Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoli03

    őstag

    válasz pc360 #97678 üzenetére

    "Ha Big One-okkal nyomnak 35 km/h-s átlagot (amit kétlek), akkor egy normálissal valószínűleg több is menne."

    Használtak nem is egy fajta keskenyebb gumit, és azok lassabbak voltak. Én országútival tartok velük kb 30 km/h-s átlagot, ha megnyomják jobban, simán megvan a 33-35. 33-at akár egyedül is tartanak.

    "Én meg azt mondtam, hogy ha akad is olyan szélesebb gumi, amit könnyű tekerni, annak egy vékonyabb változata biztos, hogy gyorsabb. Tény."

    A Big One-nak nincs keskenyebb változata.

    "van olyan széles gumi, aminek kisebb a gördülési ellenállása, mint a legtöbb keskenyebbnek - Ez így igaz lehet, de csakis a legtöbb szó kivételével. Mert esetenként előfordulhat, általánosítva viszont úgy hülyeség, ahogy van."
    Most megint a szintetikus teszttel jövök. Oké, hogy nem valós körülmények között lettek tesztelve. De mindegyik azonos körülmény között lett tesztelve, vagyis összehasonlíthatók az eredmények egymással. Ha aszfalton eltérő a gördülési ellenállásuk (biztos más a felület miatt is), arányaiban akkor is hasonlónak kell lennie aszfalton.

    De még mindig tartom magam ahhoz, hogy attól, hogy 2,35" széles a Big One, attól még kisebb felületen feküdhet fel, mint egy más profilú, keskenyebb gumi.

Új hozzászólás Aktív témák