- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Üdv!
S905-ös boxon Libreelec alatt szeretnék online sport streamet nézni. Nézegettem mit lehet érdemes kipróbálni és megtetszett a soccer streams nevü dolog. Próbálom hozzáadni a fájlkezelőben, de amikor beírom a web címet és menteni akarom, ezt az üzenetet kapom: Nem lehet olvasni a könyvtár információkat. Ezt okozhatja az is, hogy a hálózat nincs csatlakoztatva. Így is hozzá akarod adni? Persze ok-t nyomok, de tényleg nem csinálja meg, a kiegészítők telepítése zip-ből résznél hiába nyomok rá, semmi nem történik. Mi lehet a gond? Netet kap a box, youtube appot rendszeresen használom. Van ötletetek?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
csongi
veterán
Vegre eljutottam odaig, hogy halozatba kotve a cucc. Megy a net, tori.
A kodin kivul mas lejatszo ami jo?
Az Mx player a DTS hangokkal nem boldogul. A Kodi meg az SD kartyarol mikrolaggol.
Melyik verzsont erdemes hasznalni a kodibol?
N95T[ Szerkesztve ]
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
erre esetleg valaki?
[link]OK
-
junkpod
veterán
Vagy csinálsz egy gigabites vezetékes hálót, vagy usb3-ra csatlakoztatsz egy mobil vinyot a pc-re, különben beleőszülsz a másolásba.
A boxra dugott winyorol lejátszani jó lesz, de az usb2-n keresztül lassú rá a másolás, amin még a boxokbol hálózatos képességei is tovább lassíthatja.Box's don't touch!
-
blakey
titán
Az első indításnál egy ablak fogad és már ott enedélyezed vagy tíltod a Sambat, ha engedélyezed akkor ennyi,. látni fogja minden eszköz a hákózaton.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DUB Inc.
aktív tag
-
blakey
titán
válasz DUB Inc. #2361 üzenetére
Én már rég feladtam a Kodival kapcsolatos küzdelmet - Android alatt lehet, hogy nem jó, LibreELEC alatt nincs vele küzdelem, pillanatok alatt tökéletesen működik és messze jobb, mint a Plex, 2 éve leszoktam a Plexről, sok olyan anyag van amit nem visz, de akinek viszi az anyagait annak jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz DUB Inc. #2363 üzenetére
Nem tudom ilyen egyszerűen felsorolni. Nekem fontos, hogy jó minőségben menjek minden, hang és kép egyaránt, kell a 96kHz-es DTS, FLAC, 7.1-es LPCM, stb. Plex jó annak akinek az általános anyagok megfelelnek, de nem egy médialejátszó app. Kodi az csak tudni kell használni és megfelelő rendszer kell hozzá. Hozzáteszem, hogy nekem Android alatt az SPMC valamint a Minixes XBMC tökéletesen működik, nincs semmilyen kínlódás, mindent visz.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz DUB Inc. #2365 üzenetére
Most látom, hogy te TV-n próbálgatnád a Kodit, szóval oda a Krypton verziók nem jók és nem a Kodi miatt hanem a Mediatek miatt. Android TV alatt van még MX Player, Archos Player, azok is jobbak, mint a Plex, de ha megfelel akkor használd a Plexet.
-
junkpod
veterán
válasz DUB Inc. #2361 üzenetére
Köszönjük az eszreveteledet. Legközelebb írd le azt is milyen hw és oprendszeren tapasztaltad ezt. Ugy ertekes lesz a tapasztalatod.
Amúgy a gondjaidat nem a kodi okozta. Nagyon sok hw+oprendszer kombon telepíthető a kodi, de csak azt tudja nyújtani amire támogatást kap a rendszertől.[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz junkpod #2368 üzenetére
Ott van az aláírásomban: tv, X85C. Egyébként korábban kértem segítséget a Kodival kapcsolatban, de senki sem tudott választ adni a hibára. Tudom, hogy jó a Kodi, csak sajna nekem a tévémen nem volt életképes. Köszönöm a rendreutasítást.
(a Plexes témát nem trollkodásnak szántam, hanem segítséget a hozzám hasonló küszködőknek...)
[ Szerkesztve ]
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz DoItYourself #2370 üzenetére
Azt az egyet nem...
-
junkpod
veterán
válasz DUB Inc. #2369 üzenetére
A rendre utasítás az lett volna ha offtopic a rakom a hsz-t
Amúgy a plex semmiben nem segítség egy kodi usernek, többet árt mint használ...
Az alairasod mobil nézetben nem látszik és mivel a kodi tényleg sok hw-en fut érdemes legalább az első kérdéskor ezt tisztázni.Box's don't touch!
-
DUB Inc.
aktív tag
válasz DoItYourself #2374 üzenetére
Egyelőre tökéletesen megfelel nekem a Plex. Nem kell semmiféle bűvésztrükk a futtatásához.
(sorry, de lehet ezt inkább a Sony tévés topikba kellett volna írnom)
-
ERPY
őstag
Azt hogy tudom beállítani a kodi-ban, hogy mutassa milyen sorozatokat néztem utoljára, hogy tudjam folytatni? Úgy, mint a plex esetében, hogy ne kelljen mindig keresgélni?
-
blakey
titán
Minden amit nézel jelölve van és ha abbahagyod akkor később onnnan folytatod ahol abbahagytad. Kodi Krypton alatt a nézett sorozatokat jelöli a fő oldalon, minden jól látható, sorrenbe is rakja, tehát az utolsó nézett van elől és így tovább.
-
junkpod
veterán
-
Rudee80
csendes tag
Sziasztok!
Bocs ,hogy ide írok. Nekem nincs média boxom. Androidos tv-m van ,egy Sony KD55EX9005 személyében.
Kodi 17.4 van rajta és az a gondom,hogy egy ideig (10-20perc) normálisan lejátsza a 4k videót, utána darabos lesz ,elmegy a hang.Utána pause-olom a filmet,várok 1-2 percet,elindítom és megy megint egy bizonyos ideig. Mi lehet a probléma? Egy QNAP NASon vannak a filmek. Lehetséges valami cache gond? Ha igen azt hogy tudom a tv-n megváltoztatni? Köszönöm. -
blakey
titán
válasz Rudee80 #2380 üzenetére
Szerintem inkább SPMC-t használj.
-
blakey
titán
válasz Rudee80 #2385 üzenetére
Ahogy előttem is kérdezik, miként csatlakozol?
-
footy
addikt
Sziasztok!
Kodi IPTV PVR Simple Client-nel lehet valahogy allitani hogy mennyit buffereljen? Van nehany IP TV csatorna ahol gyakran bufferel 1-2 masodpercre.
koszi
-
blakey
titán
válasz Rudee80 #2389 üzenetére
Nem gigabites de egy kis puffer állítással lehet rajta javítani, olyan 80-90 Mbitig jónak kell lennie. Próbáld ki az MX Playert és az Archost is, azok is csinálják-e vagy sem. Nálam is vezetékes a kapcsolat, bér a tv-t megjelenítőnek használom de amikor kipróbáltam a képességeit nálam nem akadt meg semmi a NAS-ról lejátszva, de jobban jársz egy normális külső lejátszóval.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Androidos médialejátszón használok Kodit. Himedia Q10pro.
Most visszatettem a 17.4-et, mert a 17.5 elég bugos volt.Távvezérlésre a Yatse-t használom. A gondom vele az, hogy nem tudom a számokat léptetni ha zenét hallgatok. Korábban lehetett. Most szinte csak a STOP és a START működik. Minden más - beleértve a média tartalmak frissítése is - működik.
Mi lehet a nyűg? Vagy mit javasoltok, ami a zenelejátszást esetleg jobban vezérli?
Igazából csak erre használom a Yatse-t. -
Rudee80
csendes tag
Egy ilyen beállítás jó lehet a tv-hez? Már ha megtalálom a fájlt és át tudom írni a tvn.
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>139460608</memorysize>
<readfactor>20</readfactor>
</cache>
</advancedsettings> -
junkpod
veterán
válasz Rudee80 #2398 üzenetére
A puffer méret növelése csak az ingadozó sebességű kapcsolat ellen jó. Ha egyszer egy kapcsolat lassú de stabil, azon csak egy film hosszúságú puffer tud segíteni (töltsd le előre).
Ahogy írták, a szerver van túlterhelés, otthonról ezzel nem tudsz mit kezdeni, keress másik forrást, a streaming ilyen.Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest