- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
circularchi
újonc
óriási pirospont [magulnak] ezért a bizniszért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
én megajánlanék ShadowLord ph-s barátunknak 1 szép nagy piros pontot a következő biznisz alapján.
köszönöm még1x
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
őstag
Dr_Syrex [link] kollegának egy pirospont korrekt vevő!
Aki kételkedne megbizhatóságomban: http://pics.coldline.hu/pics/632701-20120805-68R28Z.jpg
-
törölt tag
válasz littlejohnny #24946 üzenetére
A nagy pirospont viszont jár:
littlejohnny kolléga gyors, precíz és még pár sörre is a vendége voltam
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Még1X köszönöm! -
Bagira01
veterán
Pirospont jár Geller_1972 fórumtársnak ezért az üzletért. Volt egy kis csúszásom , de végül működő procc került a felhasználóhoz Korrekt vevő, ajánlom
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
weresgyufa
tag
Vásároltam egy Ati HD4550-es videókarit band1103-tól 9000-ért, sajnos a hírdetését már nem találom, de hatalmas pirospontot neki
[ Szerkesztve ]
- www.bolondsagokboltja.hu -
-
band1103
őstag
válasz weresgyufa #25008 üzenetére
Ó igen köszönöm és weresgyufanak is hatalmas piros pont a gördülékeny és megbízható üzletmenetért, hiszen előre utalásos rendszerben folyt le a biznisz és egyikünk sem járt pórul .
A hirdetés pedig itt van. Bocsi hogy lezártam, ezért nem találtad
Egyébként ha addig írsz hsz-t a hirdetéshez amíg még él a hirdetés akkor később is vissza tudod keresni ha már lezárásra került.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Louies
aktív tag
qwertys-nek megy a kövér piros a gyors ügyintézésért.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Brianiac
aktív tag
Jár egy hatalmas pirospont [Parasi75] -nek az alábbi üzletért: [clevo m541n] . Eddig ez volt a második üzletünk, de mind a kétszer maximálisan megvoltam elégedve , korrekt eladó, ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
MrCsiT
addikt
Szeretnék Piros pontot kérni louis22 fórumtársnak, a maximálisan korrekt üzletért, ahogy kedvesen megvárta, amíg meg tudtam venni Tőle az általa árusított Sony TV-t, és az üzlet során végig teljesen pozitív hozzáállású volt
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
milapsy
aktív tag
üdv ertt kollégának kérnék egy pirosat a prociért üdv
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
Illusion1010
senior tag
zsolidodd fórumtársnak jár egy nagy piros pont a korrekt üzletért.(amit nem tudok linkelni,mert már lezárta)
Megbízható, segítőkész partner.
-
woolf1
csendes tag
adrian930420nak adnék egy piros pontot korrekt eladó!Köszönöm a telót!
-
adrian930420
csendes tag
woolf1-nek kérnék egy piros pontot,a korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
-
devilinside9
csendes tag
vergilx -nek kérnék egy nagy piros pontot!! Gyors,megbízható köszi
-
Ybron
senior tag
[Ősembernek] egy piros pont a rambazáros üzletünkért.
-
törölt tag
pirosat kérnék efge fórumtársunknak, házhoz hozta az agp-s 6600as geforce-t, és saját gépben tesztelhettem, le a kalappal
-
N95 8Gb
tag
Kénék 1 pirosat Sir McMonk fórumtársnak ezért, Raider 01nek ezért az üzletért!
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N95+8Gb&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
ngabor2
nagyúr
nem leszek szabályos...
eddig már legalább 4 sikeres üzletem volt kymeraval, de mind pü-ben/telefonon lett lebonyolítva, tehát linket nem igazán tudok adni hozzá...
-
Sunzi
aktív tag
[Petya-wh] korrekt vevő : [link]
Pirospont jár neki.Ízirájder öcsém, ízirájder...
-
tremor
tag
Janoska26-tol kapott pirospontot nem kaptam még meg urak!!! itt lenne a link urak:[link]
Debuggolást vállalok,,házhoz megyek,,,
-
Pipó
őstag
A #25045 hsz.-ba író Csaszykj [link] fórumtársnak én is adnék egy pirosat, az általa belinkelt üzletre. THX
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
pcguru1
őstag
Pirosat kérnék G4ga fórumtársnak ezért az üzletért,mindenkinek csak ajánlani tudom[link]
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs