- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Talákoztatok mostanában "külfüldi" csalóval? Ma kaptam egy e-mailt egy kanadai csajtól, hogy kéne neki a telefonom, nekem azért elég fura, hogy egy kanadai prohardvert nézeget, és ott akar vásárolni, amikor elvileg egy kukkot nem ért belőle. Ha értene magyarul, akkor nem angolul írna, ugyebár. -
public73
senior tag
qdakfórumtásnak egy pirospötyit kérnék a memóbiznyákból kifolyólag!
korrekt az eladó, mindekinek csak ajálnhatom!!!
thx! -
bergusz
tag
Speed(R) kollégával korrekt üzletet kötöttünk. Korrekt vevő, megbízható srác, ezért nagy piros pötty.
Laptop javítás és alkatrészek! 06304370507
-
arn
félisten
pirospont pajszinak, mint vasarlonak
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Hipno
csendes tag
Nagy piros pont 04ahgy kollégának
Egy komplett gépet vettem tőle.Nagyon korrekt a srác.Minden úgy ment mint egy olajozott gépezet
Hipno
-
B-L-A-C-K
titán
udi kollegának egyből 2 piros pontot adnék mert régebben elfelejtettem igy most bepótólnám.
-Az egyik legkorektebb tag itt a ph-n!
-Szavahihető!
-Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
yodee_
őstag
Attila_26 jó nagy pirospont. megérdemli
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
FragMaster
addikt
Pirospontot kulerr kollegának!
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
partymaci
aktív tag
pirospont Lord Dragon úrnak a gyors es rugalmas adasvetelert
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
szandisas
őstag
ysoltee85 nek pirospontot kérnék, korrekt srác
valamint köszönet Pepe78 -nak a PH!uvarért[ Szerkesztve ]
aláírás
-
Motar
tag
Beállok a sorba és én is szeretnék adni 1-1piros pontot BandiTnak és Ősembernek!
Szerintem nem kell megmagyarázni miért! Tudjuk jól korrekt üzletemberek[ Szerkesztve ]
Attól hogy mindig a szexre gondolok, már szexmániás vagyok?
-
#TOTTI
őstag
Janoska26 hozzájuttatott a 20. jubileumi conroe magos procimhoz egy E6300hoz nagyon jo széria van nála.. még koraiak.. simán megy integrált grafikával 520FSBt.. és simán megy a 7*500 alapfeszen 7*430 Köszönöm szépen neki..
jah és bocs hogy majdnem dupla utunk lett...
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Valakinek feladtam póstán egy értékesebb videókártyát a megbeszélt időpontban utánvétellel.
A küldemény nagy valószínűséggel elveszett mert elsőbbséggel adtam fel, és még 7 nap alatt sem értem oda.
Részletes tudakozványt a levélről csak akkor lehet kérni ha 15 munkanap letelik, viszont mondanom sem kell az én vásárlóm már rég túl akar lenni az egészen, hiszen én előttem valaki csúnyán átverte egy előre utalással, s már több mint két hónapja nem tud hozzájutni az általa áhított videókártyához.Szerintetek mi a korrrekt megoldás ilyenkor?
Üdv
Misi -
Ősember
őstag
válasz misirulez #13015 üzenetére
hello
lehet csak erösebben kell döngetni a postán, mert ott is nagyon jol tudják, hogy az elsöbbségi levélnek ott kell lennie a köv munkanapra, legkésöbb az az utánira.
elöfordulhat az is, hogy a vevöd körzetében paraszt a postás és nem küldött értesitöt. ö már bement a helyi postára érdeklödni? az is lehet, hogy a vevöd nem teljesen korrekt és nem akarja átvenni a csomagot, bár nem tudom miért tenné ezt
te most csak annyit tehetsz, hogy bemész a postára és érdeklödsz a küldeményed felöl. nálunk erzsébeten van több posta és ilyen esetekben csak a legnagyobb postán tudnak veled foglalkozni. lehet nálatok is ilyen lesz, tehát érdemes kapásbol a nagyobb helyre menni...______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Dani_kp
addikt
simicska kollégának kérnék egy piros pontot a remek videókariért amit házhoz is hozott nekem, egy nagyon rendes és korrekt embert ismertem meg személyében!
https://ingatlan.com/33821564
-
törölt tag
pirospötty Dan-Niell kollégának egy 19"os ionágyúért. gyors és megbízható üzletfél.
-
bogyozoli
csendes tag
Kjany fórumtársnak egy gigapirospontot kérnék a nagyon korrekt és gyors üzletelésért!!!
[ Szerkesztve ]
-
Nico Toscani
csendes tag
Pirospöttyöt kiskuktának!
[ Szerkesztve ]
-
Dan-Niell
csendes tag
Adnék egy pirospöttyö(s)t Ad-m -nek [link] a korrekt üzletért!
-
vigyoricsiga
csendes tag
Én mandju kolégának adnék egy pirospöttyöt az igen korrekt bizniszért.
-
Devid_81
félisten
Tiszteletem uraim!
Hatalmas piros Sgt.Dexter kollégának a szuper VGA biznyákért, pontos, korrekt eladó!
Ezenkívül hatalmas, ne hatalmas...várj! Brutális nagy pirosat kérnék a ház-biznyákért public73 fórumelvtársunknak!
És BandiT kollégánknak is jár a szuper alaplap bizniszért a piroska![ Szerkesztve ]
...
-
Morris
veterán
judit30 [link] fórumtársnak kérek egy hatalmas fekete pontot
priviben minden lebeszélve, illetve a cucc félretéve, aztán azóta is várom a jelentkezését. pedig már többször írtam neki!
Jár a fekete pötty -
Ősember
őstag
válasz Morris #13024 üzenetére
ur isten miért van az, hogy az Kivel érdemes üzletelni topik-ba rendszeresen beirogatnak az emberek fekete pontokat??? ennyire nem lenne egyértelmü mi a helyzet???
elsö hsz-ben is le van irva világosan, hogy a feete pontokat ide kell beirni az Akikkel jobb vigyázni üzletelés során topikba
egyébként megkásorisott? mennyi idöre tetted el? emiatt elszalasztottál valamit? esetleg más vevöket? ha nem kárositott meg semmilyen formában, akkor ne osztogassunk már fekete pontot... olyanoknak szoktak osztani, akik "elfelejtettek" utalni az átvételt követöen stb stb...______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
spirit007
senior tag
pisti0315 kollégának egy mezei piros
-
misirulez
senior tag
válasz Ősember #13016 üzenetére
Szia!
A Tiszadob-i postán nincsen IPH számítógépes rendszer(manuálisan dolgoznak) ezért nem lehet nyomon követni sima tudakozvánnyal az útját a levélnek a rendszerben csak annyit látnak, hogy mikor lett feladva...helyi posta meg annyira picike, hogy már mindegyik ott dolgozó egy hete csak a XY levelét várja mert XY és én is már minden nap reggel oda telefonálunk.
Sajnos tudom, hogy a posta perillanat valóban nem tud semmit se tenni, csak majd 15 munkanap után, tudom kérvényezni jogi úton, hogy keressék meg, akkor inditanak majd úgymond rendes "nyomozást".
Csak annyi a baj, hogy címzett postának nicns szgépes rendszere, ha lenne akkor már rég lekövethető lenne a levél útja...ciki helyzet sajnos...
-
misirulez
senior tag
válasz Morris #13027 üzenetére
Nem tudom miről van szó, én csak annyiban szólnék hozzá, hogy egy eladónak szerintem legritkább esetben sem szabadna olyan kifejezéseket használnia, hogy: "pedig mielőbb meg szerettem volna tőle szabadulni".
Ilyen kijelentések után akármiről is legyen szó, majdnem biztos, hogy eladhatatlan.Üdv
Misi -
zsolesz010
senior tag
Kai Hansen Memóriákat vitt egy 754-es lapba. Nem akartak menni először, de a modulcsere megoldotta Gyors üzlet volt.
Knilee Vinyóüzlet. Részletes egyeztetés, pontos érkezés. Minden szépen ment.
totga@ 2. üzletünk. Ismét csak jó tapasztalatokkal távoztam.
Pirospontot érdemelnek az urak.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zszszs
tag
Újabb pirosat kérnék Janoska26-nak. Gyors, korrekt...
-
adnoctum18
senior tag
rumos14-nek kérnék egy piros pontot a közelmúltban lezajlott korrekt üzletelés miatt!
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
laller007
csendes tag
egy jó nagy piros pötty 5teve-nek mint eladónak...
korrekt eladó..csak ajánlani tudom.jó nagy piros pontot neki!![ Szerkesztve ]
-
totga@
csendes tag
zsolesz010 jár neki a piros pont, 2. üzletünk. mivel az elsőnél nem állt módomban "jutalmazni" ezért igazándiból kettőt is érdemelne...
[ Szerkesztve ]
If it's not Boeing, I'm not going.
-
tolts.hu
őstag
Uzmany - nak piros pont!
Pontos, korrekt, tartja magát ahhoz amit ígér!www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Morris
veterán
bogyó73 kolegának is jár a piros pötty. korrekt vevő. Ilyen emberből kevés van sajnos
-
oldszuszi
csendes tag
Ismét pirosat kérnék Papi74 urnak,most is mint mindig gyors pontos és korekt volt
-
rumos14
nagyúr
válasz adnoctum18 #13036 üzenetére
adnoctum18-nak a pirospont mellé egy csillagos matricát is kérek, rugalmas volt az idő és hely megválasztásában, és tudom, jó helyen lesz nála az eladott cucc
-
Uzmany
őstag
-NOKIA- fórumtársnak jár a piros. Pontosan érkezett, megbizható.
[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
t97eat
csendes tag
Kymera fórumtársnak egy pirospont, mivel kiváló a cucc, amit küldött.
-
donantonio
csendes tag
petra88 nak piros korrekt vevő
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
donantonio
csendes tag
ivanh kollegának piros sikeres üzleti közremüködésért
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
HunChaos
aktív tag
Pirospontot kérnék Coolness kollégának a memókarikért!Gyors,korrekt!
-
Joces
senior tag
04ahgy fórumtársnak kérnék egy hatalmas pirospöttyöt!!!!
:)
-
Devid_81
félisten
Ismét egy hatalmas piros a földinek!
Gefffry A CPU-ért!...
Aktív témák
- Hardcore café
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Autós topik
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs