- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
pee13
senior tag
Kymera kolléga érdemel egy pirosat, megértő volt az üzlettel kapcsolatban, pedig rendesen bekavart a posta. Korrekt.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
lizakattila
senior tag
Piros pont GoldenBear fórumtársnak a vinyóért.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Déve
tag
Pirospontot kérnék soulburn kollegának, egy HPM64D+HPM70-es füleses headsetet vettem tőle, gyorsan ideért, szal csak ajánlani tudom
-
monosz
őstag
Nagy piros pont khron-nak,ezért az üzletért.Gyors,megbízható és korrekt PH-s kollega,ajánlom mindenkinek!
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Yutani
nagyúr
Kérnék petrelli86 kollégának egy nagy-nagy pirospontot ez ügyben mutatott korrektségéért és türelméért!
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
steewattyoo
csendes tag
Hi
Egy yo nagy piros pont Csab0 elvtársnak a kicsit nyakatekert de korrekt eladásért.Guitar Hero magyar custom számok: http://guitarherofan.mlap.hu, és youtubon a magyar nyelvű számberakás how to videó: http://www.youtube.com/watch?v=AGnVFt68OMk
-
Siera
senior tag
zsolesz010 kollégának pirosat kérnék a korrekt üzlet miatt!
-
opel8v
tag
pirosat joelfan a procis üzletért, a postának meg egy ki....sz nagy fekete hogy 1 hétig tart egy ajánlott levelet kézbesiteni.
Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!
-
PH_DK
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pontot adni szaszi kollégának. Megbízható, korrekt üzleti partner.
Tel.: 06205972184
-
zsolesz010
senior tag
Siera Vinyó-üzlet. Alaposan tájékozódott, előre utalt, postáztam, 1 nap alatt meg is kapta.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 320GB USB-s mobil rack
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
PH-Imre
csendes tag
Piros Pontot érdemel [duplazso] Kollega amiért Türelmetlenül előre utalt!!! És hogy megbízott bennem!!! Mindenkinek ajánlom szavahihető ember!
-
MakkeR^
tag
Pirospont Szakee28 -nak a gyors és pontos üzletért! Megbízható vevő.
-
Csipisz
tag
-
Petya-wh
tag
Köszönet, és Piros pont csyo kollegának a remek üzletért, csomagolásért, melyben egy 478-as CPU hűtőt üzleteltünk!
ASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
Csipisz
tag
Jó memóriák, korrekt áron, korrekt eladótól. Egy nagy pirospont obarok9-nek.
(végre normálisan mennek a memóriák a Giga P45-UD3R-emben)[ Szerkesztve ]
XCapitol
-
BOBO6
aktív tag
Piros pontot kérnék ezért a sikeres üzletért bzs73 kollégának, bár nincs magas rangom (még), ennek ellenére előre utalta a vételárat és most megelégedéssel használja az alaplapot! Köszönöm.
-
Norbiiii
tag
Pirosat kérek stevewonder kollégának ezért az üzletért : [link]
-
madmaxxx
senior tag
válasz Csipisz #24523 üzenetére
Kérek 2 pirosat helkis kollégának ezekért az üzletekért:
1-AsRock K8 Combo-Z
2-Gigabyte GA-8IPE1000Ez önmagáért beszél:"helkis-nak 74 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!"
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
nagyúr
Egy -ot szeretnék kérni 04ahgy-nek ezért a bizniszért mert korrekt vevő volt! Köszönöm.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
razor03
aktív tag
hackeeeee pirosat érdemel, HD 3850 AGP kártyát vett tőlem
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce
-
Andreas
tag
pirospont [b05styp-nak]-nak, az [íróját] cseréltem vele az én írómra.
Rendes, korrekt srác!
-
GoldenBear
csendes tag
Piros pont lizakattila fórumtársnak a gyors és gördülékeny üzletért.
Piros pont [AccesDeny] fórumtársnak is, sokat kellet várnia a postázásra, mert éppen érettségiztem, de szerencsére türelmes volt.[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Chaser kollégának javasolnék egy piros pontot, ezért
Ráadásul nagyon gyors és korrekt -
KKK-007
tag
Csyo - Samsung memó
Gyors üzletkötés volt nagyon. Épp csak kigondoltam és már itt is volt.
Javasolnék egy piros pontot.[ Szerkesztve ]
-
AccessDenny
csendes tag
válasz GoldenBear #24533 üzenetére
Visszafele is piros pont üzletért GoldenBear kollegának.
-
jasonka
aktív tag
blackvinyl kolléga : piros pont - originál cuccok (HDD), megbízhatóság, korrektség, rugalmasság, gyorsaság.
Köszi !
(Nem tom itt hogy löhet hivatkozást beszúrni...
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
-
radírfej
senior tag
ssjneo kolléga korrekt magatartást tanúsított vásárlóként, noha kicsit felkészületlenül érkeztem.
minden jó, ha vége jó.
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
poffsoft
veterán
-
jucye
tag
Nagy piros pont jár Tom-e fórumtársnak egy Sapphire 4870-es kariért, a hirdetés már nem él így linkelni nem tudom.
Előre utaltam, és azonnal küldte az árut. Ajánlom mindenkinek, nagyon korrekt és megbízható eladó!
[ Szerkesztve ]
Mondtam hogy mondtam. Nemmegmondtam?!
-
khron
tag
-
joelfan
csendes tag
Pirospont opel8v kolleganak a prociert
[ Szerkesztve ]
-
AirBooms
addikt
Nagyon-nagy, pontosabban hatalmas piros pontot szeretnék kérni a remek üzletért és a nagyon rugalmas hozzáállásért Achill3uS-nak!
Egy remek Asus Rampage Extreme-t vettem tőle kp-ért, ám a lapot a fizetés előtt egy nappal átadta! Igazi úr! -
zed1983
őstag
Sziasztok!
Egy hatalmas piros pont jár engusz-nak, mert segített az egyik hirdetésemben...nagyon segítőkész és korrekt ember
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest