- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz geotigris9 #88084 üzenetére
Szemre nekem is egyformának tűnt, de nem méregettem meg pontosan. Itt a párja. Már kétszer cseréltem, és mindkét alkalommal jobbost-balost rendeltem inkább, biztos ami biztos alapon.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Runner_fxr #88097 üzenetére
Ezek az épphogy kipróbált, 2 km után "megunt" bringák nem keltenek benned semmi gyanút? Nem tudom elképzelni miben csalódhat a vevő egy ilyen szintű bringában.
Azt meg pláne nem értem, hogy 2.1 MFT árból egyből 880k lesz és boldogan bukik rajta ennyit.Ha jól látom, akkor elektromos hátsó tagja van a bringának. Esetleg tudnál írni erről pár szót, hogy ez mikor és hol jön jól? Hogyan működik?
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Runner_fxr #88097 üzenetére
Brutális gép,nekem csak azért nem kellene mert az első kopó alkatrészek cseréjénél máris lefele kellene lépkedjek az árak miatt.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
válasz fpeter07 #88042 üzenetére
Ezen átsiklottam, bocsi...
Gratula, nem rossz edzés nélkül. Ezt a markolatvágós részt nem értem. Az a gond, hogy mondjuk jobb kéznél ha a kezed ott van a markolaton, ahol ki van alakítva a tenyér helye, akkor nem éred el az ujjaddal a váltót? Én nem faragnék belőle, mert az meg a kezedet fogja vágni. Most megnéztem a képeidet, nem is értem, hogy lehetne. Ez belül is bilincses, nem? De a fék/váltó karokat meg tudod kifelé engedni, úgy is kevés?
A kormányt szerintem is szokd egy kicsit. Hozzáerősödik a vállad/hátad (a terpeszhez), és utána már csak azt érzed, hogy stabilabb vagy lefelé. Menj vele pár ezer szintet és utána dönts.
Gumi most mekkora?(#88095) deny330: nekem Shimano 395/396 fékem van, amit használtan láttam már 20e Ft alatt is. Általában mindenki fikázza, én elvagyok vele. (84 kg) De a Deore-val biztos elégedett leszel, és gyakorlatilag egy húszas felárral én is a jobb féket venném, újonnan, új tárcsával.
(#88098) zack: még mindig nem értem, hogy miért akarsz mtb-kal aszfalton 55 felett közlekedni. Illetve úgy alakítani, hogy rendszeresen lehessen vele ennél gyorsabban. Próbáld ki, hogy a légellenálláson csökkentesz. Golyók a felsőcsövön, mellkas a stucnin, kezek a stucni mellett, könyök a hasnál, térdek a kulacsnál + 3 miatyánk... gyorsulni fogsz, hidd el.
Illetve, ha az a jellemzőbb, hogy többet mész aszfalton, akkor trekinget.... , szóval akkor kellene rá valami olyan gumi, ami jobban preferálja. Azzal is gyorsulnál.Bemondtad neki a 750-et? Gondolom az alku tárgya az, hogy mennyit fizet rá a csávó, hogy megkapja a Trailstert.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Runner_fxr
Ármester
Meglátjuk, hogy tudunk megegyezni, de vannak fenntartásaim.
Vasinger!: Utána néztem, ez egy 2014-es modell, tehát annyira azért nem új, még ha alig használták, akkor se. 7000 euró szerintem ez soha nem volt, inkább 5000 körül.
Vannak bennem kételyek azért, a származását illetően, de majd arra is rátérek, előbb az árban kéne megegyezni.Az Ei shock a Rock Shox és a Lapierre közös fejlesztése, csinálják már sok éve, úgy emlékszem hogy Nicolas Vouilloz is közreműködött benne. Percenként 20-30 szor tudja állítani a rugóstagot és a villát menet közben, figyeli az aktuális útviszonyokat és úgy állítja a tagot és a villát, nyitja, zárja, vagy csak félig nyitja.
Itt egy videó róla: [link]
Hogy ez a gyakorlatba mennyire működik, azt nem tudom, kevesen használják.Hasaggymeg: Ez ilyen tipikus Megvalanche gép. 150mm-es fuly 11,9kg tömeggel, ja, elég komoly cucc. Mondjuk a Fox 32 valószínű ki lenne véve, és helyette egy 160mm-es Fox 36 kashima, vagy egy Pike RCT3 kerülne bele. Itt bizony sok pénz elmegy a karbantartásara és a kopó alkatrészekre, az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz lezso6 #88037 üzenetére
Jaja, az egy Campa Super Record Grandis-ra gravírozott Ofmega nagytányérral, 1980-1982 közöttről.
Készült belőle Campagnolo-ra gravírozott is, az meg ilyen:
Bikemagos pajtik szerint értékes darab, vigyázz rá.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Louis
tag
Sziasztok!
Első outit tervezek venni. Ezt a bringát néztem ki Lapierre Audacio 200 TP csak az a fura, hogy a audacio 200, sora felszereltségű mindenhol, ez viszont claris. A hirdetett formában megérheti a 160k -t?
[ Szerkesztve ]
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''
-
buci30
addikt
Na döntenem kell a Canondale-re 😔 😊
Ez van nekem így egyszerűbb, rakerestem egyre az adatok miatt
Canondale f600Ugye nekem a középső teleszkóp ereszt de az meglesz csinálva az srác fizeti akitől veszem.
Más baja nincs.
100 ba tudom megvenni. Atnézték az Imperatorban Pécsen más baja nincs szervizelve lett ami volt csere rajta olaj feltöltve stb szóval top.A kérdésem:
1- Idegesít ez a villa hogy közepén van a teleszkóp, többen kérdezték tegnap is hogy ez régi kerékpár és azért biztos 😳Meg egy ülést kell cserélnem kb 20 ezer valami kényelmesebbre az okés mondjuk részemről.
Meg a sztenderen gondolkozok hogy kéne e rá vagy sem.2- Szóval így 100 ba megéri vagy ha teszek hozzá akkor tudok ilyen felszerelésu kerékpárt márkásat venni?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Lassan a 40es tányér is ritka a mtb kategóriában,nem,hogy a 44. Mondjuk a tied 26",de ott is elég kellene legyen a 40,42.Én mondjuk a NHH felső parkolótól,vagy Kóspallagról lefele szoktam beletekerni 40/12-40/11 fokozaton,de meglennék az a pár kilométert beletekerés nélkül is,hisz ezeken a fokozatokon 5 percig sem bírom egyenesben.Ha 80-90 csapásszámmal mész (ahogy amúgy hatékony és ajánlott) 40/11 el is 40km/h fölött nyomod,ami akárhogya nézem nem egy tartható mtb sebesség még aszfalton sem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
6030D
Ármester
Valaki, aki mászkál a Vértesben a héten:
Milyen az állapota most ennek a pályának? Nagyon saras? Ott is sok eső volt?Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
AtisFace
csendes tag
Szombaton mentünk ezen a részen közel 80-at (1300m szintemelkedésssel) és a pénteki alapos esőzés ellenére járható maradt. Nem egészen ezen az útvonalon, de részben érintettük.
Specialized Ground Control (29-er) gumikkal el voltam, az átlag tempó a sár miatt szerintem olyan kb. 30%-al csökkent. Szombaton nap közben szép napos idő volt, így folyamatosan javult a helyzet, erdőben kevésbé tisztásokon viszont lehetett jó tempót menni már délután. -
-
andrisbandi
őstag
válasz CaNNa3IS #88115 üzenetére
Amíg nem láttam ezt a bringát, valahogy nem tudatosult bennem, h ehhez az elektromos hátsó taghoz aksi is kell... Úgy látom a kulacs helyére van felpattintva, egy fura szögletes dobozként. Első ránézésre elfogadhatatlan kompromisszumnak tűnik egy ilyen szép bringát ezzel elcsúfítani.
-
geotigris9
tag
válasz Vasinger! #88102 üzenetére
Miből gondolod, hogy listaáron vette? 100 %- hogy nem, de eladásnál nem azt az árat fogja benyögni, hogy menyiért újította be nyilván. Lehet rájött nem használná ki a gépet és nem éri meg neki a magas árat .. utólag. Vagy csak valami közbe jött és sürgősen kell neki a zsé másra, szóval sok minden lehet miért akarja eladni. De az a kevésbé valószínű, hogy géppel műszakilag van probléma.
(#88108) Runner_fxr Az biztos kuriózum ez a canga, ezért is lehet érdemes megvenni. Tetszik ez az automata tag. De mi van ha lemerül aksi kinn a terepen? Nyilván semmi extra csak nem fogja állítgatni menet közben. Azért már lehetne alapból egy távirányirtós FOX elöl nem "sima".
(#88101) szjoci Nagyon úgy van írva nem jó a bal a jobbhoz vagy fordítva. Runner-e lennék még kíváncsi mit mondana tényleg más, de miben ha igen?
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
geotigris9
tag
válasz buci30 #88111 üzenetére
"A kérdésem:
1- Idegesít ez a villa hogy közepén van a teleszkóp, többen kérdezték tegnap is hogy ez régi kerékpár és azért biztos"Olyan szinten lesz@rnám mi a véleményük kerékpározás terén kevésbé vagy nagyon nem jártas járókelők véleménye.
Hé te tudatlan nézzél már utána mi fán terem ez a bringa mi előtt orrbitári hülyeséget mondasz róla.
"Azért mert a focihoz mindenki ért és képben van ..."Tőlem olyan leoltást kapna a juzer beszóló, ne szólogassa le bringámat.
-
zack
nagyúr
válasz Hasaggymeg #88112 üzenetére
Meggyőztetek. Akkor nem fakadok sírva, ha 40,42 nagy tányér lesz.
Ahogy írod, a 44/11-et ritkán használom (csak lejtőn), illetve eleve a 44-es tányért síkon mellőzöm, mert sok, tehát nincs kihasználva összességében. 32/11-13-15 amit a legtöbbet használok, bár ha több lesz a hegy, akkor ez is változni fog. Gellért-hegyet ha pihent vagyok 32/34 megmászom, kevésbé pihent állapotban veszem csak igénybe a 22-es tányért (22/15-17).Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
buci30
addikt
válasz geotigris9 #88121 üzenetére
🤣 igaz ami igaz 😊
-
jjeahh
nagyúr
Csajok, srácok! Tudtok ajánlani olyan mini zárat, amivel montit is le lehet zárni (vastagabb váz, 2,25-ös gumik) és jár hozzá, vagy lehet olcsón kapni hozzá valamilyen tartót/konzolt? No meg 15-20k-ba férjen bele... Abus Mini, Kryptonite mini, Zefal K-traz U13, Onguard Mini Bulldog pl. tetszene, de nem tudom átérik-e a monti vázát rendesen ha oda akarom kötni valamihez és ahogy elnézem nincs hozzájuk konzol
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
AtisFace
csendes tag
Mi is frissen szétázott terepen mentünk, hajnali 3-4 körül még esett. Nagyon jó móka volt, csak készülj lelkileg, hogy mind a ruha, mind a bringa takarítása jóval több időt fog igénybe venni.
Nehezített a terepen a sár, de nem egy Mecsek, ahol lényegében cipelheted 5m után mert annyi agyag tapad a gépre, hogy esélytelen a tekerés.
-
Novics
senior tag
Üdv szakik!
Rég nem rontottam itt a levegőt. Elkunyeráltam a nagybátyám használaton kívüli Schwinn Csepel Royal bringáját, és felhoztam a Nagybüdösbe. (Imádom, hogy a semmibe tűnnek el a kerékpársávok a belvárosban.)
Tudnátok valami megbízható, nem túl puccos szervizt a 13. kerületben vagy a közelében? A fancy kirakatért, mert trendi bringás szakikért nem fizetnék ki felárat. A fent említett bringát kéne gyorsan átfutni, és jó eséllyel láncot és fogaskerekeket, külsőt/belsőt cserélni. Ha az agyváltóra is rá tudna nézni - egylőre csak kívülről - , az még szuperebb lenne.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
6030D
Ármester
válasz AtisFace #88125 üzenetére
A takarítás nem érdekel, viszont ha szét kell szedni megint, mert agyig elázik minden, mint februárban, és 1 hónapig nincs bringám, mert várom az alkatrészt, az igen. (pénzügyi részéről nem is beszélve).
Mindegy, még kiokoskodom. Nagyon mennék, mert tavaly is élveztem. Azért köszi.(#88124) jjeahh: itt vannak csajok?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
jjeahh
nagyúr
válasz varsam #88126 üzenetére
Drágább mint a mini U lakatok, szal még megfontolom... amúgy a múltkor majdnem megrendeltem egyszer már, de végül lemondtam róla, gondoltam szétnézek alaposabban, hátha van olcsóbban is valami jó cucc, de nem úgy tűnik.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
buci30
addikt
-
varsam
őstag
válasz jjeahh #88129 üzenetére
hát el kell dönteni, hogy kell a nagyobb méret vagy sem. Sajnos a jó lakatok nem olcsóak.
Mondjuk, hogy van-e hozzá adapter vagy sem, szerintem ne legyen döntő. Én biztos nem aggatnék a vázra egy 1-másfél kilós lakatot. Én hátizsákban cipelem ha kell.Amúgy Decathlon-t tudom ajánlani ha tudsz onnan rendelni. Ott valahogy olcsóbbak az Abus-ok.
Pl az Abus granit plus 51 csak 15k, mindenhol 20 felett van. (én ilyet vettem) -
Strezi
őstag
válasz AtisFace #88125 üzenetére
Azért csak óvatosan Vannak itt a vértesben is, akár csak pár száz méteres lejtők, amik tiszta agyagosak. Észre sem veszed, beletekersz, aztán kakukk a további tekerésnek
Konkértan itt anyáztam multkor a havazás után (kilométereket mentem már akkor sár mentesen, amikor egyszercsak akadásig merültem egy letjőn, ahol alig tudtam megállni utána a sárban):
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
válasz buci30 #88130 üzenetére
Amit képet küldtél először az nem ilyen felszereltségű.
A linkelten XT, XTR cuccok vannak.
A képed alapján meg valami vegyes vágott. Deore hajtókar, kitudja milyen váltás,sor. Fék hátul talán valami avid juicy elől pass.
De ez nem az a kategória.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
znb
tag
Sziasztok! Merevfarú géphez keresgélek egy rendes platform pedált városi fel-le ugráláshoz és trailezéshez, és ahogy látom a minőség 15 ezernél kezdődik a Saint pedállal, ami 500 gramm. Esetleg ebben az árban tudtok ajánlani best buy alternatívát? Néztem Race Face Chestert, de az még drágább és nincs is készlet wiggle-ön, vagy esetleg Wellgo MG1 Magnesium? Szívesen vennék én valami masszív műanyag pedált, de úgy tűnik hogy jelentősen drágábbak mint mondjuk a Saint. Az lenne a legtartósabb / legjobb vétel? Köszi!
-
válasz buci30 #88135 üzenetére
Avid Juicy 7-esem sokszor volt és jó kis fék. Shimano Slx szintúgy.
Ha átnézetted gondolom sehol nem kopog, lötyög, lánc,sor is jó. Hajtókar, tányérok is még használhatóak.
Én csak az első teló és kormánycsapágy megoldás miatt paráznék. Főleg ha szervizelni kell később.100k-t max akkor adnék érte ha a teló 100%-ig működőképes tartja a nyomást.
de ez csak az én szerény véleményem[ Szerkesztve ]
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
Teasüti
nagyúr
Na, reggel megkaptam a Bodyfloat nyeregcsövet. Beszereltem, gurultam egy kört.
Nos... Hát ez vmi isteni!
Olyan mini-fully érzés egy az egyben. Hirtelen semmilyen vibrációt nem érezni a fenekemen, csak a döccenőket. Az meg olyan érzés, mint egy fully-n. Most érződik, h mennyire odavág még az SPD pedál is, mikor belemegyek egy kátyúba, de a vesém már nem szakad le tőle legalább.
Nekem elég progresszívnek tűnik, vagy lehet az elasztomert érzem a nagyobb bemozdulásoknál. Van egy 1-2 cm SAG, ha ráülök. Ezen majd csökkentenem kell szerintem, h kevésbé érjem el az elasztomert.
Semmilyen holtjátéka nincs semmilyen irányban. Nagyon precíz illesztései vannak. Még.Szóval a vibrációkat kb olyan szinten szűri, mintha hirtelen csak 1,5 bar guminyomással mennék.
Kényelmesebb és érzékenyebb az RS Revelation villámnál. Vagyis kéznél többet érzek az útból, mint fenéknél.
Bár csak tekerve, de füvön haladva szinte alig éreztem vmit az egyenetlen talajból.
Szerintem pont azt tudja, amire én szántam. De majd beszámolok mennyire kíméletesebb így egy nagyobb karika.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Bringa függőleges tárolásában szeretnék segítséget, tanácsot, ötleteket kérni tőletek.
Eddig ilyen megoldást találtam:Pár kérdés ezzel a megoldással kapcsolatban, főleg ha valaki ismeri, vagy használ ilyet:
- nem b@ssza szét a felnit, kereket?
- olvastam hogy ettől nagyobb terhelést kap a kerék menet közben is persze. De ha huzamosabb ideig így tárolok, akár hónapokig is, akkor nem deformálódik el a kerék? Akár a villa?
- aeros jellegű felniben nem tesz kárt?
- az első keréken lógatva célszerű így tárolni, vagy a hátsó a földön maradjon?
- lógatva mennyire stabil ez így? Nem billenhet, fordulhat el?
- esetleg olyan alternatívát ismertek pár ezer forintos áron, ahol mondjuk "gyengédebb" megoldással lehet lógatni? Pl. valami hasonló: [link]. Vagy házilag "gyártani" kampót ami a kormányszárba kapaszkodik ugyan ilyen helyzetben?
Köszönettel előre is[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Runner_fxr #88140 üzenetére
Szerintem egyben van a bringa. Simán bevállalnám, ha ilyen árban nézelődnék.
Kérdés az eredete, mert azt nem tudom mivel lehet bizonyítani, ha nincs számla.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
válasz Runner_fxr #88140 üzenetére
Jó hát igen.
Mondjuk a váz formája és kidolgozottsága baromi szép.
És 27.5+.Hol lehet normális áron beszerezni fox 36 factory -t ?
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
geotigris9
tag
válasz ro_bert17 #88139 üzenetére
1. megoldást használtam huzamosabb ideig. Annyi, hogy a védő a kampón elég gyengusz minőség nem elég vastag meg elmozdult megcsúszott a kampón. Szóval valami erősebb tömlő kell rá idővel vagy az elején jól megcsinálni. Ezt leszámítva olcsó alternatíva, ha rajta van a védő kampón nem lesz baja a felninek egy jó minőségű külsőn sincs probléma hosszabb tárolás után sem, persze nem árt ha nem fél báron van fölakasztva ,ha nem fel van azért fújva a külső menetkészre és úgy van felaggatva.
Meg én csináltam az alsó keréknek is egy fali tartót ne a falnak támaszkodjon közvetlenül.
(Azért nem használom, mert át lett rendezve az a helyiség és nem lett új helyre felszerelve. Kb. 1 évíg használtam így a cangákat.)Más:
Fejlemények TK.[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
válasz geotigris9 #88144 üzenetére
Itt a tartó is amit csináltam hozzá előbányásztam, látszik szét is repedt a védő a kampón mint látható nagyon vékony műanyag.
(MÁV - l is lényegében így van felaggatva a vonaton tömbnyire annak viszont eleve jó anyagból van a védő része a kampón.)[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
válasz Runner_fxr #88146 üzenetére
Más:
Szerinted van érdemi különbség a két kónusz között Runner?
(Előzmény)[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz varsam #88131 üzenetére
Kösz! Szétnézek a dekában. Ahány ember annyi igény, nekem pont az lenne a lényeg, hogy mindíg a vázon legyen, így sosem felejtem otthon, no meg a hátizsákban bőven van mit cipelnem általában (fényképezőgépek, optikák, állvány, ruházat, kaja, víz, egyéb csecsebecsék) és így is fáj a hátam már rendszeresen tőle. Kutatok még picit és ha olcsóbbat nem találok, akkor valszeg marad a Bordo.
[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
válasz jjeahh #88148 üzenetére
Hát persze, hogy nehéz nem kell vinni a sokk .... ../csecsebecse/image/.. így persze, hogy nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
deny330
aktív tag
Az a baj, hogy nem akarok mellé nyúlni, ezért gondolkodom teljesen új fékszettben. 38 at mondjuk sajnálok rá tudva, hogy használtan olcsóbban meglehetne úszni, de ahogyan néztem, nem igen van Deore testbike-bolhán. De mégis csak ott a rizikó, hogy hátha ereszti az olajat, levegősödik, bármi..
Promax Solve fékszettet mennyiért lehetne elpasszolni amúgy? Tárcsákkal, mindenestül? 2 hónapot volt használva. Fékereje jobb mint egy V-fék, adagolhatóság sem rossz, de lejtőzni kevesellem. Nagyon túra kerékpárra való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest