- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
f27
senior tag
pirospont jár lizRRR nek ezért az üzletért
-
szem-y
csendes tag
Szeretnék egy pirosat numan pajtinak ezért a memóriáért.
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
-
lanrob
csendes tag
Kérnék egy pirosat
Bloodrayne2 kollégának ezért az üzletért. Köszönöm. -
ViTaZi
aktív tag
Pirospont m4rt1n kollégának a Kingmax 1 Gb ddr1 400mhz-es RAM-okért! Megbízható, korrekt eladó!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
Bloodrayne2
tag
-
gYaLo
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat Szabolcs90 kollégának, akitől egy Palit GTX275ös kártyát vásároltam.
Nagyon korrekt volt, szinte házhoz hozta még este, a kártya tökéletesen működik.
Bizalommal ajánlom bárkinek!
Köszönök mindentiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
zeusx
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot Łuc!@n0 fórum társnak a tökéletes videókártyáért ati 4870x2 szépen be csomagolta ahogy kell.Korrekt volt nagyon.Amit megbeszéltünk az úgy is volt
http://hardverapro.hu/tag/luc_n0.htmlA termék amit tőle vettem:http://hardverapro.hu/apro/his_4870_x2_vga_elado_alku_szerint/hsz_1-200.html
His 4870x2 -
Nus
tag
Piros pontot kérnék [penndragon] -nak ezen üzletért [Asrock N68C-S-UCC]
The sky was pink...
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #40542 üzenetére
Kész
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zoltanz
nagyúr
Piros pontot kérek dexter1987 PH tagnak ezért: Radeon X1650, korrekt, világos, gördülékeny üzletért.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
NitrousB
csendes tag
Ajánlanék egy piros pontot S.Ferinek ezért az üzletért: Lenovo Ultraslim AC/DC töltő
Korrekt eladó, időben ideért a termék, jó áron."If you question too much, you will end up in a situation where the reasons guiding your actions lose their power to guide."
-
Aduasz
csendes tag
válasz david2k6 #40723 üzenetére
Szeretnék én is NAGY PIROSAT adni david2k6-nak adni ezért a termékért és BIZALMÁÉRT, mert vele is bővült azok köre akik tapasztalatból is tudják, hogy én mindig tartom a szavam!
"Előre elküldte a terméket és fizettem amint rendben megkaptam és kipróbálhattam a terméket!!!"
Korrekt,gyors és megbízható eladó![ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Zsolti1987 fórumtársnak kérnék hatalmas PIROS pontot a hűtő bordáért! korrekt,gyors megbízható! ajánlom mindenkinek!
-
Gjani68
csendes tag
Kérek egy hatalmas piros pontot DrLEEi-nek a kiváló cuccért!!!
-
Rotor82
aktív tag
Nagy pirosat kernek Christians -nak, korrekt vevo!
-
bacsis
Közösségépítő
Ismét piros pöttyért folyamodnék, ezúttal polo493 fórumtársunknak igényelnék mert ezt vásároltam tőle! az üzlet rendbe lezajlott, előre elutaltam a pénzt ő pedig küldte a terméket
-
Serrano
csendes tag
1 db piros pont rendel voodoo98-nak a DVD íróért
Serrano
-
matiaszg
csendes tag
Nagy piros pont Laross-nak http://hardverapro.hu/apro/samsung_omnia_2_feher_fuggetlen_garis_i800/hsz_1-50.html ezért a telefonért
i7-860,Asus p7p55d PRO,GTX260 212sp XFX,Samu 2450h,2x2 GB Gskill Eco cl7
-
tomi0405
csendes tag
Piros pont [szektamokus]-nak [link]
Laptopot vásároltam tőle, nála meg lehetett nézni, adásvételivel mindennel együtt kaptam meg. Korrekt eladó, rugalmas. -
MadBlade
tag
Jár a pirospont mcsp-nek a megvásárolt Nokia 7360-as mellé. Megbízható, korrekt vevő, bátran ajánlom mindenkinek!
Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
RuLeZz007
tag
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni Devid_81-nek.
Üdv.: Patrik
-
BDominik
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérnék [Gerzson6875]
kollégának [ezért az üzletért]
Nagyon korrekt partner...The World Is Yours...
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest