- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
naiik
csendes tag
Egy pirospont jár janeszkonzol-nak ezért az üzletért!
Nagy megbízható,gyors,korrekt ember. Ajánlom mindenkinek! -
logarithm
őstag
.: JuSzT :.-nak egy piros pont, a korrekt üzletért
-
Pusztító88
csendes tag
Gabe79 jár a piros pont korrekt partner bátran üzleteljetek vele
XBOX360 Gamertag: PusztitoHUN Skype: v.robin
-
Myrada
csendes tag
Tothgera30 nak Pirospötty . Megbízható korrekt
-
budo82
tag
Jár a piros az alábbi kedves üzletfeleimnek:
-wolfwood ezt vette meg (köszönet, hogy "házhoz" jöttél)
-Smallger kollegától ezt vettem meg (külön köszönet a szállítás megszervezéséért )
-valsavis ezt vitte el tőlem (köszönet, hogy korán keltél és kijöttél )
-gee84 kollegától pedig ezt vittem el (köszönet, hogy közelben dolgozol )Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
Rottweiler89
senior tag
Piros pontot kérnék norbitális kollégának a ventilátoros üzletért!Korrekt,megbízható vevő!
[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
dewil666
őstag
Piros pont bivaly-nak! Gyors megbízható vevő!!
Nyugodtan lehet Vele üzletelni!!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
beast153
csendes tag
Piros pont jár kkf-nek.
Korrekt, gyors, megbízható. Köszönöm a Chieftec 450W-os (GPS-450AA-101A) táp-ot.Vele való üzletet ajánlom mindenkinek!!!
-
glspeter1
őstag
Kérnék szépen egy nagy pirospontot chooky kollégának, ezért a csavaros-merevítős processzor felfogatóért.
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Arrow
tag
Kérnék egy nagy piros pontot p1h3 fórumtárs részére a jó kis masináért, amit vásároltam tőle.
-
p1h3
csendes tag
Arrow fórumtárs korrekt vásárló, minden a megbeszéltek szerint zajlott, jár neki a piros (üzlet tárgya) !
Több mint 100 hirdetés csak pozitív értékelés! A becsület többet ér pár nyamvadt ezresnél!
-
mace79
csendes tag
Piros pont vissza is backspacer fórumtársnak ezért az üzletért! Még1szer köszönöm a vásárlást!Korrekt vevő volt!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Norbi
-
Taru
tag
Piros pont vasutas01 -nak, aki előreutalással 4db hűtőbordát rendelt tőlem.
-
norbest
aktív tag
Piros pontot szerenték kérni kelekyle felhasználónak! Korrekt, gyors, és remek üzletfél!! Ha mindenki ilyen becsüeltes lenne, akkor nem lenne gond a PH-n
-
p1h3
csendes tag
Hivatkozva a #8014 es hozzászólásomra (elmaradt a linkelés):
Arrow fórumtárs korrekt vásárló, minden a megbeszéltek szerint zajlott, jár neki a piros (üzlet tárgya) !
Több mint 100 hirdetés csak pozitív értékelés! A becsület többet ér pár nyamvadt ezresnél!
-
gecsoz
aktív tag
PIROS pont McRae81 -nek, memória üzletre.
Minden rendben volt, gyors, pontos, megbízható! -
szuzso
csendes tag
válasz Geller72 #7993 üzenetére
Én is küldenék egy nagy pirosat Geller_1972 fórumtársnak a ***WANTED*** Q6600 G0 topicban lebonyolított korrect üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
cunnir
tag
Egy hatalmas piros
Drater - nek
ezért: Xbox 360 Akkumulátorok készleten!!!!
Gyors és korrekt csak ajánlani tudom!!!Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
PaJa1
őstag
Piros pont jár Morris forumtársat, rendben és gyorsan lezajlott a 4850-es vgam adás-vétele.
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Poo
senior tag
Viszonoznám a pirosat adi mesternek korrekt és megbizható üzletember!!!!!!
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
tatabike
őstag
ultraboy kollégának piros pont,
ezért az üzletért, egy Asus lapot és egy 300w tápot vettem Tőle, és kaptam ajándékba egy procit a laphoz, nagyon korrekt.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
jaroslav
aktív tag
Szeretnék kérni egy jól megérdemelt piros pontot [lacaboy01] kollegának.
Egy Nokia N95-ös készüléket vásároltam tőle. A hirdetést nem tudom belinkelni, mert miután megszületett az üzletről a megállapodás, a hirdetést a kolléga törölte.
A fent említett fórumtárs az üzlet folyamán, a lehető legsegítőkészebb és együttműködőbb volt.
Mindenkinek ajánlom, bátran üzleteljetek vele.
Üdv!
Jaroslav
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
G@ß!
őstag
Pirospont jár EB1039 kollégának, egy LIAN LI házat vettem meg tőle.
-
lacaboy01
csendes tag
Szeretnék 1 piros pontot jaroslav kollegának.
Egy nokia n95 adtam el neki , gyors volt pontos mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
peetmaster
senior tag
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot robyeger kollégának a videókártya bizniszért! Maximálisan korrekt üzlettárs volt. Köszönöm mégegyszer!
-
KraRe
aktív tag
Nagyon nagy Piros pont hegeanabol kollegának az életemett mentette meg, azaz a videókártyámat!
Nagyon gyorsan korrektül dolgozik, reggel ott volt a kari, 10-kor már a gépébe volt, alapos teszt, és 2-3 nap kemény igénybevétel, hogy nem-e hibázik a kari!
Köszi!!KraRe.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Piros pontot kérnék
PaJa1 fórumtársnak!
Pontos, korrekt és megbízható kolega. HD4850 adás-vétel -
Tottika
tag
Fudda fórumtársnak egy hatalmas pirosat kérnék,mert elküldött egy tápot ami sajna nekem kicsinek bizonyult és szó nélkül visszaüzleteltük..Szóval bárki csak nyugodtan üzleteljen vele,nagyon KORREKT srác!!
T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
]Phobos[
senior tag
Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
-
Herooo
csendes tag
Pirospontot kérnék [EU]SASA1-nek a gyors és pontos hűtőpaszta üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
PH-FAN
csendes tag
Ricsi99 Kollégának jár a Piros pont gyors megbízható és korrekt processzort és memóriát vettem tőle és el is hozta ide ahol lakok pedig nem volt közel Bátran ajánlom mindenkinek jó üzletfél
ritkán vagyok PH-n keress telón!!!
-
iwu
addikt
sajna az üzletek topikját nem találom, végigp privben ment, de ward-tól komplett konfigot vettem egy ismerősömnek, rii-től meg vízhűtéscuccokat vettem, 1 hónapja kb, de ma zártuk le a boltot az én időhiányom miatt...
megérdemlik a pirosat, plsajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
valsavis
tag
budo82 kollégának piros pont ezért
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (+ ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest