- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
romet0001
csendes tag
válasz Dyingsoul #40339 üzenetére
Kedves vikto kollega! egy szóval nem mondtam hogy működött a kártya..
utálom ha hazudgálnak. 1500ft ért megvetted a hibás vga-t. csíkoz a kari!
beraktam a gépbe ezt csinálta kivettem..felraktam hibásként...
hűtő is megérhet annyit...ha valakinek szüksége van rá... te egy kis kezdő szerelő vagy aki
szerelgeti a vga-kat és eladja a javított cuccait... ha valamit nem tudsz megcsinálni nem kellene fekete pontokat osztogatni..és hazugságokat írni a javadra ,hogy ment a kártya...
egy szóval nem mondtam!! abban az állapotban került hozzám a kari ahogy átadtam neked..
hibás terméket megtekintetted. kifizetted. elvittem neked..s te még azt vártad hogy vigyem vissza... már bocs..az üzemanyag többe kerül... -
mrluigi
csendes tag
Piros pontot jár Jano156-nak ezért a Linksys routerért: [link]
Pontos, megbízható, korrekt.[ Szerkesztve ]
-
Tom.007
csendes tag
Egy pirosat johnny82-nek mert a teló tökéletes ár korrekt és az átadás is rendben ment...
-
Avrilpk
csendes tag
Kérek egy piros pontot judek-nek a korrekt üzletért!
-
sly33
csendes tag
[krain] felhasználónak, a hihetetlenül jó árúért szeretnék küldeni egy hatalmas nagy piros pontot!
-
1989
tag
1-1 Hatalmas PIROSPONT-ot kérnék a következő kollégáknak:
Udi - nak, aki mint mindig, garanciában segitett, köszönöm neki.
Geönczy - gyors, korrekt és türelmes ph-s. Notit vettem tőle.Csak ajánlani tudom mind2 kollégát!!!
-
zarayg
aktív tag
Üdv
Elekke kollégának jár a pirospont ezért az üzletért. Kicsit nehézkesen, és ügyködősen ment a dolog, de minden rendben végződött a végére. tényleg a megbeszéltek alapján tett mindent, korrekt és megbízható
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
aatis1
csendes tag
tumak-nak jár a FEKETE pont EZÉRT a vásárlásáért! Nem friss a dolog, de még nem jutalmaztam meg a kedves megrendelőt! Utánvéttel kérte a dvd írót, majd nem vették át, kb 2-3hét mulva visszaküldte a posta, hogy nem keresték. Ez idő alatt több üzenetet is irtam neki, amelyekre a végén már nem is válaszolt! Elbuktam az utánvétes postaköltséget + amikor visszahozták, fizetnem kellett kb 500ft-ot, hogy visszakapjam(tárolási költséget). Igy közel 2000Ft-ot buktam miatta! Igaz, hogy nem magának rendelte, hanem az ismerősének, de úgy gondolom, hogy a felelősség az övé!
Attila
-
west
őstag
válasz SSJPeter #40592 üzenetére
Szeretnék kérni egy nagy Pirosat SSJPeter Kollégának, az itt bonyolított üzletben való korrekt hozzáállása miatt.
Köszönöm szépen!
WestBillentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
rocky17
csendes tag
Piros pont a korrekt vásárlásért!
Vevő: IDZ
Vásárlás tárgya: DMS-59 DVI átalakító - LCD - DMS 59 - DVI
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
Nagy piros pont animatrix11 kollégának a [C2D E7300-as] üzletünkért!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
Elekke
csendes tag
Hatalmas piros pont korion-nak a DDR2-memória üzletért mert visszavette ami rossz volt és korrekten járt el. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Elekke
csendes tag
Jár a piros zarayg-nak is DDR2 RAM-ok üzlete miatt és a türelme miatt, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
0vak
csendes tag
DIVAD köszönet a korrekt üzletér piros pötty a [monstrumért]
[ Szerkesztve ]
Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés .
-
BLeP_i
tag
hdanesz neve mellé be lehet vésni egy -ot, mert korrekt volt a webcam bizniszben.
[ Szerkesztve ]
http://vister.hu
-
sanci777
tag
válasz macskopite #40438 üzenetére
Kérnék piros pontot macskopite kollégának ezért az üzletért,
és bigct kollégának ezért az üzletért.
Mindketten gyors, korrekt, és segítőkész fórumtársak, rászolgáltak a piros pontra.
-
littlejohnny
aktív tag
Pirospontot kernek dagobertpoci kolleganak eme konfiguracioert. A hirdetessel ellentetben postazva, korrekt es gyors kapcsolattartassal oldottuk meg. Es valoban azt kaptam, amit vartam!
-
sellerbuyer
őstag
Pirospontot kérnék szekfizsolt kollégának a rendkívül rugalmas, korrekt, kiemelten segítőkész üzletelésért itt.Mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
válasz Rakman #40638 üzenetére
Rakman -nak kérnék egy pirosat, maximálisan korrekt partner, csak ajánlani tudom! Üzlet tárgya pedig ezek voltak..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Nachtflug
csendes tag
válasz neil_mullen #40617 üzenetére
Ezt üzleteltük neil_mullen-nel. Minden flottul zajlott, pirospontot kérnék neki.
Ha nem kérdezel, nem kapsz választ...
-
milos2000
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérek [ezért] az üzletért [goku_sama] fórumtársnak! Nagyon korrekt eladó!
-
ivan drago
csendes tag
Helló
Szeretnék kérni egy pirosat bgy0422 kollegának a Samsung netbookért. Merem ajánlani mindenkinek nagyon korrekt és rendes volt.Tel: 06703919716
-
olbaidhun
őstag
-
neil_mullen
aktív tag
Pirospontot kérnék animatrix11-nak a hibátlan AsRock alaplapért.
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
wmerlin
csendes tag
Pirosat Mr.Kilmister -nek, korrekt vevő, ezt vitte tőlem.
Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest