- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
Enzymex
csendes tag
Kérnék egy pirosat tubus kollegának egy cpu blokkot vettem tőle. megbizható csak ajánlani tudom.
-
whabaky
tag
w.daywalker kollégának kérnék pirosat (nem tudom, hogy ilyenkor 1-et lehet, vagy esetleg többet is, mivel a lenti listát zökkenőmentesen átvettem tőle):
2 db alaplap (P55-UD3l), 2 db proci (i5-760), 2 db memória KIT, 2 db gépház, 2 db winchester, videókártya (460gtx), dvd író, táp, gamepad, monitor (BenQ 24" V2420)Csak ajánlani tudom
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
tubus
tag
Kérnék egy pirosat Enzymex kollegának egy cpu blokkot vett tőlem. megbizható csak ajánlani tudom.
tubus felhasználónak 46 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! 20131105 a régi ph megbízhatósági oldal szerint - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
real1ed
csendes tag
-
olbaidhun
őstag
válasz MongooseNX71 #32528 üzenetére
Jár egy-egy pirospont kaiser, mongoosenx71 kollégáknak. Ps-t és játékot vásároltak tőlem. Korrekt, rendes vásárlók, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
zoli1957
csendes tag
Egy nagy piros csillag [Sanci789]-nek üzletünkért:
[üzletünkért]! Nagyon korrekt és tisztességtudó . Köszönöm. Ajánlom az üzleteket vele.[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
slippy fórumtársnak is jár egy pirospont.
Előreutalással vásároltam tőle egy DVD-írót. Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Megbízható, ajánlom! -
macko20
őstag
Kérnék pirosat KZP részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Gyuszi 78
tag
Szeretnék kérni egy pirosat szabex-nek az alaplapért.
-
Gabir
aktív tag
Üdv, kérnék egy szép kerek piros pontot Jockey007nak, egy X1900GT hűtőt vettem tőle.
Köszönöm! -
Whaazzup
senior tag
Kérek egy pirosat molka PH-tagnak megbízható jó partner ezt vette tőlem aprohirdetés .
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764
-
furzsi
tag
D1Rect kollégának pirosat bevésni légyszives ezért a bizniszért.köszi.
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
-
Steve(AMD)
tag
Egy pirosat érdemel benyus33!
Az üzletünk tárgya egy chipset blokk volt.
Gyors, problémamentes üzlet, korrekt eladó! -
SuperFly
csendes tag
emerico2004 fórumtársnak is jár egy piros pont a kitűnő Asus EN9800GT-ért
'A nappal nap nélkül olyan, mint az éjszaka'
-
akon13
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot [Iceman9305] kollegának [őtt] vette meg tőle gyors,korrekt,rugalmas partner csak ajánlani tudom
-
Iceman9305
csendes tag
Akon13 -nak szeretnék egy piros pontot kérni ezért az üzletért: Ati 9600 pro Korrekt megbízható partner.
[ Szerkesztve ]
-
Paul119
addikt
Hoffer nevű kollégának kérnék egy piros pöttyöt a gyors és zavartalan trabi makettért amit tőlem vett
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
pszihó nevű kollégának kérnék egy bazni nagy piros pöttyöt,korrekt megbízható üzleti partner ,mindenkinek csak ajánalni tudom
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Roxeus
tag
Szeretnék kérni egy pirospontot dana79 fórumtársnak ezért az üzletért Korrekt eladó, minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom!
-
nagysandor88
tag
macko20 megvette tőlem ezt a laptoptöltőt. Minden rendben zajlott.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
őstag
válasz BraveHeart #32962 üzenetére
Piros pont jár BraveHeart kollegának. Ezt a tápegységet vásárolta tölem. Pontos, céltudatos vásárló
-
őstag
Piros pont jár Nikolaij kollegának is. Ezt a CPU blokkot vásárolta tölem. Bátran ajánlom mindenkinek.
-
DomeNet
csendes tag
Piros pontot kérnék Infox-nak, ezért a bizniszért
Minden ugy ment, ahogy meg van írva.
-
benyus33
csendes tag
válasz Steve(AMD) #33024 üzenetére
Egy nagy érdemel Steve(AMD) korrekt vevő ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
1989rigo
tag
Piros pontot flensburg-nak a gyors és megbízhatóságáért.
Üdv Szabolcs.
A megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
valaki654
tag
Pirospont Mewryck-nek a monitorért, amit vett tőlem. Nagyon korrekt, mindenkinek csak ajánlani tudom őt!
[ Szerkesztve ]
-
nyurga12
újonc
RobertoC-nek sok +++..+! Korrekt és gyors partner!
Ajánlom minedkinek! -
B3r
csendes tag
Pirosat kérnék [Rómeó] nak, a korrekt és gyors bizniszért. Üzleteljetek vele bizalommal.
-
HARDVERAPRÓD
Jár a piros pont daniking fórumtársunknak.memóriakártyát vettem tőle korrektül postán megjött a cucc.Ajánlom mindenkinek.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
ratkaics
senior tag
Pirospont Adamka3kerék-nek, ezért az üzletért.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék martensdr2 kollégának, ezért az antenna business-ért! Korrekten a megbeszéltek szerint jött érte! Köszönöm a vásárlást![ Szerkesztve ]
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest