Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi87
csendes újonc
Köszönöm mindenkinek a Vanity-vel kapcsolatban a hozzászólást!
Az xxh-ról sejtettem, hogy sok lesz de azt nem gondoltam, hogy itt ilyen gyorsan kapok infót ezzel kapcsolatban mert több napja nézegetem már, de mindenhol ugyanaz a leírás van róla semmi extra.
Igazából nekem hosszú évek maradtak ki a pecából,tavaly barátommal egyszer kétszer voltam, meg járnánk is. így ismerkedtem meg a feeder bottal is, aztán elkezdeném újra a pecát.
Nagyhalas horgászat volt mindig is, most is az lenne a cél, a távolság meg amit a helyzet megkíván, ez már tó függő.Szóval ezért is írtam, hogy "univerzális" botra lenne szükségem, de akkor újra át kell gondolnom. A folyóvizet akkor hagyjuk ha arról van szó, igazából az már egy másik téma. Szóval nagyhalas téma körben mozognék továbbra is, meg hát amikor az időm is engedné.A Vanityből még az MH-t megnézem.Az új Method széria az már nem igazán férne bele, a Vanity is csak azért mert akciósan találtam meg őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest