- Hívószám-hamisítás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
fecsö76
csendes tag
Jár a Pirospont Bercii forumtársnak,a korrekt és gyors üzletért!
Ajánlom másoknak is!
Máskor is keresni fogom a termékeit,mert begbizhato és jo minőségü amit küldött.Seed Szerver bérbeadás, arányjavitás
-
fecsö76
csendes tag
Pirospontot adnék pj0tr forumtársamnak a korrekt üzletért!
Ajánlom másnak is!Seed Szerver bérbeadás, arányjavitás
-
H.Ezredes
őstag
Szeretnék kérni Benjamin1976-nak egy pirospontot ezért az XFX gtx285 Black Edition miatt nagyon gyorsan megjött a kártya minden a megbeszéltek szerint történt.
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
ch003067
addikt
NanoKutya pirosat érdemel a hirdetésemre írt, és egy 7950GX2-t vásároltam tőle, Gyors, korrekt, megbízható.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Alina88 részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
nagyúr
Mehet a piros pont a következő usereknek a következő üzletekért!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
morght
csendes tag
Egy nagy pirospont járjohnny198611 fórumtársnak.
Erről az üzletről van szó:Alcor DTV HS
Megbízható korrekt gyors üzleti partner.Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Mindenkinek ajánlom. -
Zoty@80
tag
Szeretnék egy nagy PIROS pontot kérni B.Gaboo fórumtársnak ezért az üzletünkért.
A proci tökéletesen működik, minden úgy történt ahogy előre lebeszéltük. Korrekt és segítőkész partner. Csak ajánlani tudom.Thermaltake Armor LQCS, Gigabyte H55M-USB3, Intel I7-880, 8GB DDR3 Kingston 1333Mhz, Gigabyte GTX580, Thermaltake bigwater 780 vízhűtés, Benq XL2410T 24" LED, Logitech G19, Roccat Kone, Roccat Taito pad, Roccat Kave 5.1
-
addikt
Vigneau barétom vette meg az 5850 vga-mat. Nagyrészt telefonon zajlott az üzlet, de a hirdetős, csevegős topikomból indult #5800 hozzászólástól...
Természetesen korrekten zajlott a biznisz, bátran ajánlom mindenkinek. Kérem Neki a pirospontot érte.
Köszönöm.nofene
-
kjani18
őstag
Üdv!
Piros illeti stanagovic kollégát, ezért a boltért..pontos,gyors,korrekt.Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
Flankusz
tag
Piros pontot kéretik bevésni Pete87 kollégának.
Ennek az üzlet sikeres lebonyolításárért: BKV Bérlet
Korrekt, gyors, megbízható vevő. Csak ajánlani tudom. -
ertt
tag
Egy pirosat kérnék Santiagain[link] kollégának a ram üzletért[link].http://hardverapro.hu/apro/4_gb_corsair_dominator_8500c5d_4_1-es_kit/friss.html
korrekt megbízható. bátran ajánlom mindenkinek. üdv.[ Szerkesztve ]
Üdv:ertt ...............+36709467213.......................... http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ertt
-
Pete87
tag
Flankusz kollégának kérnék egy pirosat! Korrekt, pontos és megbízható gyerek! Egy BKV-bérletet vettem tőle
-
CJ3
senior tag
Sziasztok szeretnék kérni Atke kolegának egy pirosat az Orange Satáért
Crypto
-
CJ3
senior tag
És Alex1981 nek a gyors üzlet lebonyolitásáért Zalman 9500
Crypto
-
sagvary
aktív tag
psyho85 illetve psycho85 kollégának jár a pirospont ezért a vásárlásért!
[ Szerkesztve ]
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
bnm20
csendes tag
Egy hatalmas piros pont Tuczika kollégának ezért a remek üzletért, gyors pontos megbízható. Ajánlom mindenkinek.
Üdv: Petya
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=bnm20&submit=
-
Szirtimorc
aktív tag
Kérek egy pirosat capulet75-nek ezért:
-
Atke
senior tag
Szeretnék egy pirosat CJ3 kollégának a harisnyázott SATA kábelért
-
Minigun
csendes tag
Piros pont outlet09 kollégának, ezen üzlet gyors és problémamentes lebonyolításáért. Ajánlott vásárló!
-
Stukker1987
senior tag
Ezért az üzletért szeretnék egy nagy Piros Pöttyöt kérni technoboy_ kollégának.
Korrekt üzletember!
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
törölt tag
Pirosat kérnék [Stukker1987]-nek, [a fehér macbookért]!
Korrekt, rugalmas eladó. -
Vasinger!
nagyúr
Piros pont jár dwill fórumtársnak, teljesen megbízható, betartja a szavát. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.
Ezt vette tőlem: NoiseBlocker BlackSilentPRO PL-2
-
-
Dyingsoul
veterán
Elmondom a teljes történetet:
VGA javitásokba kezdtem, úgy, hogy hibás kártyákat veszek meg másoktól. romet001 hirdetésére is így bukkantam rá itt.
Nagy nehezen engedett az árból, aztán megbeszéltük a találkozót. Már akkor furcsálltam, hogy olyan késői időpontot mondott. Este 10:10-re beszélt meg velem telefonon egy találkozót. Találkoztunk, és megkérdezte, hogy mire kell a kártya? Elmondtam neki részletesen, hogy javításokkal foglalkozom, hogy lássa nem kismiska vagyok mondtam neki hogy már 120ért vettem hozzá az eddigi felszereléseimet, nah ekkor megeredt a nyelve, szépen elkezdte mondogatni, hogy igen ő is hallott már a javításokról meg hogy van egy sütős módszer is.... Nah ekkor kezdtem el gyanakodni... Megkérdeztem tőle ott személyesen, hogy volt-e sütőben a kártya, illetve valaki próbálta-e már javítani. Sűrű tagadások közepette rázta a fejét. Azt mondta, hogy otthon ment aztán elkezdett egyszercsak csikozni. De javítva nem volt. Elköszöntem, hazamentem (ott lakok a találkozóhelyhez kb 2 percre), villanyt kapcsoltam és egyből láttam rajta a nyomokat: kerámiakondik dőltek ki, ahogy kivették a kártyát a sütőből, egy matricát átragasztottak, egy másik elszineződött. Hozzá sem nyúltam a kártyához, óvatosan letettem az asztalra és már hívtam is a csalót Hebegett habogott, azt mondta, hogy rendben van, visszaveszi a kártyát, majd ph-n megbeszéljük mikor. Azonnal írtam neki ph-ra is hogy ha bejelentkezik legyen eszében "Várom a visszajelzésedet, hogy mikor tudjuk visszacserélni a kártyát." És csak nem jelentkezett. Utána szóltam neki, hogy negatívval fogom értékelni, arra pedig fenyegetéssel válaszolt. Ezek után tegnap már leszedtem a hűtőt, hogy megnézzem ott mit gányoltak alatta: az egyik memóriát próbálták levenni... de sikertelenül.Sum: Mindent összevetve úgy érzem jogosan jelenthetem ki azt, hogy engem átvertek, hisz én egy olyan javíthatóan hibás VGA-t vettem, amiről kiderült hogy már volt szakavatatlan kezekben és teljes mértékben szét van gányolva. Ez azért felháborító, mert romet0001 ezek után már azt is tagadja, hogy eredetileg az övé volt a kártya és azzal védi magát, hogy ő is csak kapta.... Igy lehet üzletelni? kapok valamit és másként árulom? ilyen alapon eladónak hirdet egy működő komplett számitógép konfigurációt, amiből később kiderül, hogy hiányzik egy vinyó vagy rossz a vga, akkor azt is elintézi annyival, hogy azt is csak kapta? Szerintem ez nem így megy. És engem nem a szaros kis 1500 forint zavar, hanem az a tudat, hogy becsaptak és be fog csapni más embereket is komolyabb árucikkekkel. És mindezek ellenére még van bőr a képén, hogy megkeressen egy másik moderátort, N-vidi-A ezért mindenképp jár romet0001-nek a fekete pont. És még egyszer hangsúlyoznám, itt nem csak arról van már szó, hogy engem átvágott egy hibás VGA-val, mert tudtam, hogy hibás, hanem arról, hogy ez egy szélhámos ember és még mer ő fenyegetőzni azzal, akit átvert. Ezek után pedig biztos vagyok, hogy csak további szélhámosságra, hazudozásra számíthatunk ettől a ... nemmondomki mitől, tehát következzenek a bizonyítékok is, a képek: LINK az albumhoz.
Az üzenet megy két hardverapródnak és a kivel érdemes üzletelni topikba egyaránt. remélem megkapja romet001 a fekete pontot.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
stawros
tag
Pirospontot kérnék [janobi]-nak az [üzletért]
Ha nem érsz el telón hagyj privit, mindenképp válaszolok, ahogy időm engedi.Ha privátra nem válaszolok az azért van mert nem vagyok gép előtt, jelenleg.
-
geolang
tag
Köszönet golyo191 -nek a vásárlásért!
-
jericho69
tag
Piros pont jár sestertius-nak ezért az üzletért. Gyors és korrekt vevő, csak ajánlani tudom.
-
furumc
csendes tag
Piros pont themebuildernek, ismét vásároltam tőle egy xears tdII-t!
Nagyon gyors ügyintézés, és nagyon korrekt!
Köszönöm! -
rob83
aktív tag
DeeVorced -fórumtársnak mehet egy Piros pont!
Ezt a vinyót adtam el neki minden a megbeszéltek alapján ment!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
Norbert73
csendes tag
Pirospont janika1988-nak, gyors és korrekt.
Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest