- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Aktív témák
-
BLeP_i
tag
jFox-ot találtam pirospontra érdemesnek egy hangszóró üzlet terén.
http://vister.hu
-
sirdond
őstag
ultram3jor-nak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért
-
Mulderpapa
aktív tag
manóka-nak piros pont a Nokia 5800-ért.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
sarkany92
tag
1 nagy piros pont : [gyalo94] kollegának.
És az üzlet tárgya : [SE K810i]
-
nihil
tag
Storms-nak PIROS a 2900pro/xt-ért
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
gYaLo
őstag
válasz blackvinyl #25507 üzenetére
Vissza is megy a piros a vinyóért blackvinyl Mester Úrnak
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Bushmann
tag
Piros pont fpatrik-nak a sikeres mobilbizniszért!
-
kts88
aktív tag
Egy nagy piros pontot kelzsoca kollegának a turbosim kártyáért!
-
csirkés11
tag
piros pont Deviance-nak, a gyors üzletért
-
orkester
őstag
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
chipsetpifta
csendes tag
[szuper-t]-nek szerenék egy piros pontot kérni[ezért] az üzletért! Köszi!
-
jerry311
nagyúr
Pozitív visszajelzés animatrix11 kollégának az alaplapért és supportért.
vittuka kollégának meg a prociért -
Shodan
addikt
Óriási piros pont HaRdCoRe kollegának, korrektségéért!
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
HKaresz
csendes tag
Crabi igazán korrekt eladó! Gyors, pontos, ajánlom mindenkinek!
-
korcsi
veterán
Nagy piros pont barko részére a gyors és korrekt ügyintézésért!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
viszta99
tag
Nagy piros pont,s köszönet Veronnak !
Korrekt,megbíztható,ajánlom mindenkinek !!![ Szerkesztve ]
-
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont Romeó fórumtársnak
ezért az üzletért[ Szerkesztve ]
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont t34 fórumtársnak ezért az
ezért az üzletért-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
Lasy
veterán
Én elolvastam az 1. hozzászólást,de nem mentettem el a hirdetést, és a gugli még nem adja ki. De a pirospont jár Zsoltinnó forumtársunknak, a v640 készülékért. Postán küldte, úgy ahogy megbeszéltük. Köszönöm
+36702778032
-
hocico
tag
nagy piros BlackPriest kollégának ezért a bizniszért
47 db DVD-nyi xxx képgyűjtemény eladó **** keresek: Dishonored tarot kártya, Quake 3 a Steamen **** virtual-analog szintetizátorok, lego készletek
-
zsela
tag
Tartozásom van két ember felé is:
- Hatalmas piros pont jár chokeee fórumtársnak az alaplap megvásárlásáért
- Szintén korrekt üzletet kötöttem ErőVarázsló fórumtárssal, melynek tárgya ez a hűtő voltKöszönöm nekik a korrekt üzletet, és remélem még találkozunk itt a fórumon!
PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
c4powa
csendes tag
Szeretnék adni egy piros pontot 04ahgy kollégának. Megvettem tőle a CoH játékot. A termék másnapra megérkezett szépen becsomagolva. Remélem elég volt a postára a pénz. Nagyon szépen köszönöm! Mindenkinek ajánlom, megbízható ember.
-
nyilasmisi
tag
Piros pöty jár [link]Gaba-nak a Coolmaster Elit 331-es házvétel végett. Makulátlan a cucc!
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
abéla
senior tag
Újabb nagy piros hidroglobusz syC -nek és Zhane -nek a gördülékeny, mintaszerű üzletmenetért.
hootka!
-
nyilasmisi
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
pizz
csendes tag
csyonak piros pont az üzletért. Köszönöm a türelmét, és segítségét.
hoaxnak is piros pont a korrekt üzletért
-
skyhawk
csendes tag
Mehet még egy piros Djuree-nak. Megbízható, a cucca valóban az és olyan ahogy állítja.
Favágó vagyok. Referencia munkám: Kalahári erdő.
-
skyhawk
csendes tag
Még egy piros Ivanchen kollegának. Pontos és megbízható!
Favágó vagyok. Referencia munkám: Kalahári erdő.
-
cidalain
veterán
DaveJr-nak egy pirospötty
szilikon ventirögzítőkért, és egy Y ventikábelért. gyors megbízható olcsó>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Vakbogár
csendes tag
Kiváló ajánlás és egy nagy piros pont t_ferenc -nek aki a videókártyámat megvette.
Korrekt, gyors üzlet volt.Szar az élet. Amikor már azt hiszed, hogy megkaptad életed legnagyobb pofonját akkor hirtelen, Bumm! Kapsz egy még nagyobbat.
-
t_ferenc
őstag
mindenkinek ajánlom [Vakbogár] fórumtársunkat, akitől az alábbi [videókártyát] vettem.
külön köszönet a türelméért.
if you fall seven times, stand up eight
-
serito
senior tag
Ismételten kitűnő vevőnek bizonyult mpierre fórumtársnak szeretnék pirosat kérni a DVD-s üzletért. Nem alkudott, ( ez külön dícsérendő ) pontosan fizetet az áruért.
-
kano
nagyúr
Kérnék egy piros pontot Csepy kollégának a korrekt memória bizniszért. Ráadásul még a nagyon korrekt inkompatibilitási ügyintézésért is. Reméljük, hogy a Kingmaxok már jól fognak muzsikálni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6 (GV-N207SWF3OC-8GD)
- Blue Yeti X mikrofon
- Ps4 Playstation 4 Slim 500GB 2db Kontrollerrel Tartozékaival + Fifa 21Játéklemez
- 2x8 GB DDR4 KIT Kingston HyperX FURY
- Hp 15s hófehér 27 hónap gyári garanciával , 16 gb ram, 512 gb ssd, makulátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest