Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz Joshi #13154 üzenetére

    Jelenlegi Steam játékosszám toplista:

    Dota 2
    Counter-Strike: Global Offensive
    Football Manager 2014
    Team Fortress 2
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Sid Meier's Civilization V
    Counter-Strike
    Garry's Mod
    DayZ
    Left 4 Dead 2

    A top 10-be 4 Single Player játék is van...szóval ez így konkrétan nem igaz. Ez előtt egy pár évvel így volt, de szerencsére az utóbbi időben erős javuló tendencia figyelhető meg, és ez látszik az itthoni piacon is.

    Az e-könyv abban más kategória, hogy könnyebb ellopni. Ennyi. Semmivel sem másabb. És igen, sokan töltenek le játékot a mai napig, utána meg megy a sírás, hogy "Miért nem jelenik meg?".

    De ez itt is szépen látszott:
    Idézetek:

    Majd ha egy ekönyv ára egy tábla csoki lesz, lesz rá igény is, és talán valaki rá fog jönni egyszer, hogy a kevesebb néha több.
    Addig meg marad az alternatív forrás.

    De kérlek segíts ki: linkeld nekem a Trónok harca összest megvehető, magyar nyelvű ekönyvben.

    Gyönyörű szépen látszik...nem fizetek érte, majd csak akkor, ha 300 Ft lesz, DE megy a sírás, hogy miért nincs meg ez meg az...tehát nem veszem meg, azaz azt közvetítem a kiadó felé, hogy TE BAROM, minek adsz ki valamit ebook formátumban, amikor a kutya nem veszi meg, de háborgok, hogy miért nem adnak ki több ebook-ot. Ha kiadó lennék, én is azt mondanám, hogy "Az anyátok pi**áját, amit kiadtunk nem vettétek meg, akkor minek?" És sajnos ennek semmi köze a politikához...ez egy fajta mentalitás, és igen, ez sajnos látszik az országon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák