- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
Mintha a "speciális tulajdonságok" cím alatti "változat hirdetésekkel" (jó magyarosan... .) kifejezés arra utalna, hogy ez reklámos.... Akkor viszont érdekes a garancia kérdése, mert hivatalosan nálunk SO verzió nemigen kerülhetne kiskereskedelmi forgalomba.
Én felhívnám telefonon az üzletet. -
Def26
félisten
válasz Libretom #12651 üzenetére
Egyébként miben nyilvánul meg, ha reklámos a gép? Múltkor írtátok, hogy a kezdőképernyőn ad be 1-2 reklámot, de csak wifi bekapcsolt módban. Ha pl. olvasás közben nem dob fel marhaságokat, akkor nem is annyira érdekel (ha van rá gari), hogy reklámos.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Degeczi
nagyúr
válasz Libretom #12651 üzenetére
egy hazai nagyker szerzi be valahonnan a KSO-kat (ezért alapértelmezett, h itthoni boltokban mindig KSO-t forgalmaznak, hacsak külön nem jelzik - de akkor drágább is)
bolti 1 év garancia mindenképpen van, az Amazon féle közvetlen már kérdéses (magánimportnál előfordulhat az is, de ilyen, itthoni nagykerből származónál már írt vki arról, h elhajtotta az Amazon)
de ha már hazai bolt, szerintem érdemesebb egy közeli Tesco-ban szétnézni: nálunk a múlt héten is 25e-ért kínálták
Def26: a reklámok miatt meg egy ideje már szerencsére mindegy, nem csak mert egyáltalán nem zavaróak, olvasás közben nem láthatóak, de kérésre fél perc alatt ingyen reklámtalanítja az Amazon az idekerült példányokat
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Szerintem annyira nem zavaróak a reklámok, hogy én még az ingyenes reklámmentesítést sem csináltam meg, mert egyszerűen nincs rá szükségem. Csak készenléti állapotban látható egy-egy teljes képernyős reklám, ráadásul kivétel nélkül igényesen megtervezett, jó grafikájú reklámok ezek, mint egy könyvborító.
Nekem néha még tetszik is
Olvasás közben viszont nyomuk sincs, tehát tényleg nem zavaró. -
lyunior
tag
Sziasztok!
Amazon Kindle olvasót keresek, használtan (vagy olcsó újat )
Nem kell a legújabb verzió.
Hol tudnék ilyet venni Mo.-on?
Nem szeretnék az USA-ból rendelni.Köszi!
"A te fotód, a te művészeted! Csináld úgy, ahogy neked tetszik!"
-
kmarci25
veterán
válasz lyunior #12658 üzenetére
Vatera, apród, stb. Újonnan pedig nem kell USA-ig menned, az amazon.de-n Németországból is rendeleted. Ha van ismerős, aki kint van/él, akkor érdemes megkérni, hogy hozza el, mert Németo-n belül ingyenes a szállítás, és most 50 euro a legegyszerűbb változat.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Lmh
őstag
vaze lehet visszarakatom a reklámokat, már meghozzátok itt hozzá a kedvem xD
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
pecze
aktív tag
Ajándékba mostanság szereztem be egy Kindlet (v4.1.1), nekem még egy régi 3-as van, keyboardos, arra raktam duokant, ez az ajánlott OS rá még mindig vagy van e valami jobb mostanság?
-
Libretom
aktív tag
válasz Degeczi #12653 üzenetére
Való igaz: csak SO verziót lehet a boltokban látni, de szerintem (ahogy Te is célzol rá) fix, hogy az nem hivatalos import, a hazai garanciáról pedig itt a fórumon is lehetett tavaly elrettentő dolgokat olvasni.
Def26: Szerintem legokosabb ha közvetlenül az Amazontól rendeli meg az ember, mert korrektek és gyorsan intézkednek garanciális hiba esetén. Én rosszat nem is olvastam róluk.
-
Misi1979
őstag
Sziasztok, új vagyok itt, ebben a topikban Eladtam a K3 (3G) olvasómat és vettem helyette egy pw2-t, bőrtokostúl. Nagyon baba és meg vagyok vele elégedve
A kérdésem arra irányulna, hogy a Kindle 3-nál a böngészőben tudtam használni a 3g kapcsolatot, ennél a modellnél meg nem tudok ilyet. Ha JB-zem a készüléket, van erre megoldás? Nem a gépen akarom, hanem a készüléken magán. Jelenleg 5.3.9 van rajta.
Egy apró workaroundot találtam eddig, a social networkingnél a Twitter-regisztrációnál ki lehet "szabadulni" a teljes netre egy apró trükk segítségével (JB nélkül), de ez hosszadalmas minden egyes alkalommal..
Más: JB-vel milyen trükkök, hasznos dolgok érhetők el a készülékre? A képernyőkímélőn kívül
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz Degeczi #12665 üzenetére
De akkor miért tudok netezni vele, így?
-a settings/Reading Options/Social Networks/ Twitter- Link accountra kattintok, ott bal felül rábökök a twitter logójára (apró kismadár a szürke sávban)
-átdob a twitter mobilnetes oldalára (Welcome/ sign up/ Sign in), itt belépek a frissen létrehozott twitter fiókommal, ahol egy posztom van csak: http://www.google.com
-amit megnyitok és voilá, "kint vagyok" a neten. 3g-vel. Csak nem a browsert nyitottam meg.. bármit meg tudok nyitni, csak címsor hiányában a google.com keresőmezőjébe kell beírni a címet.
Szóval nem hiszem, hogy ez proxy lenne, hanem inkább valami egyszerű korlátozás a böngészőben..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Misi1979 #12666 üzenetére
valószínűleg van a böngészőben is korlátozás, de ettől függetlenül minden forgalom az Amazon proxy-ján keresztül zajlik: így tudták utólag megoldani azt is, h a korábban korlátlan elérésű eszközök forgalmi limitet kapjanak
ezt kikerülni sehogyan sem lehet, ezért nincs sok értelme a 3G változatnak manapság
-
Degeczi
nagyúr
válasz r3dsnake #12670 üzenetére
ebből még nem lehet kijelenteni, h ne lenne korlátozva: csak annyi biztos, h átengedi ahol a referer a Google
(és nyilván ilyen a Wikipedia is)mindenesetre látnak mindent, és csak rajtuk múlik a korlátozás: a forgalmi limitet is azért vezették be, mert sokan visszaéltek vele, és PC-re kötve használták ingyen netezésre a Kindle Keyboard-ot - ha volna publikus megoldás a korlátozás megkerülésére, rövid életű lenne az is
-
Mike76
tag
válasz Misi1979 #12673 üzenetére
Nem lehet downgradelni, de szerencsére nem is kell, mert az 5.4.x firmware-t is lehet már jailbreakelni. Itt érdemes elindulni: Snapshots of NiLuJe's hacks
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Kb 3 hete vettem egy ilyet. Eddig meg voltam vele elégedve (mondjuk az zavar, hogy nem tud mappákat kezelni, ezen nem lehet változtatni?), de ma furcsa dolog történt.
Beraktam a táskámba (volt mellette 1 laptop-töltő és egy egér), és mikor 3 perc múlva elővettem a buszon, az alábbi kép fogadott:
Először még a két szélén olvasható volt a kijelző, tehát miután bekapcsoltam, meg tudtam nyitni könyveket, tudtam lapozni, működött rendesen, aztán most már semmire nem reagál a kijelző. Nem igazán tudom, hogy mitől lehet ez, igaz, nem használok tokot, de eddig egy PocketBook Pro 912-t használtam, szintén tok nélkül, és semmi gond nem volt vele 1 év alatt. Nem dobáltam, nem ültem rá, kb 3 percet töltött a táskában.
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg resetelés segíthet ezen? A PocketBookomnak ha valami fura van a kijelzőjével, resetre mindig helyrejön, de nem igazán találtam meg, hogyan lehetne ezt resetelni.
Ha nem, akkor van esély garanciális cserére? Ha igen, le tudnátok írni, hogy mi a menete? amazon.com-ról rendeltem.
Előre is köszi
-
HuMarc
veterán
válasz petyus_ #12675 üzenetére
Nem tudom, ezen hogy van a Reset, de Kindle 3-on a kikapcsoló izét behúzod, és addig húzod, mígy 3-at villog(?). Ezt megpróbálhatod te is
Nálunk a Kindle 3 garanciáztatása a következőképpen folyt: Levél az Amazonnak, küldtek egy cserekészüléket, és mondták, hogy küldjük vissza a hibás példányt. (Nincs javítás, csak csere).
-
Mike76
tag
válasz petyus_ #12675 üzenetére
A kép alapján ez bizony törött kijelző. Vedd fel a kapcsolatot az Amazon ügyfélszolgálattal (akár telefonon, akár chaten), és szerintem nyugodtan mondd el nekik mi történt: betetted a táskába, nem ütötted meg, nem ejtetted le, és amikor kivetted már ilyen volt. Szerintem simán cserélni fogják.
-
HuMarc
veterán
-
petyus_
senior tag
Köszi a segítséget srácok, egy 5 perces beszélgetés után már küldik is a cserekészüléket.
Meg akkor már nézek valami tokot is a jövőbeni problémák elkerülése végett.
-
kopapy
tag
Az összefoglalóhoz egy kis kiegészítés.
Kindle4/5 fekete, 4.1.1 firmware - A margó állítás működik a leírás szerint és az alap betűméret is állítható.Volt két betűméret, amiből az egyik kicsi volt, a másik nagy. Átállítottam az alap betűméretet 25-ről 20-ra és így már pont jó. A margó és betűméret állítással a condensed betűtípus is teljesen jó lett, így már nincs annyira összenyomva, nem zavaró, kényelmesen olvasható.
[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
Valaki tudja hogy a bécsi shopping city süd nyitva van-e holnap azaz vasárnap? Elvileg nincs de lehet hogy az ünnepek miatt nyitva van.
-
Degeczi
nagyúr
a honlapjuk említi a karácsonyi zárást is, ezért valszeg ott lenne az extra nyitvatartás is - de ez alapján nem
-
r3dsnake
nagyúr
Sikerült a screensaver hack.
-
Lmh
őstag
válasz r3dsnake #12690 üzenetére
juj nagyon király, de én nem merem xD nehéz?
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
r3dsnake
nagyúr
Egyáltalán nem. Lényegében felmásolsz egy fájlt -> menüben update. Ennyi a jailbreak.
Utána feltelepíted ugyanúgy a screensaver hacket, bemásolod az adott mappába a 758x1024-es szürkeárnyalatos PNG gépeket, majd power hosszan, teljes restart, felépíti az adatbázist a képekből (meg ha csinálsz egy random nevű üres fájlt a megadott helyre, akkor meg is keveri a képeket), és ennyi.
-
Lmh
őstag
válasz r3dsnake #12693 üzenetére
Ahh értem, nagyjából, köszi És ez garivesztéssel jár?
-
Orlin
addikt
Milyen e-könyv-olvasót vegyek?
E-könyv-olvasóból nem kisebb a választék, mint például tabletből, így nem könnyű eligazodni köztük. De nem is ördöngösség, most megmondjuk, mire figyeljen: e-tintásat vagy lcd-set, wifivel vagy 3G-vel, kicsit vagy nagyot? Nagyot nem tévedhet.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Mike76
tag
válasz Libretom #12696 üzenetére
A sima CoolReaderben erre sajnos nincs mód. Létezik viszont egy másik CoolReader változat (ugyanaz, ami a Kobo olvasóról már ismerős lehet), ahol van ilyen funkció.
KUAL van, Collection Manager jelenleg nincs PW2-re. KUAL alatt sajnos még nem működik minden, de az alternatív CoolReader, a KoReader, a screensaver és a font hack (legalábbis részben) már megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik