- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hívószám-hamisítás
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Ironskin
csendes tag
Piros pontot adományozok lorinc nek a gyors segítségért és a jófajta szerverért
SA Nata A NA.....
-
padra
aktív tag
Kérnék egy Pirosat [Szojkodi] kollégának [ezért].Megbízható,korrekt vevő mindenkinek csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
Fücsök007
őstag
Kérnék egy hatalmas pirosat akoska07 kollégának ezért az üzletért! Korrekt, megbízható üzletelő.
-
mokus1
addikt
Joces-nek kérek egyet[link]a lap miatt egy prociba számitotta be.Nagyon segitőkész volt bármire
-
adatfalo
senior tag
Piros pont bvvitya-nak. [link]Korrekt eladó, segítőkész.Meg vagyok Vele elégedve, és most már egy boldog SAMSUNG 2443BW tulajdonosa vagyok
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
Szojkodi
csendes tag
Egy nagy PIROSPONT ( padra ) kollégának a tökéletes 8600GT-ért és a gyors szállitásért ajánlom mindenkinek
Ha kérdezel ötpercig butamaradsz ha nem kérdezel örökre az maradsz!!!!!
-
batman.
senior tag
BlacPriest fórumtársnak kérek bejegyezni egy nagy piros pontot. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner!
Ezt a tápot vette tőlem, nálam tápteszterrel kipróbáluk, de természetesen vállalom, ha az ő konfigjával nem kompatibilis akkor visszaveszem.[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
Asador
tag
Veres pont jár WaithEard fórumtársnak a gyors, pontos, korrekt üzletmenetért:
[link] -
maxrad1580
aktív tag
Szép nagy kerek pirospontot kérek syC kollégának egy ilyen[link]
remek prociért cserébe
Köszönöm nekihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.
-
syC
addikt
válasz maxrad1580 #30019 üzenetére
maxrad1580 kollégának is menjen a pirospont. Korrekt vevő és boldog tulajdonosa egy E8400-esnek
•
-
Louies
aktív tag
megy neki a fekete pont. még mindig nem fizetett. Szerencsére csak 2k-val tartozik, de már fél éve. Mindig hivatkozik mindenféle problémára én már nem hiszek neki, türelmem elfogyott. 2 hete meg kapcsolatot sem tudom vele felvenni. Sajnálom az én türelmem is elfogyott.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Jhonny06
veterán
Pirospont kissfox-nak ezért.
-
akaido
addikt
[PC-Style]-nak kérnék szépen egy "vörös pontyot" ezért.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
rob83
aktív tag
Janoska26-nak szeretnék piros pontot adni mert nagyon korrekt!!!
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
ÜgyeletesNgr
csendes tag
Nem cifrázom, piros pont jár leporello hirdetőnek.
-
Freeman2
tag
-
tigipuf
senior tag
én meg nem cicázom rögvest egy piros pötyit:[laudi100td. kollégának,hangkari bizniszért!
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
gaben75
tag
audi100td-nek szeretnék egy piros pontot adni
mert korrektül lehet vele üzletelni, segítőkész, pontos ajánlom mindenkinek.
Ja ezt vettem tőle:320GB Seagate Momentus 7200.4
Mégegyszer köszönöm nagyon szuper, gyors a cucc!!!!Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
audi100td
nagyúr
válasz tigipuf #30034 üzenetére
tigipuf szintén pirosat érdemel, megbízható és türelmes vásárlóm volt, mindenkinek ajánlom.
Mostantól egy Asus Xonar D1 boldog tulajdonosa.gaben75 úgyszintén nagyon korrekt üzletfél, piros pontot érdemel.
Egy Seagate vinyót vásárolt tőlem: [link][ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
Nagy piros pontot kérek :
[AceVentura] ph-s kolegának!
Egy [ROSSZ VGA-t] vásárolt tőlem,nagyon hamar megegyeztünk,tudja mit akar!Bátran ajánlom,mindenkinek!::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
kandi88
tag
Pirospont jár joejoe28 kollégának ezért
-
helkis
veterán
-
canniball
nagyúr
Szeretném piros ponttal jutalmazni R3n3g4T urat ezért az üzletért. Illetve ha lehet ilyet a türelméért is kiosztanék egy nagy pirosat. Egyszóval le a kalappal előtte!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
ZozzHUN
addikt
Bathorypeti-nek jár a piros pont ezért. Kiváló vevő
-
the dealer
tag
Nagy pirospontot adok Sgt.Dexter fórumtársnak ezért az üzletért.
Nem élt vissza az előreutalásommal, így bátran merem ajánlani bárkinek a vele való üzletkötést!Real life is just a hobby.
-
keke69
őstag
Szeretnék egy piros pontot [link] kollégának
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
morght
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot Imperator999 kollégának.
Erről az üzletről lenne szó:
[link]Megbízható gyors pontos üzleti partner.
Mindenkinek ajánlom. -
keke69
őstag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot the_dealer
kollégának ezért az üzletért!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest