- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
őstag
Nagy piros pont jár a korrekt és megbízható üzletért geda.tamas-nak
Köszönöm az üzletet! Ajánlom mindenkinek, érdemes vele üzletelni !
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
nakos
senior tag
Nagy piros pont Füge007 ([link]) kollégának, stabil, megbízható vevő!
-
Ronin-
senior tag
halló.
egy piros pont janati -nak. Gyors, korrekt, megbízható
-
Xaero88
tag
Szólista-nak kérek egy pirosat,
az üzletért.Mindenkinek bátran ajánlom, korrekt partner!
-
The Don
csendes tag
legalább 3 piros ismét csak csyo kollegának
[ Szerkesztve ]
06-20-924-40-33 Don "- Te, hogy bírod a piát? - Hát az első 5 litert jól bírom...a hatodiknál elkezdek kötekedni. - És te? - Viccelsz? Whiskyn nőttem fel".
-
keccs
csendes tag
Jár egy nagy pirospont cowboy_bebop-nak
ezért![ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Pozitív értékelés kicsikosee fórumtársnak. Egy notebook-netbook csere történt, minden az előre megírt forgatókönyv szerint üzemelt, alakult. Megbízható, szimpatikus eladó és vevő egyben. Az üzlet: [link]
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
R3ap3r
tag
Piros pont bevésését kérném DroiDMester fórumtársnak tápügyben !
R3ap3r
-
Gdfath3r
tag
"csatter" forumtársunknak egy pirospontot kérek a memobizniszért!
Hivhato vagyok Viberen
-
Olimilan
csendes tag
Janoska26: Egy piros pontot kérnék! Apróhirdetés: Tápegységek Gratulálok a hozzáálláshoz! Így tovább!
-
janati
őstag
Ronin-
kollégának is jár a pirospont.
Megbízható, előre utaltam, és küldte amint tudta a ramot.
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Antimatrix
senior tag
torcsrent
kollégának egy piros pont járPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Zebu
addikt
Padam gézengúz kollégának szúrjatok be egy piros pöttyöt, mert nagyon rugalmasan és korrektül intézi a dolgait! Nekem is összejött egy portrémarkolat a közbenjárásával!
[ Szerkesztve ]
-
ATtIs_80
tag
XtNz: pirospont jár a becsületes és korrekt üzleti hozzáállásért és a gyors ügyintézésért! Üzletünk tárgya egy átutalás + csere kombináción keresztül került végül hozzám, rendkívül rendezett módon. A gondos csomagolásnak hála hibátlan és hiánytalan állapotban kaptam meg a tápot! Öröm volt vele üzletelni!
-
believil
tag
Szeretnék egy PIROSpontot Szabadh. -nak, mert nagyon jó cuccot adott el nekem, és hibátlan. Nagyon korrekt volt, mert tápot is kerestem (extraként), mondta, hogy van egy aladó, de az egy barátjánál van megőrzésen BP-en, és simán felajánlotta, hogy menjünk el oda (kocsijába be és elvitt, meg vissza is a találkahelyre), és nézzük meg otthon van e a srác... nem volt, de a gesztus mindenképpen díjazandó. NAgyon korrekt srác, és mindenkinek csak ajánlom az üzletelést vele.
És még ninsc vége...[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
believil
tag
Szeretnék még egy PIROSAT Szabadh -nak, mert miután a házat amitt vettem tőle otthon kibontva, láttam, hogy benne van egy 350W-os Codegen táp is...
Felhívtam, hogy azt visszaviszem neki, mert, ez nem is volt az árben, és ő nem is tudott róla, hogy ez is benne van a házban. Szóval felhívtam, és azt mondta, hogy mivel korrekt dolog volt tőlem ez, hogy szótam, így nekem adja ajándékba...
Szóval nem tudom eleget ismétalni, hogy nagyon rendes, és szavahihető ember.
Üzletelni vele minél többet, megérdemli a második pirosat. -
őstag
Hali
Egy nagy piros pontot adományoznék Janoska26 PH társnak a nagyon korrekt és szó szerint villám gyors üzletért P4 630.Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.Üdv:Attila
-
orkester
őstag
Pirosakat érdemel Rag és kemike! Mindketten innen vásároltak tőlem. Megbízható, kifogástalan vevőim voltak.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
helkis
veterán
drvito-nak is jár a pirospont, a "fele előre fele teszt után" módszerű üztletkötéssel tanubizonyságot tett megbízhatóságáról és korrektségéről! egy procit vettem tőle, ami kifogástalanul megy!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
vigyori78
őstag
Pirospont jár pintyesz kolegának a gyors bizniszért nagyon gyors és korrekt semmi varjálás küldte a pénzt küldtem a cuccot és kész a biznisz.Mindenkinek ajánlom kiváló üzletfél !!!!
-
tts
addikt
piros helkis-nek a korrekt üzletért és a segítségért a lebonyolításban
-
Johnzy
tag
szép nagy piros pötty [WebSpyder] kollégának, a gyors, tiszta, korrekt ügyintézés miatt
[ Szerkesztve ]
Pörögjünk!!! - mondta a papagáj és belerepült a ventilátorba...
-
LÁZ
addikt
Pirospont jár szuperboci kollegának a Maximus 2 Formuláért, sajnos a bizniszlinket nem mentettem el
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Shady313
aktív tag
Chooky-nak pirospontot, a hűtőit csakis ajánlani tudom! Én innen vásároltam tőle egy brutális hűtőt, brutális áron Phenom 9850re és gyönyörűen lehűti. Valamint előreutaltam és rá két napra megérkezett a hűtő (hozzáteszem, hogy kb 290km messziről küldte). Ajánlani tudom csakis, korrekt, megbízható, rugalmas aki jó termékeket jó áron árul. Köszönöm neki mégegyszer
-
***ANDRÁS***
aktív tag
st3v0-nak szeretnék kérni egy pirosat. 4870 blokk és ramlemez árát előre utalta.
Több éve megbizható PH-s kolléga. -
PH-User
addikt
Adnék egy pirosat daniking kollégának a eszközökért. 1GB memóriakártyát és egy kártyaolvasót vásároltam tőle. Korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
gregsx2
csendes tag
kijár a pirospont epityesznek a jó kis ASUS alaplapért
gyors és korrekt eladó -
mgoogyi
senior tag
Pintyesz -nek jár egy piros pont!
-
nagyúr
kérnék egy ot Vakbogár kollégának ezért a tápos bizniszért! korrekt gyors megbízható eladó!
[ Szerkesztve ]
-
st3v0
tag
válasz ***ANDRÁS*** #25286 üzenetére
***ANDRÁS*** kollégának szeretnék adni 1 piros pontot. időben megjött (hála a postának) a megrendelt blokk.
ugyanide Tody56 is szeretnék adni 1 piros pontot. a tartály kiválóan muzsikál -
RiddleR
aktív tag
Gaba kollégának kérek pirosat, nagyon rendes eladó.
Biznisz tárgya -
torcsrent
tag
válasz Antimatrix #25266 üzenetére
Vissza is jár a piros Antimatrix kollégának.
-
Tengo
aktív tag
Szeretnék 1 pirospontot kérni [Juliabrilke]-kollégának.
Korrekt gyors rugalmas.
[üzlet]
Üdv[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
gprspeter Vinyó-üzlet ismét. Nem csalódtam ezúttal sem: rövid egyeztetés, pontos érkezés és végig a megszokott korrektség.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetések: 320GB USB-s mobil rack - szálcsiszolt alumíniumból és 160GB USB-s mobil rackNagyVillany Szintén vinyó-üzlet. Vele sem az első. Bár kitoltak vele, de kitartott , és végül átvette most is a megbeszélt vacakokat.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 320GB USB-s mobil rack - szálcsiszolt alumíniumból és 500GB Western Digital My Passport Essential Midnight BlackCylon PSP játék-üzlet. Alkudozni azt tud, le a kalappal Értük jött, próbált, fizetett. És mivel most tartok a BSG 4. évadának 9. részénél, külön vicces volt, hogy pont ő jelentkezett és vitte el végre a játékokat.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Burnout Legends és Lumines PSP játékokKérnék az uraknak egy-egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Papaj x
senior tag
Egy nagy piros pontot érdemel Lapkabarat kollega ezért. Maximálisan megbízható partner, csak ajánlani tudom!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Tőzsde és gazdaság
- Automata kávégépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.