meg elérhető áron lesz ps3.
Ha tudtok esetleg jó áron 70004et szóljatok pls. -
elek66
csendes tag
Keitaró ugye Te kerestél ilyet?
Eladó egy 2 hónapos, kifogástalan, chippelt Sony Playstation 2 50004-es(DVD+,-RW, +,-R, halkabb,jobb hűtés), hibátlan fejegységgel, 8MB-os memóriakártyával, Sony Dual Shock 2-es joypaddel, dobozban, minden gyári tartozékával és 30db DVD-s játékkal (Tekken 5,Devil May Cry 3/full angol/, FIFA Street, Champions Return to Arms, Death By Degrees, NBA Street Vol 3, Shadow of Rome, Punisher, Mercenaries, Suik oden 4, Xenosaga 2, GTA:San Andreas, Metal Gear Solid 3, Killzone, Burnout 3, Getaway 2 stb.)
Telefon: 06705928085
E-mail: xboxmaniac@freemail.hu
Ár: 50000 Ft
2005. feb. 28.
Jah még egy kérdés. Ha esetleg arra vetemedek, hogy használtan veszek pst, akkor hogy tudok meggyőződni a fej állapotáról? Vagy olvas vagy nem? És azt honnan tudom, hogy chippelt-e? Mert gari kell ha használtan veszem. -
e.vid
senior tag
Vigyél egy másolt játékot magaddal, ha megy chippelt. Ne adjon ki furcsa kattogó hangot amikor beolvassa a lemezt, ezt érdemes kipróbálni filmmel is. Ne tartson túl sokáig és sikerüljön elsőre a lemez felismerése. A film lehet másolat is, azt is kattogás nélkül olvassa.
[Szerkesztve]'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
e.vid
senior tag
Nehéz meghatározni, de olyan 15-20sec-nál már gázos a dolog.Nekem már volt fej probléma, kb.ehez tudom viszonyítani. De ha beteg a fej akkor azt hallod is, mert ad ki egy furcsa hangot ahogy keres. A chip tipusa nem érdekes másolatnál.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
elek66
csendes tag
Nah asszem megvan
70004 memokártyával 48.000 -
Keitaro
addikt
-
elek66
csendes tag
Nah egyik haver a 2 küzöl már szintén rákkattant a dologra és lenne egy kérdése amire nem lelt megoldást. Bevallom szerintem ez nem gond de Ti jobban értitek:
PALos tvje van és olyan RGB kábelt keres ami az NTSC jelet átlakítja PALra. Tudtommal a ps2 kezeli az NTSCt és a PALt is, de mi alapján választja ki, hogy a tvnek milyen jelet küldjön? Állítólag vannak játékok amik fekete-fehérek emiatt, nem látta csak hallotta. Mi az igazság? -
elek66
csendes tag
Javasoltok nekem jó minőségű DVDket?
-
e.vid
senior tag
Nem járnál jobban a PSTwo + GT4 kombóval 49990-ért? A GT4-et valószínüleg úgyis megvennéd. Alapgép 39990 HUF, mem.card 7000 HUF = 46990 HUF ezt veszed + GT4
16000 HUF = 62000 HUF
Alapgép + GT4 = 49990 HUF + mem.card 7000 HUF = 56990 HUF én ezt választanám'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
rocket
nagyúr
Megint eltolta a sony az europai psp megjelenest:
Bővebben: link
Hihetetlen azert, hogy europaval szorakoznak allandoan, es raadasul ''several months'' az se semmi, meg uj pontos datumot se mondanak.
Biztos vagyok benne, hogy megint gyartasi kapacitas hiany van, ezert toljak el
Mire kijon psp europaban, mar senkinek nem fog kelleni, max. 100 euroert"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
INNUENDO
tag
Azt maga a játék dönti el hogy milyen színrendszert ad, PAL-t vagy NTSC -t. Minden játéknak van külön PAL és NTSC verziója.
Egyes mod-chip -eknek van olyan funkciójuk, hogy felülírják a színrendszert, tehát mi aghatjuk meg hogy milyen jelet adjon a konzol.
Egyébként módolatlan európai PS2 nem játszik le NTSC játékot.bá
-
elek66
csendes tag
Kicsit nemegyértelmű vagyok.
Tudtok nekem néhány klasz játékot ajánlani indításnak?
A mohaa nagyon érdekelne az ugye van ps2re is? Az ace combatot szerintem még ma megveszem addig is ismerkedek a leírással.
Olyan gamékat keresek amik ledöntenek a grafikájukkal. (Haver holnap rendeli meg az RGB kábelt nekem, talált 999-ért. Meg asszem benevezek egy joy hosszabítóra is mert féltem a szemem.) Hagy sajnáljam a PCseket majd -
Sefter
veterán
Xboxon a Baldurs Gate 2-őben elakadtam, mert fogalmam sincs hogyan lehet a Trollokat kinyírni (mindig gyógyulnak...)
Ha tud valaki segíteni esetleg azt +köszönném...Psn ID: sefter_hun
-
rocket
nagyúr
Ebben talan valaszt talalsz
Bővebben: link"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Out
addikt
Hmmm... en mostanban az BG1-el jatszok PS2-n, most eppen normal fokozaton a III. act-nal jarok brutalis varazslommal chain lightningokat lovoldozve Utana megcsinalom hard fokozaton is, es meglatom a csodat.....
[Szerkesztve]Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
elek66
csendes tag
PS1 controller működik PS2-vel?
-
_Volkovy_
nagyúr
Ez az egyik bajom a DS2 irányítóval,hogy minden analóg..
San Andreas-ban alig bírom nyomni a gázt.
Egy PS1 kontrollerrel jobb lenne a helyzet?Ott is ugyanúgy megvannak az analógok,csak a többi gomb digitális,igaz? -
al_age
senior tag
válasz _Volkovy_ #2237 üzenetére
elméletileg ez megoldaná a problémádat, gyakorlatilag meg valószínű
de ha jól emlékszem a Vice City-ben én úgy autóztam, hogy a bal oldali analog karral kormányoztam a jobb oldali pedig volt a gáz/fék - bár én minden autós játékban így lövöm be az irányítást
próbáld ki így, szerintem jobb, mert így lehet adagolni a gázt/féket
[Szerkesztve]A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott. 8 hobbit = 1 hobbyte?
-
elek66
csendes tag
Mi van akkor ha egy gemé PAL de a TV NTSC?
Akkor ugye baja nem lehet ha felcserélem a memkártyákat?
Ez a csomagkapcsolt értékesítís multis változata. Úúúútálom őket
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Ha elobb kapcsolom be a PS2-t mint a TV-t, akkor minden csatornan zold kep jon be, szuper nagyon
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
LLKobe
veterán
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
rocket
nagyúr
Ha xbox2-ig nem lesz m$ xbox disztribucio Magyarorszagon, akkor megjelennek majd a 19990 ft-os arcimkek jol hangzo nevu xbox2 jatekokon.
Azert merik ezt meglepni, mert arra szamitanak, hogy nem lehet majd masolni a nextgen konzol jatekokat, es igy magasabbra tehetik az arcimket, aztan ha megis lehetne, akkor meg majd csokkentenek ujra.
Ilyenkor derul ki, mennyire penzehesek ezek a cegek, ahelyett, hogy ha nincs masolas (ami egy ideig biztos nem lesz nextgen konzoloknal) olcsobban adnak a nagyobb eladasok vegett, pont forditva csinaljak, es ezek a vallalatok sirankoznak allandoan a kaloz verziok miatt, kozben ok meg indokolatlanul emelnek arakat, raadasul unioba tomorodve, minden kiado emelni fogja.
Es akkor majd jonnek a kiadok reszerol a mesek, hogy a osszetett hw-ek miatt emelnek arakat, mert tovabb tart es nehezebb programozni oket (amiben lehet igazsag de inkabb az elso verziot amit leirtam tartom nagyobb sulyban valoszinunek).
Persze addig meg van remeny, hogy a magyar real keresetek megduplazodnak, akkor nem erdekes ilyen ''kicsi'' aremeles..... kozben felebredtem"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
granpa_matis
aktív tag
Szegasztok
PS2 silver(3 honapos, nem csippelt), 2db Logic kontrollerrel, gyari 8 MB memkarival, rgb kabellel,eredeti NFSU-val, GT 3-al mennyit er szerintetek?
Surgos lenne, thx.
[Szerkesztve] -
Speccy
senior tag
-
Out
addikt
szerintem keves a 35k, en ennyiert tuti nem adnam el, foleg hogy ez valszeg 50004-es amit mar szinte kapni se lehet....
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest